• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme büyütme sonrası çatlak oluşumu aciiiil yardııııım :(

Tamamen geçti mi çatlaklarınz? Kaç ayda? Benim şuan çok yogun kırmızılık var bikaç tane değil yani beyaza dönmeden mi geçti sizin
Ay bile sürmedi canım benim, çok az bir süre bebe yağı kullandım sabah akşam.. Beyaza dönmeden geçti evet.. Hatta o çatlaklar içe çökük çizgi halindeydi ben hiç geçeceğini düşünmemiştim ama zerresi kalmadı. Fotoğraflara bakabilirsin.

Ay bile sürmedi canım benim, çok az bir süre bebe yağı kullandım sabah akşam.. Beyaza dönmeden geçti evet.. Hatta o çatlaklar içe çökük çizgi halindeydi ben hiç geçeceğini düşünmemiştim ama zerresi kalmadı. Fotoğraflara bakabilirsin.
Yalnız ben 3 hafta sonra fark ettim kırmızılıları yani 3 hafta sonra başladım bebe yağı kullanmaya. 1 haftadır kullanıyorum hiç bi azalış yok

Tamamen geçti mi çatlaklarınz? Kaç ayda? Benim şuan çok yogun kırmızılık var bikaç tane değil yani beyaza dönmeden mi geçti sizin
Ay bile sürmedi canım benim, çok az bir süre bebe yağı kullandım sabah akşam.. Beyaza dönmeden geçti evet.. Hatta o çatlaklar içe çökük çizgi halindeydi ben hiç geçeceğini düşünmemiştim ama zerresi kalmadı. Fotoğraflara bakabil
Yalnız ben 3 hafta sonra fark ettim kırmızılıları yani 3 hafta sonra başladım bebe yağı kullanmaya. 1 haftadır kullanıyorum hiç bi azalış yok

Canım sen devam et bırakma sakın, geçer bence..

Ben beş gündür filan badem yagı kullaniyorum bide arastirmalarim sonucunda mustela intensive action aldim. Sabah aksam mustelayi suruyorum gunde bir kez de badem yagi kullaniyorum. Badem yagi minik bi kutuda. Bir haftaya biter sanirim. O bitince bebe yagina gecmeyi dusunuyorum. İlk zamanki gibi kirmizi degil azaldi. O yuzden beyaza dönmeden duzenli bi sekilde devam et.

Gebelik sonrası oluşan çatlakları hafifletmek için Lierac Phytolastil serum var.gebelikte oluşan o deriin çatlakları hafifletiyorsa eminim meme deki o hafif çatlakları da onarır.

Dokunun olmaması kadar derinin inceliği de çatlağa neden oluyor . Mesela Dr um bana, meme büyütme adayının doku, kas kalınlığı kadar, derisinin kalınlığı da önemlidir demişti.

Back
X