• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme büyütme sonrası çatlak oluşumu aciiiil yardııııım :(

Oykululuk

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2015
33
10
8
32
ameliyatımı olalı iki buçuk ay oldu. dün göğsümün sağ tarafında kızarmalar gördüm sonradan çatlamaya başladığını anladım. böyle bişe yasayan var mı? daha yeni olduğu için krem ve yağ tedavisi uygulayim diyorym. salı günü kontrolüm var ama moralim çok bozuldu

Hemen bebe yağı alın ve her gün düzenli sürün. Benim de çatlamıştı kıpkırmızı çizgiler halinde, bebe yağı ile şu an onlardan eser kalmadı.

Teşekkürler bugun alıp sürcem. Spor yapiyorum kolumu biraz cok kullaniyorum o yuzden olabilir mi acaba

off ya yıllardır şu ameliyatı olmaya korkuyorum:( istanbulda neredeyse en azından telefonda ya da mailde olsun görüşmediğim doktor kalmadı sonunda uzun zamandır aldığım kiloları verdim ve göğüslerim iyice küçüldü tamam dedim artık tüm cesaretimi topladım taktırıcam şu silikonları, yine motivasyonum düştü ne çatlağı yaaaa:((( çatlaklardan nefret ediyorum taş gibi göğüslerim olacak hevesindeyken çatlamasalar bari zaten cilt yapım çatlağa çok müsait kalçamda bacağımda var ve ne yaptıysam geçmediler, tam karar verdim bu yıl da vazgeçicem bu gidişle herkeste oluyomudur ki bu silikon sonrası çatlak...

off ya yıllardır şu ameliyatı olmaya korkuyorum:KK43: istanbulda neredeyse en azından telefonda ya da mailde olsun görüşmediğim doktor kalmadı sonunda uzun zamandır aldığım kiloları verdim ve göğüslerim iyice küçüldü tamam dedim artık tüm cesaretimi topladım taktırıcam şu silikonları, yine motivasyonum düştü ne çatlağı yaaaa:KK43:(( çatlaklardan nefret ediyorum taş gibi göğüslerim olacak hevesindeyken çatlamasalar bari zaten cilt yapım çatlağa çok müsait kalçamda bacağımda var ve ne yaptıysam geçmediler, tam karar verdim bu yıl da vazgeçicem bu gidişle herkeste oluyomudur ki bu silikon sonrası çatlak...
Ne kadar ertelerseniz o kadar pişman olursunuz. Bence bir an önce olun, keyfini çıkarın. Herkeste çatlak oluşmaz. Meme dokusu olmayan kişilerde protez konunca deri çok geriliyor, bu yüzden çatlak oluşuyor ama dediğim gibi benim çatlaklardan iz yok şu anda..

off ya yıllardır şu ameliyatı olmaya korkuyorum:KK43: istanbulda neredeyse en azından telefonda ya da mailde olsun görüşmediğim doktor kalmadı sonunda uzun zamandır aldığım kiloları verdim ve göğüslerim iyice küçüldü tamam dedim artık tüm cesaretimi topladım taktırıcam şu silikonları, yine motivasyonum düştü ne çatlağı yaaaa:KK43:(( çatlaklardan nefret ediyorum taş gibi göğüslerim olacak hevesindeyken çatlamasalar bari zaten cilt yapım çatlağa çok müsait kalçamda bacağımda var ve ne yaptıysam geçmediler, tam karar verdim bu yıl da vazgeçicem bu gidişle herkeste oluyomudur ki bu silikon sonrası çatlak...
Ne kadar ertelerseniz o kadar pişman olursunuz. Bence bir an önce olun, keyfini çıkarın. Herkeste çatlak oluşmaz. Meme dokusu olmayan kişilerde protez konunca deri çok geriliyor, bu yüzden çatlak oluşuyor ama dediğim gibi benim çatlaklardan iz yok şu anda..
Herkeste olmuyo çevremde bu ameliyati olup çatlayan kimseye rastlamadigim icin burda sormak istedim. Ama bence kesinlikle ertelemeyin ne olursa olsun degiyo :) genelde kilom sabittir ve zayifimda 50 kiloyum. ama sanirim benimde vucudum catlamaya musait cunku iki uc kilo alip verdigim dönemler oldu bacaklarimda hafif var.

Aa çok iyi o zaman bir hafta on güne filan gecmis :) ben gunde iki uc kez suruyorum epey kafaya taktim
Bir de e vitamini almıştım eczaneden, onu kesip içindeki yağı sürüyordum ama bunu birkaç kere yaptım sadece.. Bebe yağı daha iyi gelmişti.

Yalnız çatlak hiç meme dokusu olmayanlarda oluşur. Sizin var ki küçülmelerini bekledim diyorsunuz. Deforme olan memeye protez işlemi farklı, hiç memesi olmayan kişilere protez işlemi sonuçları tamamen her anlamda farklı olur. Sonuçlar bile, doğallığı, boyutu dolgunluğu vs.. Canınızı sıkmayın olacağı varsada olur.. Hiçbrşey memesiz olmaktan kötü olamaz ve o kötü psikilojiyi hissettirmez,, yaptırın gitsin

Yalnız çatlak hiç meme dokusu olmayanlarda oluşur. Sizin var ki küçülmelerini bekledim diyorsunuz. Deforme olan memeye protez işlemi farklı, hiç memesi olmayan kişilere protez işlemi sonuçları tamamen her anlamda farklı olur. Sonuçlar bile, doğallığı, boyutu dolgunluğu vs.. Canınızı sıkmayın olacağı varsada olur.. Hiçbrşey memesiz olmaktan kötü olamaz ve o kötü psikilojiyi hissettirmez,, yaptırın gitsin

evet aynen dediğiniz gibi meme dokum var ancak küçük bir de kilo verdiğim için diriliklerini kaybettiler öyle olunca protez daha mı doğal durur diyorsunuz

Bende olusan catlaklarin spor kaynakli olduguna karar verdi doktor. İkinci aydan sonra tenise basladim ben ondan sonra olusmaya basladi ve sag kolumu cok kullandigim icin sag taraf yogunluklu. Ama ilk gune gore hafifliyo duzenli yag ve krem kullaniyorum

Back
X