Meme büyütme sonrası ağırlık kaldırma

Bomonti

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
14
4
Merhaba 1 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum. Damla model motiva marka. Doktor ağırlık kaldırmamam konusunda tembihledi günlük işlerini yapabilirsin dedi. Ağırlık kaldırma konusunda ne kadara kadar sorun olmaz acaba bilginiz var mı tepsi bile taşırken tereddüte düşüyorum fazla mı acaba diye

Geçmiş olsun bende 1 hafta önce oldum 375 cc takıldı bana da .Doktorum mutfakta günlük yemeğini yapabilirsin dedi ama mesela 5 kiloluk su şişesi falan kaldırma dedi .Tepsi mesela çok ağır oluyorsa taşımayın siz yine de ne olur nenolmaz

Anladım güzel bir örnek olmuş böyle bir örneğe ihtiyacım vardı çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun :) yani şimdiye kadar max 3 kg kaldırmışımdır heralde ama dediğiniz gibi yine de temkinli olmakta fayda var tabi

Rica ederim sorunsuz bir şekilde atlatırız inş

Tekrardan merhaba meme büyütme ameliyatını kas altı olan arkadaşlara bir sorum olacak 1.5 ay oldu ameliyat olalı 2 gündür sağ göğsümün üst kısmında damar üst üste binmiş gibi bir ağrı var kas ağrısı gibi bir ağrı böyle bir durum yaşayan var mı?

Arada ters hareket bağlı veyahut silikonun memeye yerleşme aşamasında olan ağrılar olabilir. Bu ağrı eğer bir anlık olarak geçiyorsa ( harekete bağlı olarak ) panik yapmanıza gerek yok. Ama eğer oturduğunuz yerde de bir ağrı söz konusu ile ve bu ağrı geçmiyor ağrı kesici içmenize rağmen devamlılık sağlıyorsa bir kontrole gidin derim :) geçmiş olsun

Bir kaç gün daha bekleyeyim bakalım umarım geçici bir durumdur, teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…