Meme büyütme medikal sütyen

Romblon

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2023
16
4
34
Iyi günler, ptesi meme büyütme ameliyati oldum 250cc takildi meme dokum cok kücük degildi doktorum medikal sütyen kullandirmayacagini söyledi kendi tecrübelerine dayanarak bunu söylüyorum dedi burda okudugum göre hemen hemen herkez kullanmis, acaba ne yapmam gerekiyor doktorum kullanma demesine ragmen kullanayim mi? Kafam karisti kizlar lütfen yardim.

Iyi günler, ptesi meme büyütme ameliyati oldum 250cc takildi meme dokum cok kücük degildi doktorum medikal sütyen kullandirmayacagini söyledi kendi tecrübelerine dayanarak bunu söylüyorum dedi burda okudugum göre hemen hemen herkez kullanmis, acaba ne yapmam gerekiyor doktorum kullanma demesine ragmen kullanayim mi? Kafam karisti kizlar lütfen yardim.
Ben ilk defa duyuyorum neden böyle birşey söyledi ki? Hiç takılamayacağı derken? Burda yüzlerce kişi oldu ve hemen hemen herkes ben de dahil bu korseyi kullanıyoruz neden böyle birşey istedi aceba doktorunuza bir danışın herkes kullanırken neden bana takmamak gerektiğini söylediniz diye çok merak ettim cevabı buraya yazarsanız sevinirim geçmiş olsun

Dikledstirme olmadi, defalarca sordum 5 senelik tecrübeme daysnarak gerek yok dedi bilemedim ams internet ten satin aldim kullanmays verdim..

IMG_8992.jpeg

Ben ameliyattan çıktığımda medical sütyen takılıydı ve hiç çıkarmadım. 2 ay boyunca kullandım. Yıkayınca bile fön makinesi ile kurutup hemen takıyordum. Medical sütyenle daha rahat hissediyordum, sanki memelerimi o taşıyor gibi bir his😁 ilk hafta ödemden dolayı sırtımı kesmişti ama sonra çok alıştım.

Bana da medikal sütyeni 20 gün kullansan yeter dedi. Benim gözüme büyük geliyor sırf o yüzden o sütyeni takarım ve dedikleri gibi sanki o taşıyor protezleri agırlık olmuyor. Ama er ya da geç biz de takmıycaz. Protezler belki de daha hızlı yerini oturup yumuş atacak kullanmayınca.
Hafif bir farklılık var göğüs uçları farklı bakıyor gibi ama önemini etkisi olabilir beklemek gerek. Benim şu an bir memem mor önemli diğeri değil. İkisi de sert bugün 12.gün. Güle güle kullanın.

Bana da medikal sütyeni 20 gün kullansan yeter dedi. Benim gözüme büyük geliyor sırf o yüzden o sütyeni takarım ve dedikleri gibi sanki o taşıyor protezleri agırlık olmuyor. Ama er ya da geç biz de takmıycaz. Protezler belki de daha hızlı yerini oturup yumuş atacak kullanmayınca.
Hafif bir farklılık var göğüs uçları farklı bakıyor gibi ama önemini etkisi olabilir beklemek gerek. Benim şu an bir memem mor önemli diğeri değil. İkisi de sert bugün 12.gün. Güle güle kullanın.
Insallah iyi olur, Bugün doktora gönderdim hersey normal dedi , farkli bisey söylemiyor

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Göğüslerinizde sanki double görüntü var gibi. Henüz şuan ödemliler evet ama. Sanki çok yukarıdan başlıyor gibi görünüyor. Pekş doktorunuza tecrübelerini korse kullanımının artı ve eksi yönlerini sordunuz mu?

X