• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme operasyonu için doktor önerilerinizi bekliyorum

LiLithLuci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2010
14
0
36
Eskişehir
merhaba bayanlar,
uzun zamandır göğüslerim için çareler arıyorum ve konu hakkında oldukça araştırma yaptım
1-2ay içinde ameliyat olmak istiyorum artık buna çok hazırım fakat doktor konusunda bilgisiz ve kararsızım yardıma ihtiyacım var..Fiyat ve ameliyat olmadan önce doktorun 3boyutlu tasarım yapmasıda çok önemli benim için.
önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden teşekkürler :79:

merhaba bayanlar,
uzun zamandır göğüslerim için çareler arıyorum ve konu hakkında oldukça araştırma yaptım
1-2ay içinde ameliyat olmak istiyorum artık buna çok hazırım fakat doktor konusunda bilgisiz ve kararsızım yardıma ihtiyacım var..Fiyat ve ameliyat olmadan önce doktorun 3boyutlu tasarım yapmasıda çok önemli benim için.
önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden teşekkürler :79:

Kellemi ortaya koyabileceğim heykeltraş gibi meme yapan bir doktor biliyorum bizzat yaptırdım ve orda yapılmış canlıları gördüm aslında diğerlerini görmeden önce sadece benimki şans eseri böyle güzel oldu diye düşünmüştüm ama dr elini dokundurduğu memeyi baştan yaratıyor okadar eminim kii arkadaşım inşallah sende bulursun ..

evet ben de ayni sekilde amaliyat olmayi düsünüyorum ama artik doktorlarin sayfalarina bakmaktan basim dönüyor yani,amaliyat olan arkadaslar bize biraz yardimci olsaniz,tecrübelerinizi paylassaniz cok sevinirim

o kadar cok sey okudum ki..hangisi gerçek hangisi reklam anlayamıyor insan..naci çelik ,baış çakır,aylin karanlık adları cok geciyor..ama bunlar sanal ortamda mı büyütülüyor..işin bu kısmı var..
bende göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum,maddi manevi hazırım ama doktor secimi cok zor..

Kellemi ortaya koyabileceğim heykeltraş gibi meme yapan bir doktor biliyorum bizzat yaptırdım ve orda yapılmış canlıları gördüm aslında diğerlerini görmeden önce sadece benimki şans eseri böyle güzel oldu diye düşünmüştüm ama dr elini dokundurduğu memeyi baştan yaratıyor okadar eminim kii arkadaşım inşallah sende bulursun ..

canım bana o doktorun adını mesajla söyleyebilrimisin??...ya istanbulda yasıyorum ve doktor bulma sıkıntısı içindeyim..basım döndü forum,özgeçmiş okumaktan

ben aile hekimi olarak çalısıyorum ve doktor arkadaslarıma bu konuda danıstıgım zaman istanbulda çapa da uzmanlıgını yapmış biri olsun diyorlar...istanbul tıp fakültesinde plastik cerrahi eğitimi gayet iyimiş..
ama internetten arastırdıgımda ve bu forumları okudugumda karsıma cıkan
naci çelik ve barış çakır gibi isimler..ama işte güvenemedim açıkçası..sanal ortamda olan abartmalar gerçekle örtüşmüyor bazen..

ben aile hekimi olarak çalısıyorum ve doktor arkadaslarıma bu konuda danıstıgım zaman istanbulda çapa da uzmanlıgını yapmış biri olsun diyorlar...istanbul tıp fakültesinde plastik cerrahi eğitimi gayet iyimiş..
ama internetten arastırdıgımda ve bu forumları okudugumda karsıma cıkan
naci çelik ve barış çakır gibi isimler..ama işte güvenemedim açıkçası..sanal ortamda olan abartmalar gerçekle örtüşmüyor bazen..

Haklısınız doğru olanıda yapıyorsunuz aslında. Yazılanlarla görüntüler çoğu zaman eşleşmiyor.
Bahsettiğiniz doktorlara ameliyat olanların albümleri var isterseniz onlara bakarsınız. İsterseniz kişilere ulaşıp özelden resimlerini istersiniz.

Her şeyden önemlisi ben bu doktorlarla görüşüp aynı elektriği alıp alamayacağınızı test etmenizi isterim. Muayene ücreti almıyorlar bilgi almaktan zarar gelmez :) Hem dolaylı yollardan anlatım değil direkt doktorun kendisinden dinlersiniz olanları, olacak olanları ..

Kolaylıklar dilerim..

Haklısınız doğru olanıda yapıyorsunuz aslında. Yazılanlarla görüntüler çoğu zaman eşleşmiyor.
Bahsettiğiniz doktorlara ameliyat olanların albümleri var isterseniz onlara bakarsınız. İsterseniz kişilere ulaşıp özelden resimlerini istersiniz.

Her şeyden önemlisi ben bu doktorlarla görüşüp aynı elektriği alıp alamayacağınızı test etmenizi isterim. Muayene ücreti almıyorlar bilgi almaktan zarar gelmez :) Hem dolaylı yollardan anlatım değil direkt doktorun kendisinden dinlersiniz olanları, olacak olanları ..

Kolaylıklar dilerim..

Kesinlikle oralete katılıyorum.Bana iy igelen doktor size iyi gelmeyebilir.Ben elektrik almış olabilirim o doktordan ama sizin hoşunuza gitmeyen bir şey olabilir.Bencede en iyisi doktorlarla yapacagınız yüz yüze görüşmedir.Ameliyat öncesi görüşmelerden ücret alınmıyor,müsait oldugunuz zamanlarda randevunuzu alıp görüşmeye gidin derim ben.Ben öyle yaptım,istanbuldaki aklıma yatan bütün doktorlara gittim görüşmeye ve aklıma yatan doktorada ameliyatımı oldum.Aklımdada hiçbir zaman ah keşke dedirtecek bir olayda olmadı bu yüzden.Önemli olan sizi anlayacak,istediginiz yöntemi ve protez büyüklügünü onaylayacak bir doktor bulmak olsun.:13:

merhaba, ayni sureci yasiyoruz sanirim :) bence en mantikli olan protezin yerlestirildigi yer, kesinin yapilacagi yer, protez sekli vs gibi konularda kabaca bilgi sahibi olduktan sonra gidip doktorlarla birebir gorusmek. mevzuat geregi web sitelerinde oncesi-sonrasi fotograflarinin yayimlanmasi yasak sanirim. o nedenle bizzat pek cok dr ile gorusmek en saglikli sonucu vericek sanirim. hepimize iyi sanslar :)

kızlar burçak erdinç hakkında bilginiz var mı?...bi arkadas onu önerdi..ona da gitmeyi düsünüyorum

aslında naci beyle de görüşmek istiyorum..neyse en azından bi adım attım

canım barış beyde cok ıyı bır doktor bence sonuclarını burda goruyoruz ıcıne sınmezse naci beylede goruş oda olmadı baska doktor arayısına gırersın ılk adımı attınya gerısı gelır

naci bey yurtdısındaymıs...nisan 18 e alabildim randevuyu..
fatih dagdelen in yanında benim yanımda çalısan hemşire calısmıs daha önce..iyi dedi onun için..hatta en erken ona aldım randevuyu..bu cumartesi gidicem...
fatih dagdelen hakkında bilgisi olan var mı??

mrblar canım yorumunu okuyunca heycanlandım bu konuda mutlu olan arkadaşların mutluluğunu yürekten paylaşıyorum senin adınada çok mutlu oldum,dilerim ki ben ve bnm gbi arkadaşlar en kısa zamnda bu soruna bi çözüm buluruz... o mütiş doktorcuğunu paylaşırsan çok daha mutlu edeceksin bizi
:46:

evet ben de ayni sekilde amaliyat olmayi düsünüyorum ama artik doktorlarin sayfalarina bakmaktan basim dönüyor yani,amaliyat olan arkadaslar bize biraz yardimci olsaniz,tecrübelerinizi paylassaniz cok sevinirim

ahh o baş dönmelerini çok iyi bilirim saatlerce araştırıp kafa patlattığım çok oldu
kolay gelsin arkadaşım

Back