ben kararımı verdim kesin ameliyat olmaya. kartal eğitim ve araştırma hastanesinde kaan giderlioğlu nu duydum.iyi bi estetik cerrahmış.henüz fiyat araştırmadım araştırma hastanelerinde fiyatlar nasıl.birde ben manisadan gelicem ameliyatı istanbulda olmam şart.ama işim gereği şuan noraya gidemiyoırum.manisada gerekli testleri yaptırsam oraya gittiğimde prosedürle uğraşmasam hemen gün verebiliyorlarmı.ocak sonu şubat başı gibi istiyorum.prosedürle ilgili bilgisi olan varsa yazabilirmi
kizlar arastirmalar nasil gidiyor?
meryem, nezail demirciler ile görüsmeye gittin mi?
Mrb Astunyas; ben 5-6 ay önce oldum 275 cc kas altı takıldı. Burnumu ameliyat eden Emre İlhan 'ın tavsiyesi üzerine İlkay Hüthüt'e ameliyat oldum. sosyal medyada cok aktif değil ama cok elit bir hasta grubu var, kendide cok beyfendi bi Dr, nişanlım ile gittim ben görüşmeye Dr ikimizde öyle rahatlattı ki nişanlım karşıtken destek oldu bana. Yaptıgı işten bahsedeyim biraz inanılmaz memnunum görenler gerekli olmadıgı halde randevu alıp dr uma gittiler olan aekadaslarımda oldu, morarma kanama hiç olmadı cok temiz calışmış neredeyse iz yok göğüs altı olduğu halde. Baskalarına olup mutsuz olanlar var lütfen cok araştır evet bu olmalı demediğin Dr a ameliyat olma , İlkay Bey' den o kadar memnun kaldım ki onu aile plastik hekimim ilan ettim ömür boyunca estetikle ilgili ne işim olursa İlkay Bey e gidicem. Birde dudağa dolgu yaptı benim kuzenim izmirde bir Dr a yaptırdı ama üst dudak taş ve öpücük yapamıyorbenim öyle bir sorunum olmadı İlkay Bey dolguyu da cok başarılı yaptı. Sana tavsiyem mail ile ayda yuzyuze görüşebilirsen ilkay bey ile görüşmeden ameliyat olma derim.
merhaba kizlar,
ben 26 yasindayim. gögüslerimi büyütmek istiyorum.forumdaki bilgileri sürecleri okudum ama iyice aklim karisti. tekirdagda oturuyorum.istanbulda ameliyat olabilrim. ama sanirim doktor secimi cok önemli.cok büyük bir bütcem yok.sisli etfaldeki doktorlari arastirdim ama herhangi bir bilgiye ulasamadim. en fazla 5000 e kadar düsüyorum.doktor seciminde yardimlarinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?