• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Operasyonu Sonrası Kullanılacak Sütyenler

macbect

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
25
0
16
Çanakkale
Herkese Selamlar,
Ameliyat için gün aldım, doktor gelirken yanında KOM'un Barbara sütyenini getir dedi. Şimdiye kadar hep sporcu sütyenlerinin kullanıldığını okumuştum. Kom Barbara kullanan oldu mu acaba? Kimler ameliyat sonrası hangi sütyeni kullandı paylaşabilirse sevinirim.

Herkese Selamlar,
Ameliyat için gün aldım, doktor gelirken yanında KOM'un Barbara sütyenini getir dedi. Şimdiye kadar hep sporcu sütyenlerinin kullanıldığını okumuştum. Kom Barbara kullanan oldu mu acaba? Kimler ameliyat sonrası hangi sütyeni kullandı paylaşabilirse sevinirim.

Doktorun o markanın sütyenini getirmeni istediyse onu al bence..Bu konudada başka sporcu sütyeni tavsiyeleri var,istersen bir göz at :34:Sevgiler,geçmiş olsun :29: http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...apilmasi-gerekenlersigaraalkol-kullanimi.html

inceledim, ilk zamanlar doktorun önerdiğini takıp daha sonra önden kopçalıları düşünüyorum,daha rahat olur galiba giyip çıkarması. tekrar teşekkür ederim:))

Merhaba ameliyat sonrasi takilan ozel sutyenleri ne zamana kadar kullanmak gerekiyor acaba?

sporcu südyeni altında balen olmadığı ve sıkı olduğu için aynı zamanda şeklini koruması için veriyor doktorlar bide cok kolay önden kopcalı rahat bir südyen 2 ay kadar kullanmıştım ben doktorunuz hangsini öneriyorsa onu kullanın ve ne kadar zaman diyosa

Selam. Doktorun verdiği sütyen 3 hafta kullanılıyor zaten ya ama ben doktoruma sordum 3 haftadan sonra da balensiz kullan dedi. Neden ki acaba? Siz normale geçmediniz mi? Balensizler çirkin yaaa

bugün 43. günüm sporcu sütyenini arada takıyorum kendime tül dantel sütyenler aldım balensiz çokta güzel duruyorlar üstelik tam olarak şekillenmediklerinden, balenli sütyenler tam oturmuyor şekillenmeleri sürecindede balenli kullanmamak gerekiyor zaten.

dual plan yöntemi uygulanan ilk ameliyatımda 320 cc kullanılmıştı. 75 C cup sporcu sütyeni kullanıyordum. 8 ay geçmesine rağmen hala sıkıyor ve canımı acıtıyordu. (zaten normal sütyenleri çok az kullanabilmiştim.)
kas zarı altı yöntemi uygulanan ikinci ameliyatımda 250 cc kullanıldı. hala aynı sporcu sütyenini kullanıyorum. tam oturuyor ama göğüs altı hala sıkıyor. dün sütyenin çevresini ölçtüm 67 cm çıktı. benim göğüs altı 70 cm. bilinçli aldığımız sütyenlerde de hata çıkabiliyor. aynı markadan, aynı modelden denediğim sütyenin biri D cup kadar büyüktü. paketinde C cup yazıyordu. denemeden almamak gerek. ben denediğim halde böyle oldu. :)
üretildiği pamuk cinsinden dolayı yıkanınca girdi belki de, bilemiyorum artık.

bana da doktorum komun serena sutyenını önerdi fakat ben ondan hic memnun kalmadım.nbb nin sporcu sutyenını kullanıyorum cok iyi kavrıyor ve cok rahat

dual plan yöntemi uygulanan ilk ameliyatımda 320 cc kullanılmıştı. 75 C cup sporcu sütyeni kullanıyordum. 8 ay geçmesine rağmen hala sıkıyor ve canımı acıtıyordu. (zaten normal sütyenleri çok az kullanabilmiştim.)
kas zarı altı yöntemi uygulanan ikinci ameliyatımda 250 cc kullanıldı. hala aynı sporcu sütyenini kullanıyorum. tam oturuyor ama göğüs altı hala sıkıyor. dün sütyenin çevresini ölçtüm 67 cm çıktı. benim göğüs altı 70 cm. bilinçli aldığımız sütyenlerde de hata çıkabiliyor. aynı markadan, aynı modelden denediğim sütyenin biri D cup kadar büyüktü. paketinde C cup yazıyordu. denemeden almamak gerek. ben denediğim halde böyle oldu. :)
üretildiği pamuk cinsinden dolayı yıkanınca girdi belki de, bilemiyorum artık.

Neden 2 ameliyat gecirdigini ogrenebilirmiyim?? Bende de sol gogsumde 350 sag gogsumde 375 cc kullanildi.ancak suan buyuklugunden o kadad sikayetciyim ki her an ikinci ameliyatiolup kucultturebilirim

Back