- 6 Haziran 2024
- 2
- 0
- 24
Bende ameliyat olalı 2 sene oldu oğuzhan beye. 3 ay sonra silikonlarım kaydı. 6 ay sonra revizyon önerdi. Ona da ücret ödedim. Ameliyathane ücreti adı altında. Aynı silikonu kas altından kas üstüne çıkardı. Şimdi ikinci ameliyatımın üzerinden 1 sene geçti silikonlarım yine kaydı. Psikolojim bozulmuş durumda. 3. Ameliyatı öneriyor :) Farklı doktorlarla da görüşme sağladım. Açılan cep genişlediği için artık maalesef sadece silikon değil toparlama+silikon öneriyorlar. Ve revizyon ücretleri 150-200 bandında. Ben de doktor araştırma sürecinde çok ilgili olmasına kandım fakat asla önermiyorum. Hayatım kaydı resmen. 2 kere ameliyat olup çektiğim acı da cabası. Üstelik revizyon yapalım diyip tekrar ücret alması da çok saçmaydı ama başka çarem yoktu. Güzel ve büyük göğüslerim olsun derken babaanne memesine döndü göğüslerim. Hukuki bi sürece gireceğiz gibi görünüyor. Tavsiye etmiyorum o yüzden. İyice araştırıp yapılmalı. Doktorun konuşmasına vs kanmayın mutlaka emsal çalışmalarına bakın…Ben Oğuzhan Demirel'e oldum protezle meme dikleştirme ameliyatı geçen sene Ocak ayında. Maalesef silikonlarım kaydı ve Şubat ayında kendisine tekrar revizyon oldum. Şimdilik sonuçtan memnunum, tek problem sol memedeki bağlantı yeri dikişinin açılması. Bu sefer silikon kaymasın diye çok sert dikiş attı doktor ve sebeple dikiş enfeksiyonu gelişti cildimde. Şimdi pansuman yaparak oranın kapanmasını bekliyoruz. Doktor hastasına sahip çıkan, bir sorun yaşadığında sorumluluk alan biri. Bu tip ameliyatlarda en önemli şey doktorun ameliyat sonrası hastasıyla ilgilenmesi bence.
yaa bu silikonun kaymasi olayini Oguzhan beyin birkac hastasindan daha duydum ve acikcasi basima gelmesinden de cok korktugum bir durum. size de cok gecmis olsun, oldukca zor bir durum, ucuncu bir defa daha ameliyat psikoljisine girmek gercekten cok zor. umarim en yakin zamanda dilediginiz goguslere kavusursunuz, adiniza gercekten cok uzuldum. benim de su an uc ay oldu ve herhangi bir sikinti yok ama icimi bir korku kaplamadi degil simdi.Bende ameliyat olalı 2 sene oldu oğuzhan beye. 3 ay sonra silikonlarım kaydı. 6 ay sonra revizyon önerdi. Ona da ücret ödedim. Ameliyathane ücreti adı altında. Aynı silikonu kas altından kas üstüne çıkardı. Şimdi ikinci ameliyatımın üzerinden 1 sene geçti silikonlarım yine kaydı. Psikolojim bozulmuş durumda. 3. Ameliyatı öneriyor :) Farklı doktorlarla da görüşme sağladım. Açılan cep genişlediği için artık maalesef sadece silikon değil toparlama+silikon öneriyorlar. Ve revizyon ücretleri 150-200 bandında. Ben de doktor araştırma sürecinde çok ilgili olmasına kandım fakat asla önermiyorum. Hayatım kaydı resmen. 2 kere ameliyat olup çektiğim acı da cabası. Üstelik revizyon yapalım diyip tekrar ücret alması da çok saçmaydı ama başka çarem yoktu. Güzel ve büyük göğüslerim olsun derken babaanne memesine döndü göğüslerim. Hukuki bi sürece gireceğiz gibi görünüyor. Tavsiye etmiyorum o yüzden. İyice araştırıp yapılmalı. Doktorun konuşmasına vs kanmayın mutlaka emsal çalışmalarına bakın…
Eğer ki 3 ay geçmesine rağmen bi anormallik olmadıysa korkmanızı gerektiricek bi durum yok diye düşünüyorum. Zira ben ameliyattan çıkar çıkmaz farkettim 2sinde de. Bi anormallik olduğu belliydi yani fakat masaj yapın düzelir anca oturur diye diye oyalandım. Düzgün görünüyorsa zaten sorun yoktur siz de dikkatli kullanıyorsanız. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :)yaa bu silikonun kaymasi olayini Oguzhan beyin birkac hastasindan daha duydum ve acikcasi basima gelmesinden de cok korktugum bir durum. size de cok gecmis olsun, oldukca zor bir durum, ucuncu bir defa daha ameliyat psikoljisine girmek gercekten cok zor. umarim en yakin zamanda dilediginiz goguslere kavusursunuz, adiniza gercekten cok uzuldum. benim de su an uc ay oldu ve herhangi bir sikinti yok ama icimi bir korku kaplamadi degil simdi.
merhaba şu an nasılsınzMerhaba benim memem de tübüler meme ve cildim çok ince. İçten dikleştirme ve 400 cc kas altı protez konulalı bir hafta oldu. Üstten bant verdi doktorum sadece onu takıyorum normalde meme ucum vardı bant taktıktan sonra yavaş yavaş meme ucum kayboldu ve şişmeye başladı. Doktoruma sordum tübüler memede olur normal iyileşmeniz çok zaman alacak dedi. Siz böyle bir anormallik yaşadınız mı? İyi bi şey yapıyım derken geri dönülmez bir zarar vermekten çok korkuyorum
Ben mahmut nuri kara toprağa oldum ama dr. Cahit vuralı geç keşfettim. Revizyondan önce keşke ilk ona gitseydim diyorum. Bence bir araştırabilirsiniz kendisini.Ayy selam, yakin zamanda meme buyutme ameliyati olmak istiyorum, istanbulda doktor oguzhan demirelle gorustum ve kendisi bana guven verdi fakat aklimda birkac soru isareti var yine de. kendisini taniyan ya da ameliyat olan var mi? istanbulda onerebileceginiz baska doktorlar var mi? doktor secimi ve ameliyat sonrasi surec beni cok korkutuyor. lutfen fikirlerinizi paylasip yardimci olabilir misiniz?
Meme ucum eski durumuna döndü çok şükür iyiyim. Gerçekten de bir zaman sonra eski haline dönmeye başladımerhaba şu an nasılsınz
İyi olmanıza çok sevindim. Sağ memedeki durum için içinizin rahat etmesi adına doktorunza danışın mutlaka normalse bile içiniz rahat eder. size mesaj atsam bakabilir misiniz peki? benim de tuberoz ve ameliyat düşünüyorum hangi doktora olmuştunuz ve fiyat soracaktım aldığım fiyatlar birbirinden çok farklıMeme ucum eski durumuna döndü çok şükür iyiyim. Gerçekten de bir zaman sonra eski haline dönmeye başladıSadece yatarken sağ memem koltuk altına kaymaya başladı bu da eski pozisyonuna gelene kadar çok ağrı yapıyor umarım normal bir durumdur
Tabikiİyi olmanıza çok sevindim. Sağ memedeki durum için içinizin rahat etmesi adına doktorunza danışın mutlaka normalse bile içiniz rahat eder. size mesaj atsam bakabilir misiniz peki? benim de tuberoz ve ameliyat düşünüyorum hangi doktora olmuştunuz ve fiyat soracaktım aldığım fiyatlar birbirinden çok farklı
Çok teşekkür ederim gönderdimTabiki
Merhaba, aldığınız fiyat bilgilerini bana da iletmeniz mümkün mü acaba?İyi olmanıza çok sevindim. Sağ memedeki durum için içinizin rahat etmesi adına doktorunza danışın mutlaka normalse bile içiniz rahat eder. size mesaj atsam bakabilir misiniz peki? benim de tuberoz ve ameliyat düşünüyorum hangi doktora olmuştunuz ve fiyat soracaktım aldığım fiyatlar birbirinden çok farklı
Merhaba revizyon ameliyatına ne kadar ödedinizBenim de doktorum Oğuzhan Demirel kendisi ben iyi ki ona denk geldim diye şükür edebilirim. Keşke birinci operasyonda da kendisi ile karşılaşsaydık diyebilirim,tek pişmanlığım bu olabilir.Ben kilo alıp vermiş bir insanım ve meme konusunu fazla takıntı haline getirmiştim. Birinci ameliyatımı bu nedenle en ünlü klinikte yaptırdım.Sonrasında çok da hoş olmayan bir süreç geçirdim.Ve hiç cirkeflik yapmadım diyebilirim. Kesinlikle hiç bir durumu sahiplenmeyen ve işler sarpa sardığında görüşülmeyen bir hasta haline geldim. Ve ilk doktorum süreci yönetmeyi bırakın utanmasa beni kliniğine almayacak gibiydi. Ben güvensiz bir ortam olmasi nedeniyle revizyonu orda değil konuşup ilgi alakası ve yaptiğı işleri görerek Oğuzhan Demirel’e gittim.Her adımı tek tek anlattı ve işi daha genç olmasına rağmen çok daha profesyonel yönetti. Ve kesinlikle bir önceki operasyon olduğum yeri kesinlikle kötülemedi. Neyin neden gelişebileceğini tek tek anlattı. Diğer klinigi bile bana o akladı. 375 cc kullandı bu arada çok da iyi oldu. Ve resmen özgüvenimi tazeledi. Bu süreç sonrası her kontrolümde güleryüzü ve her ince detayını anlatması çok yeterliydi.Ameliyat öncesi ve sonrası hep aynı değişmeyen yüz ifadesi bile çok önemli. Bunu özellikle yazıyorum. Ameliyat sonrası iş işten geçti artık tavrı olmayan doktor bulduysanız çok mutlu olabilirsiniz. Bence çok doğru karar vermişsiniz.
Merhabalar 110 ile 150 arasında diyeblirim genel olarak (istanbul) ama eylülde fiyat artışı olacağını söyledilerMerhaba, aldığınız fiyat bilgilerini bana da iletmeniz mümkün mü acaba?
fiyatları buraya da yazsanız hepimiz öğrenmiş oluruz ne güzel olur :) yazamazsanız özelden rica edebilir miyimİyi olmanıza çok sevindim. Sağ memedeki durum için içinizin rahat etmesi adına doktorunza danışın mutlaka normalse bile içiniz rahat eder. size mesaj atsam bakabilir misiniz peki? benim de tuberoz ve ameliyat düşünüyorum hangi doktora olmuştunuz ve fiyat soracaktım aldığım fiyatlar birbirinden çok farklı
bi önceki mesajda demiştim 110 150 arası ama hala öyle midir bilemiyorumfiyatları buraya da yazsanız hepimiz öğrenmiş oluruz ne güzel olur :) yazamazsanız özelden rica edebilir miyim