Meme büyütme sonrası göğüs ucunda acı

bayanmuallim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2022
55
23
38
Merhabalar .Ben ameliyat olalı 2 ayı bitirdim şimdiye kadar ilk zamanlar hariç bir ağrı sızım olmadı ama şu son 2 gündür sol göğsüm hassas ve ucu acıyor.1 martta kontrolüm var .İster istemez canım sıkıldı .Benim gibi göğüs ucu ağrısı yaşayan oldu mu

Merhabalar .Ben ameliyat olalı 2 ayı bitirdim şimdiye kadar ilk zamanlar hariç bir ağrı sızım olmadı ama şu son 2 gündür sol göğsüm hassas ve ucu acıyor.1 martta kontrolüm var .İster istemez canım sıkıldı .Benim gibi göğüs ucu ağrısı yaşayan old
Merhabalar .Ben ameliyat olalı 2 ayı bitirdim şimdiye kadar ilk zamanlar hariç bir ağrı sızım olmadı ama şu son 2 gündür sol göğsüm hassas ve ucu acıyor.1 martta kontrolüm var .İster istemez canım sıkıldı .Benim gibi göğüs ucu ağrısı yaşayan oldu mu
Yok mu cevap verebilecek birisi 🥺🥺🥺

Benim 1 ay oldu ve benım ılk gunden beri uçlar hassas. Bir şey deyse sızlıyo gibi. Ama onemli bir durum oldugunu sanmıyorum henuz bende 1.ay kontrolune cagrılmadım cunku
Çok teşekkür ederim ya huzursuz oldum elimle böyle kontrol ediyorum birşeyde gelmiyor elime sanki böyle kas acıyor ağrıyor gibi inşallah birşey yoktur

Çok teşekkür ederim ya huzursuz oldum elimle böyle kontrol ediyorum birşeyde gelmiyor elime sanki böyle kas acıyor ağrıyor gibi inşallah birşey yoktur
Rica ederim bende cok bilgili deglm daha yeniyim ama duyduklarım yanı kasların vs tam olarak ıyılesmesı epey zaman alıyor dıe dusunuorm. Bende oyle kendı kendme evham yapıorm hep aman agrıdı aman sızladı bısey mı var dıe ama umud edıorm ki yoktur ve olmaz sorunsuzca atlatırız.

Rica ederim bende cok bilgili deglm daha yeniyim ama duyduklarım yanı kasların vs tam olarak ıyılesmesı epey zaman alıyor dıe dusunuorm. Bende oyle kendı kendme evham yapıorm hep aman agrıdı aman sızladı bısey mı var dıe ama umud edıorm ki yoktur ve olmaz sorunsuzca atlatırız.
Evet ya insan basen kendi kendine evham yapıyor .Sizin kaç cc takıldı ks üstü mü kas altı mı

Göğüs ucu hassasiyeti 1. Ayın sonunda bende tamamen bitmişti ama en az 3 ay bu tür sorunlar olabilir bence iyileşme süreci daha tamamlanmadı

Ayn
Aynısını bende yasadım hatta bir anda öylemi bir acı gelıyorduki resmen elım ayagım titriyordu dokturum normal durum korkmayın dedi. Gercekten ıkı hafta sonra acısı gectı

Ayn

Aynısını bende yasadım hatta bir anda öylemi bir acı gelıyorduki resmen elım ayagım titriyordu dokturum normal durum korkmayın dedi. Gercekten ıkı hafta sonra acısı gec
Ayn

Aynısını bende yasadım hatta bir anda öylemi bir acı gelıyorduki resmen elım ayagım titriyordu dokturum normal durum korkmayın dedi. Gercekten ıkı hafta sonra acısı gectı
İnşallah benimde öyle olur geçer tam oturasıya kadar herhalde böyle şeylerle karşılaşıcaz🥺

Ben ameliyat olalı 2 hafta oldu benimle göğüs ucumda hassasiyet var Doktorum normal dedi Bir de cilt geriliyor deri değiştiriyor ona bağlı kaşıntılarım oluyor aynı zamanda bir şey sormak istiyorum Sizin dikiş üzerindeki bandınız ne zaman çıktı ve bu sporcu sütyeni giymeye devam ediyor musunuz hala

Ben ameliyat olalı 2 hafta oldu benimle göğüs ucumda hassasiyet var Doktorum normal dedi Bir de cilt geriliyor deri değiştiriyor ona bağlı kaşıntılarım oluyor aynı zamanda bir şey sormak istiyorum Sizin dikiş üzerindeki bandınız ne zaman çıktı ve bu sporcu sütyeni giymeye devam ediyor musunuz hala
Benim dikiş üzerindeki bantlarımı 1 ay dolunca çıkarttı doktorum .Ben 1 buçuk ay ameliyat sonrası giyilen sütyeni taktım .Şimdi ise balensiz sütyen giyebiliyorum rahatlıkla

25 i. günümdeyim. Yara bantları 20.yünde çıktı , korseyi de takmama gerek olmadığını söyledi. Balensiz sütyen takıyorum. Masaj verdi. Ama benim üst kısımlar çok şiş alt kısımlar daha basık şekilsiz duruyorZ meme uçları da aşağıda. Kas altı 325 cc takıldı 168 boy 55 kilo. Şekillerine canım çok sıkkın.. sizde buna benzer birşey varmı

25 i. günümdeyim. Yara bantları 20.yünde çıktı , korseyi de takmama gerek olmadığını söyledi. Balensiz sütyen takıyorum. Masaj verdi. Ama benim üst kısımlar çok şiş alt kısımlar daha basık şekilsiz duruyorZ meme uçları da aşağıda. Kas altı 325 cc takıldı 168 boy 55 kilo. Şekillerine canım çok sıkkın.. sizde buna benzer birşey varmı
Bende öyle bir durum olmadı .Tabi herkesin iyileşme süreci farklı sizinde acaba ödemlerden dolayı mı öyle görünüyor .Tam böyle şeklini alması 6 ayı bulur demişti doktorum .

Ben de 21 Mart ta ameliyat olacağım. Benim adet dönemlerinde bile göğüs uçlarım çok acır, ameliyat sonrası nasıl olacak merakla bekliyorum😅

merhaba benim ameliyatimin 3. ayi ve sol mememde 2. ya da 3. haftadan itibaren baslayan bir meme ucu acisi var asla gecmiyor geciremiyorum. sizin acilariniz ne durumda acaba doktora soruyorum bir cevap veremiyor ne yapacagimi sasirdim cok rahatsiz edici bir his gercekten

merhaba benim ameliyatimin 3. ayi ve sol mememde 2. ya da 3. haftadan itibaren baslayan bir meme ucu acisi var asla gecmiyor geciremiyorum. sizin acilariniz ne durumda acaba doktora soruyorum bir cevap veremiyor ne yapacagimi sasirdim cok rahatsiz edici bir his gercekten
Aynı durumu ben de yaşadım. İlk zamanlar hiç ağrı, acı yaşamamıştım ama birkaç ay sonra meme uçlarıma dokununca canımın acıdığını hissettim. Özel bir şey yapmadım, bir süre sonra kendiliğinden geçti. Sanırım iyileşme sürecinde normal bir durum.

X