- 22 Eylül 2015
- 33
- 10
- 8
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok sanmam, ben yapmıyordum yine de oldu. Deri gerildiği için oluyor.Teşekkürler bugun alıp sürcem. Spor yapiyorum kolumu biraz cok kullaniyorum o yuzden olabilir mi acaba
Ne kadar ertelerseniz o kadar pişman olursunuz. Bence bir an önce olun, keyfini çıkarın. Herkeste çatlak oluşmaz. Meme dokusu olmayan kişilerde protez konunca deri çok geriliyor, bu yüzden çatlak oluşuyor ama dediğim gibi benim çatlaklardan iz yok şu anda..off ya yıllardır şu ameliyatı olmaya korkuyorum istanbulda neredeyse en azından telefonda ya da mailde olsun görüşmediğim doktor kalmadı sonunda uzun zamandır aldığım kiloları verdim ve göğüslerim iyice küçüldü tamam dedim artık tüm cesaretimi topladım taktırıcam şu silikonları, yine motivasyonum düştü ne çatlağı yaaaa(( çatlaklardan nefret ediyorum taş gibi göğüslerim olacak hevesindeyken çatlamasalar bari zaten cilt yapım çatlağa çok müsait kalçamda bacağımda var ve ne yaptıysam geçmediler, tam karar verdim bu yıl da vazgeçicem bu gidişle herkeste oluyomudur ki bu silikon sonrası çatlak...
off ya yıllardır şu ameliyatı olmaya korkuyorum istanbulda neredeyse en azından telefonda ya da mailde olsun görüşmediğim doktor kalmadı sonunda uzun zamandır aldığım kiloları verdim ve göğüslerim iyice küçüldü tamam dedim artık tüm cesaretimi topladım taktırıcam şu silikonları, yine motivasyonum düştü ne çatlağı yaaaa(( çatlaklardan nefret ediyorum taş gibi göğüslerim olacak hevesindeyken çatlamasalar bari zaten cilt yapım çatlağa çok müsait kalçamda bacağımda var ve ne yaptıysam geçmediler, tam karar verdim bu yıl da vazgeçicem bu gidişle herkeste oluyomudur ki bu silikon sonrası çatlak...
Herkeste olmuyo çevremde bu ameliyati olup çatlayan kimseye rastlamadigim icin burda sormak istedim. Ama bence kesinlikle ertelemeyin ne olursa olsun degiyo :) genelde kilom sabittir ve zayifimda 50 kiloyum. ama sanirim benimde vucudum catlamaya musait cunku iki uc kilo alip verdigim dönemler oldu bacaklarimda hafif var.Ne kadar ertelerseniz o kadar pişman olursunuz. Bence bir an önce olun, keyfini çıkarın. Herkeste çatlak oluşmaz. Meme dokusu olmayan kişilerde protez konunca deri çok geriliyor, bu yüzden çatlak oluşuyor ama dediğim gibi benim çatlaklardan iz yok şu anda..
Ne kadar süre kullandiniz peki? Badem yagi aldim çatlak olusumuna en iyi o diye. Dun basladim umarim gecerYok sanmam, ben yapmıyordum yine de oldu. Deri gerildiği için oluyor.
Geçtiğinde bebe yağı 1 parmak kadar azalmıştı sadece canım..Ne kadar süre kullandiniz peki? Badem yagi aldim çatlak olusumuna en iyi o diye. Dun basladim umarim gecer
Aa çok iyi o zaman bir hafta on güne filan gecmis :) ben gunde iki uc kez suruyorum epey kafaya taktimGeçtiğinde bebe yağı 1 parmak kadar azalmıştı sadece canım..
Bir de e vitamini almıştım eczaneden, onu kesip içindeki yağı sürüyordum ama bunu birkaç kere yaptım sadece.. Bebe yağı daha iyi gelmişti.Aa çok iyi o zaman bir hafta on güne filan gecmis :) ben gunde iki uc kez suruyorum epey kafaya taktim
Evet bende badem yaginin icinde e vitamini yogun diye suruyorum ama bu gidisle kıllanma yapcakBir de e vitamini almıştım eczaneden, onu kesip içindeki yağı sürüyordum ama bunu birkaç kere yaptım sadece.. Bebe yağı daha iyi gelmişti.
Badem yağı kıllandırır, direkt e vitamini kapsülü al. Evicap mı neydi benimki, eczaneye gidip e vitamini istemiştim onu vermişti.Evet bende badem yaginin icinde e vitamini yogun diye suruyorum ama bu gidisle kıllanma yapcak
tamam arada ondan da kullanirim. Ne surcegimi sasirdim iyice sizin protezinizin boyutu neydiBadem yağı kıllandırır, direkt e vitamini kapsülü al. Evicap mı neydi benimki, eczaneye gidip e vitamini istemiştim onu vermişti.
325 cc yuvarlak benimki. Öncesinde hiç dokum yoktu, bildiğin düz..tamam arada ondan da kullanirim. Ne surcegimi sasirdim iyice sizin protezinizin boyutu neydi
Benimde 340 damla. Ama biraz dokum oldugu icin meme altı yapildi benimki. Vucuduma buyuk degil aslinda cok dogal duruyo boyutu filan cok iyi ama niye bu kadar gerildi anlamadim325 cc yuvarlak benimki. Öncesinde hiç dokum yoktu, bildiğin düz..
off ya yıllardır şu ameliyatı olmaya korkuyorum istanbulda neredeyse en azından telefonda ya da mailde olsun görüşmediğim doktor kalmadı sonunda uzun zamandır aldığım kiloları verdim ve göğüslerim iyice küçüldü tamam dedim artık tüm cesaretimi topladım taktırıcam şu silikonları, yine motivasyonum düştü ne çatlağı yaaaa(( çatlaklardan nefret ediyorum taş gibi göğüslerim olacak hevesindeyken çatlamasalar bari zaten cilt yapım çatlağa çok müsait kalçamda bacağımda var ve ne yaptıysam geçmediler, tam karar verdim bu yıl da vazgeçicem bu gidişle herkeste oluyomudur ki bu silikon sonrası çatlak...
Yalnız çatlak hiç meme dokusu olmayanlarda oluşur. Sizin var ki küçülmelerini bekledim diyorsunuz. Deforme olan memeye protez işlemi farklı, hiç memesi olmayan kişilere protez işlemi sonuçları tamamen her anlamda farklı olur. Sonuçlar bile, doğallığı, boyutu dolgunluğu vs.. Canınızı sıkmayın olacağı varsada olur.. Hiçbrşey memesiz olmaktan kötü olamaz ve o kötü psikilojiyi hissettirmez,, yaptırın gitsin
Tamamen geçti mi çatlaklarınz? Kaç ayda? Benim şuan çok yogun kırmızılık var bikaç tane değil yani beyaza dönmeden mi geçti sizin325 cc yuvarlak benimki. Öncesinde hiç dokum yoktu, bildiğin düz..