meme büyütme istanbulda önerilebilecek doktorlar

12carmen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
13
0
36
Avusturya
merhaba kizlar,
ben 26 yasindayim. gögüslerimi büyütmek istiyorum.forumdaki bilgileri sürecleri okudum ama iyice aklim karisti. tekirdagda oturuyorum.istanbulda ameliyat olabilrim. ama sanirim doktor secimi cok önemli.cok büyük bir bütcem yok.sisli etfaldeki doktorlari arastirdim ama herhangi bir bilgiye ulasamadim. en fazla 5000 e kadar düsüyorum.doktor seciminde yardimlarinizi bekliyorum

ben de araştırma sürecine girdim iki kişi arasında kaldım : Cem payaslı ve Zekeriya Kul,ikisinden de randevu alıp cumartesi günü görüşmeye gitmeyi planlıyorum,daha önceden mail attım Cem beyin asistanı sanırım emin değilim aradı onunla görüştük,Zekeriya bey de mailimden 1 saat sonra cevap verdi,fiyatları öğrenmekti niyetim ona göre randevu alacaktım Cem bey 7bin Zekeriya bey 6 bin dedi. Yine araştır her birinin tekniği farklı oluyor anladığım kadarıyla.

Canım merhaba. Dr.nezail demirciler international hospital bir çok hasta yorumunu okudum olan herkes gayet memnun. Yarın sabah bende arayacağım sana da yazarım istersen :)

Ayrıca Oygar aytekin ile görüştüm 7.500 tl demişti tabi bu fiyat istediğin boyuta göre de değişiyormuş.
Devlet de bağcılara gitmiştim geçen hafta onlar da 4.500 dediler. Fikir olur umarım sana :)
Ha birde Hasan fındığı öneren çok bu forumda. Onu d bi araştır istersen

ben kararımı verdim kesin ameliyat olmaya. kartal eğitim ve araştırma hastanesinde kaan giderlioğlu nu duydum.iyi bi estetik cerrahmış.henüz fiyat araştırmadım araştırma hastanelerinde fiyatlar nasıl.birde ben manisadan gelicem ameliyatı istanbulda olmam şart.ama işim gereği şuan noraya gidemiyoırum.manisada gerekli testleri yaptırsam oraya gittiğimde prosedürle uğraşmasam hemen gün verebiliyorlarmı.ocak sonu şubat başı gibi istiyorum.prosedürle ilgili bilgisi olan varsa yazabilirmi

Mrb Astunyas; ben 5-6 ay önce oldum 275 cc kas altı takıldı. Burnumu ameliyat eden Emre İlhan 'ın tavsiyesi üzerine İlkay Hüthüt'e ameliyat oldum. sosyal medyada cok aktif değil ama cok elit bir hasta grubu var, kendide cok beyfendi bi Dr, nişanlım ile gittim ben görüşmeye Dr ikimizde öyle rahatlattı ki nişanlım karşıtken destek oldu bana. Yaptıgı işten bahsedeyim biraz inanılmaz memnunum görenler gerekli olmadıgı halde randevu alıp dr uma gittiler olan aekadaslarımda oldu, morarma kanama hiç olmadı cok temiz calışmış neredeyse iz yok göğüs altı olduğu halde. Baskalarına olup mutsuz olanlar var lütfen cok araştır evet bu olmalı demediğin Dr a ameliyat olma , İlkay Bey' den o kadar memnun kaldım ki onu aile plastik hekimim ilan ettim ömür boyunca estetikle ilgili ne işim olursa İlkay Bey e gidicem. Birde dudağa dolgu yaptı benim kuzenim izmirde bir Dr a yaptırdı ama üst dudak taş ve öpücük yapamıyor benim öyle bir sorunum olmadı İlkay Bey dolguyu da cok başarılı yaptı. Sana tavsiyem mail ile ayda yuzyuze görüşebilirsen ilkay bey ile görüşmeden ameliyat olma derim.

kizlar arastirmalar nasil gidiyor?
meryem, nezail demirciler ile görüsmeye gittin mi?

Canım telefonda görüştüm sadece. Hala gidemedim. Bir tanıdık var ablamın arkadaşı meme küçültme ameliyatına ona olmuş ve çok memnun. Telefonda da benimle çok iyi konuştu. Doktordan ziyada bir tanıdık gibiydi. Havalar düzelir düzelmez koşacağım.

Mehtapcım ilkay beyin yeri nerede, sen ne zaman ameliyat oldun, ne kadar ücret ödedin bizi bu konu da da aydınlatırmısın lütfen

Merhaba, ben 3 hafta önce Altan Yücetaş'a ameliyat oldum. Kliniği Şişli'de, ameliyatlarını ise hem Levent'te hem Ataşehir'de yapıyor. Ben kendisinden çok memnunum, çok güzel bir ameliyat süreci geçirdim. Fiyat olarak da çok uygun. Bu benim 2. ameliyatım olduğu için bu sefer doktor seçiminde çok iyi araştırdım. Sana da burda okuduğun yorumlardan yola çıkarak birkaç doktor belirlemeni ve mutlaka yüzyüze görüşmeni tavsiye ederim. Her doktor kişisel deneyimlerine, alışık olduğu tekniklere göre farklı şeyler öneriyor. Hem de doktorlarla yaptığın görüşmelerde kendi vücudunun fiziksel özelliklerini, neyi kaldırıp neyi kaldıramayacağını vs daha iyi ögrenmiş oluyorsun. İnsallah en kısa zamanda senin için en doğru doktoru bulursun :)

Merhaba, ben Zekeriya Kulda yaklasik iki hafta önce meme buyutme ameliyat oldum. Ayirca burun ameliyatida oldum. Cevremde bir cok kisi onda ameliyat oldu ver hepsi menmmun. Ben Mentor 1 400 cc koydurdum ve High Profile. Yanliz bende tavsiye bir klinige gittiginiz zaman sorun silikonun kivamini. Uc degisik doku oluyor, en yumusagini veya orta olani tavsiye etmiyorum cunki bir sure sonra sarkiyor doktor sarkmiyor desede. Benim ikinci gögus ameliyatimdi bu cunki diyer sefer ortayumusak olandan proteszden koydurdugum icin dogal dursun diye ama sarkti gibi.

Selam ben yeni üye oldum silikon taktırmak istiyorum ama maalesef bildiğiniz gibi ücretler çok pahalı devlet karşılıyorum bilginiz varmı, taktıranlar lütfen bana yardım edebilirmi, lütfen ben ıstanbulda oturuyorum burda yaptıran ve doktor ısım vere bılecek önerse bilecek varsa çok ama çokluk sevinirim :34

Lütfen cevap yazın devlette ne kadara yapılıyor bu işlem

Son düzenleme:
25 ocakta Zekeriya Kul ameliyatımı gerçekleştirdi.Şuan alışmaya çalışıyorum.275 cc kas altı mentor high profile protez yerleştirdi.Doğal görünmesi önemli olduğu için boyutundan gayet memnunum.Ödem oluşmadığı için de tam normale döndüğünde de küçüleceklerini pek düşünmüyorum.Sadece şuan çok gerginler ve derim bu yeni duruma alışmaya çalışıyor.

Selam canım, burda cok yorum dönmekte ama sana en buyuk onerım bıçak izi bırakmayacak doktorlara danışman ve kesınlıkle ön muayene talep et hemen bıçak altına yatma ayrıca kullanacagı silikon markasını sor ve nette araştır, ve devletten cok özele bakınmanı tavsıye ederım. Ben de Ferit Demirkan'ı araştırıyorum meme de iyi doktor oldugunu duydum hala da arastırıyorum :)

evvveeettt... 25 ocakta zekeriya beye ameliyat olmuştum yukarıda da yazdığım gibi,artık çok rahat hareket edebiliyor,tamamen hiç ameliyat olmamış gibi eski günlerime döndüm ve şuan ki durumumdan da çok memnunum,iyi ki yaptırmışım diyorum -ki ameliyat sonrası ne işim var benim burda neden yaptırdım çok pişmanım diye düşünmeme rağmen-
görüntü olarak çok normal bir boy istemiştim,tamamen doğal görünmesini,böyle bir operasyon geçirmiş olduğumun anlaşılmamasını istiyordum ve şuan hem boyutundan memnunum hem de insanların gözünün içine ''ben silikonlu memelere sahibim'' diye de girmiyorlar :)
eğer meme dokunuz varsa ve sadece ben daha büyük bir meme istiyorum diyorsanız bence çok gerekli değil,ama gerçekten yıllardır düşündüğünüz bir şey ve bir türlü hem fırsat hem de maddi olanak bulamadığınız için erteliyorsanız kesinlikle çok olumlu sonuçları olan bir operasyon.

yukarıda yazdığım şey fiyat araştırmasına giren arkadaşlar için cesaretlendirme olsun istedim. ilk ben de fiyat araştırması ile başlamıştım çünkü benim için de önemli bi durumdu -ki tam evlenme arefesinde gidip kredi çektim. eğer iyi bir doktora ortalama fiyatlarla yaptırabilirseniz sonucundan memnun kalacağınızı düşünüyorum arkadaşlar.hepinize bol şanslar diliyorumşimdiden...

Hakan gence esteworld 7 bin 8 bin civari natrelle ve mentor kullaniyor.

Yakup avsar 14 bin 15 bin civari gogus ameliyatini genelde esi yapiyor Dilek Avsar o da genellikle natrelle kullaniyor.

Hasan Findiga ameliyat olan tanidigim var memnun oda fiyatlari Hakan beyle esdeger gibi biliyorum...

İns en dogru karari verirsin cnm sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…