Meme büyütme olanlar buraya🙏

BiscolataM

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
461
600
Kızlar bilen bilir 4 gün önce meme büyütme ameliyati oldum.Dune kadar tansiyon dısı Cok ciddi sikayetlerim yoktu ama dün doktor arada sirada sporcu sütyenini cikarip rahatlayabilirsin dedigi icin cikardim ve cikarmaz olaydim dedim Sag taraf felaket aciyor..yani nasil bir acima gögüs ucu da dahil tüm meme biber gibi yaniyor bu arada meme alti dikislerim var.
Sizce bu normal mi? Lütfen olan arkadaslar yasadiniz mi böyle birsey?
Aglayarak 1 Saat o sekilde zor durum.gerisin geri giydim sporcu sutyenini...yine aciyor ama en azindan baskilandigi icin daha Rahat sanki..bir de bu sutyen Sag taraf memede hep izler birakmis sıkmıs ve izler kalmıs...

Bende de silikonun değdiği yerlerde ilk iki gün yanma vardı sonra geçmişti. Ve bence kısa sürelide olsa sütyeni çıkarmayın. Ben ilk 8. Günümde duş alırken çıkardım tabi ondan bir gün öncede doktor kontrolünde çıkmıştı. Sıcaktan ve sürekli yattığımdan sırtımda yatak yarası bile çıkmıştı hatta şimdi 40 günü geçti hala ameliyat korsesini takıyorum doktorum artık takmana gerek yok dese bile

benimde 1.haftam kas altı birine 375 birine 400 cc kullanıldı asimetriden dolayı fakat çok büyük yukarıdan ve sert bunlar geçicekmi sizce yani koltukaltıma doğru ve yukarda duruyo aşağı çekermi zamanla

Evet canim dün biraz daha iyiydim Cok sükür hassasiyet gitti.Doktorum arada tekrarlar dedi umarim Cok Rahatsiz etme.Bundan Sonra bende cikarmam

benimde 1.haftam kas altı birine 375 birine 400 cc kullanıldı asimetriden dolayı fakat çok büyük yukarıdan ve sert bunlar geçicekmi sizce yani koltukaltıma doğru ve yukarda duruyo aşağı çekermi zamanla

Canim genelde Herkesin yorumu 3 ila 6 Aya kadar Tam meme seklini alirmis. Suan odemlerin de var bende de ayni inecek canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…