Meme büyütme icin 200 cc silikon cok mu küçük?

Handandpl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2019
2
1
35
Selam kizlar araniza yeni katıldım 28 yaşındayım 🙄 bu küçük memelerimle basım dertte aynı durumdan muzdarip kisçeleri çokça opuyorum korkmayin yalnız değilsiniz 😂 bugun anı bir kararla meme büyütme ameliyatı için doktora gittim hiiic yok denecek kadar düz meme yani sadece uçlara sahibim 🤦‍♀️ doktorum 200 cc dual silikon yöntemi uygulayacagini söyledi daha önce çok araştırdım ama büyüklüğün cc ile olduğunu yeni öğrendim çok küçük değil mi? Aramizda bu konuda bana yardimci olabilecek birileri var mi ? Çektiğim acıya ve verdiğim paraya deysin istiyorum şimdiden çok teşekkür ederim 'Dont worry be happy ' Inşallah 😂💕💕

Boy, kilo , omuz genişliği, göğüs kafesi genişliği hesaplanarak karar verildiğinden ne yazık ki bir şey demek doğru olmaz. Kendimden örnek vereyim;
Omzum dardır, gögüslerim ayrıktı, 163 boy 50 kg mım. Hiç gögsüm yoktu ve doğal bişey olsun istedim. 310 cc konuldu. Şuan cidden anca orta seviyede büyüklükte oldu. (3.ayım)

Evet Kilo boya omuz genişliğine vs bakılarak karar veriliyor cc ye mesela banada 300cc anca sığmış 168 58 kiloydum ameliyat olurken mayısta senem dolucak ve banada orta büyüklükte görünüyor bi 400rahat sığarmış bana bence neden sığmamış anlamadım:KK70: biraz daha büyük olsaydı fena olmazdı diyorum şimdi :))

Boy, kilo , omuz genişliği, göğüs kafesi genişliği hesaplanarak karar verildiğinden ne yazık ki bir şey demek doğru olmaz. Kendimden örnek vereyim;
Omzum dardır, gögüslerim ayrıktı, 163 boy 50 kg mım. Hiç gögsüm yoktu ve doğal bişey olsun istedim. 310 cc konuldu. Şuan cidden anca orta seviyede büyüklükte oldu. (3.ayım)
merhaba; 3. ayınızda yumuşama durumunuz nedir? Hiç silikonun biri üstte biri altta kaldımı ilk zamanlar..asimetrik durumu vs.

merhaba; 3. ayınızda yumuşama durumunuz nedir? Hiç silikonun biri üstte biri altta kaldımı ilk zamanlar..asimetrik durumu vs.

Merhabalar. 3.ayımdan itibaren yumuşama ve aşağı inme belirgin şekilde başladı. İlk zamanlar gercekten ayrık, fazla yukarda ve şekilsizdi. Şuan sanki kendi göğüsümmüş gibi görünmeye başladı :)

X