Meme büyütme sonrası bu his nedir?

SerenityLove

Guru
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
149
13
Bugun 24. gun hersey gayet yolunda giderken 20. gunde sag memede farkli bir his olustu. Egildigimde kalkarken sag memenin ic tarafinda gogus ucuna yakin bolgede hareket eden bir sey var sanki. Her egilip kalkmamda bunu hissediyorum ya da sirt ustu yattiktan sonra dogrulurken de ayni his mevcut. Daha once benzer sorun yasayan oldu mu acaba? Ya da bu bir sorun mu ilerleyen zamanlarda duzelecek bir durum mu?

Daha geçen kimdi unuttum, bir üyeye daha yazmıştım bunu.. O sormamıştı ama karşılaşabileceği sorunlarda belirtmiştim. İlk dönemde eğilip kalkarken içeride sanki protez hareket ediyormuş gibi olabilir, içeride bir sıvı varmış gibi lokur lokur bir his oluşabilir. Bu çok normal.. Aynı şeyi ben de yaşadım. Farklı yabancı sitelerden de çok araştırmıştım o dönem.. Doktorum zamanla geçeceğini söylemişti ama ben çok sorun etmiştim, başka bir şey olabilir mi diye, misal iltihap vs. Doktorumla farklı şehirlerde olduğumuz için bana bir ilaç önermişti, ağrı kesici ama aynı zamanda iltihap kurutma etkisi de var ilacın, adet dönemlerimde kullandığım bir ilaç aslında, isim vermiyorum. Onu kullanmıştım bir hafta, sonra geçti gitti. Ama ilaçla gittiğini düşünmüyorum. Kendiliğinden geçecektir.

İnşallah canım benim ya, çok takıldım bu konuya hareket ederken elim sürekli orada ve destekliyorum hep hissetmemek adına. Doktorumla bayram tatili dolayısıyla görüşemedim. Yarın ulaşabilirsem sormayı düşünüyorum. İçimi inanılmaz rahatlattın çok çok teşekkür ederim @Tikkabilla cımm :KK66:

İnşallah canım benim ya, çok takıldım bu konuya hareket ederken elim sürekli orada ve destekliyorum hep hissetmemek adına. Doktorumla bayram tatili dolayısıyla görüşemedim. Yarın ulaşabilirsem sormayı düşünüyorum. İçimi inanılmaz rahatlattın çok çok teşekkür ederim @Tikkabilla cımm :KK66:

Canım ben de aynen senin gibi elimle destekliyordum eğilip kalkarken, çok rahatsız ediyordu beni hatta bu konuyla ilgili ben de bir konu açmıştım o zamanlar.. Başka kişilerde de aynı sıkıntı oldu ama geçmeyen bilmiyorum.

Bugün doktorumla görüştüm. Bu süreçte yaşanabilecek olası bir durum olduğunu ve zamanla geçeceğini söyledi. İlaç önerisinde bulunmadı. Şimdilik beklemedeyim sabırla, umarım uzun sürmez.

X