- 28 Kasım 2024
- 10
- 3
- 39
-
- Konu Sahibi papatyalarimteyze
ben simülasyonla falan görmedim ahahah memenin ayrıklığı vücut yapısıyla ilgili memelerinizin arasında boşluk varsa silikondan sonra da boşluk olur. ben de çok istiyordum çatal görünümü olsun fakat memelerimin arası açık ve silikondan sonra da düzelmediHerkese merhaba
Meme büyütme ameliyatı öncesi simülasyon ile görüp yaptıranlar ve yaptırmayanlardan fikir almak istiyorum
Simülasyonla görmezsek çok mu süpriz olur
Zaten bu yöntemde her yerde yok özellikle benim bulunduğum yerde
İnternetten ameliyat sonrası resimler hep iki tane tas koymuş gibi
Böyle mi oluyor araları çok açık
Bu büyüklükle ilgili değil gibi geldi bana
Daha birleşik durması için nasıl bir silikon
seçmeliyiz
Deneyimlerinizi marka ve cc paylaşabilir misiniz
O çatal görünümü sütyenlerle sağlanamaz mı acaba? Push up sütyenlerle falan.ben simülasyonla falan görmedim ahahah memenin ayrıklığı vücut yapısıyla ilgili memelerinizin arasında boşluk varsa silikondan sonra da boşluk olur. ben de çok istiyordum çatal görünümü olsun fakat memelerimin arası açık ve silikondan sonra da düzelmedi
silikonlu memeyi push up ile kaldırmak çok mümkün olmuyor zaten. çok hafif birbirlerine yakınlaşırlar ama aradaki boşluğun kapanması maalesef imkansızO çatal görünümü sütyenlerle sağlanamaz mı acaba? Push up sütyenlerle falan.
Varsa böyle bir şey yazın lütfen artıkSanki bir konuda ayrık olmaması için ameliyattan sonra bir şey takıyoruz demişlerdi yanlış hatırlıyor olabilirim. Yaptıranlar yazsın lütfen
Merhaba. Ben 6 ay once motiva ergonomix 355 cc yaptirdim. Oncesinde simulasyon gormedim dr uma guvendim ki burda okumustum gorup de ayni sonucu almayan biri vardi. Goguslerim oncesinde ayrikti protez ile birbirine yaklasti suan arada 1 parma bosluk var. Benim tercih ettigim marka arastirirsaniz en yumusak protez olarak geciyor. Diger markalara dokundugumda aradaki farki anladim ve bu markayi tercih ettim. Yumusak oldugu icin de sutyen bile takmadan sporcu sutyeni vs ile de ortasi birlesiyor. Ameliyat sonrasi da daha birlesik olsun diye korse ustune bant kullanilabiliyor. Ben kullanmadim.Herkese merhaba
Meme büyütme ameliyatı öncesi simülasyon ile görüp yaptıranlar ve yaptırmayanlardan fikir almak istiyorum
Simülasyonla görmezsek çok mu süpriz olur
Zaten bu yöntemde her yerde yok özellikle benim bulunduğum yerde
İnternetten ameliyat sonrası resimler hep iki tane tas koymuş gibi
Böyle mi oluyor araları çok açık
Bu büyüklükle ilgili değil gibi geldi bana
Daha birleşik durması için nasıl bir silikon
seçmeliyiz
Deneyimlerinizi marka ve cc paylaşabilir misiniz
Bu ergonomik olan sağa sola dönünce hareket eden mi doktorum öyle birşeyden bahsetmiştiMerhaba. Ben 6 ay once motiva ergonomix 355 cc yaptirdim. Oncesinde simulasyon gormedim dr uma guvendim ki burda okumustum gorup de ayni sonucu almayan biri vardi. Goguslerim oncesinde ayrikti protez ile birbirine yaklasti suan arada 1 parma bosluk var. Benim tercih ettigim marka arastirirsaniz en yumusak protez olarak geciyor. Diger markalara dokundugumda aradaki farki anladim ve bu markayi tercih ettim. Yumusak oldugu icin de sutyen bile takmadan sporcu sutyeni vs ile de ortasi birlesiyor. Ameliyat sonrasi da daha birlesik olsun diye korse ustune bant kullanilabiliyor. Ben kullanmadim.
Evet o. Gercek gogus gb sirt ustu yatinca yayiliyor yuvarlaklasiyor ayakta damla duruyor saga sola donunce de normal gogus gb yine yattigin yone dogru yayiliyor. Benim istedigim tek sey dokunusta ve gorunuste dogal olmasiydi. Suan 6 ay oldu ve gercek gogusten farki yokBu ergonomik olan sağa sola dönünce hareket eden mi doktorum öyle birşeyden bahsetmişti
Doktorunuzu ögrenebilir miyim ben de ergonomix implant yaptırmak istiyorumEvet o. Gercek gogus gb sirt ustu yatinca yayiliyor yuvarlaklasiyor ayakta damla duruyor saga sola donunce de normal gogus gb yine yattigin yone dogru yayiliyor. Benim istedigim tek sey dokunusta ve gorunuste dogal olmasiydi. Suan 6 ay oldu ve gercek gogusten farki yok
Prof dr cenk demirdover izmirDoktorunuzu ögrenebilir miyim ben de ergonomix implant yaptırmak istiyorum
Sizinki hangi marka protezBen ameliyat olalı 20 gün oldu benim birleşik duruyor şimdilik ayrıl değil ben de ondan çok korkuyordum ama olmadı şükür. Gerçi daha çok yeni ilerleyen zamanlarda nasıl olur bilemiyorum
Mentor markaSizinki hangi marka protez
Bende 20 gün oldu ameliyat olalı meme dokum hiç yoktu 275cc mentor takıldı arası bir parmak boşluk şu an ama çatal görüntüsü olmuyo push up sütyen denedim meme sert olduğu için yerinden oynamıyo öyle çok kötü durdu önceki memem bile çatal oluyordu desteklilerle bu hep böyle mi olacak bilen var mı ? Balensiz mi kullancam hepMentor marka
Aynen vücut yapısına müdahale edilemiyor. Benim meme dokum vardı normalde de ayrık değildi. Slikon ve dikleştirme ile de ayrık olmadı o yüzden ama normalde ayrıksa ne kadar büyük slikonda taksan orta hat birleşmezSimülasyonda görmedim hiç, gayet güzeller. Önceden memeniz nasılsa öyle oluyor, yapısı birleşikse yine birleşik durur değilse ayrık durur.
Ameliyat sonrası kısa dönem fotoğraflara aldanmayın ödem oluyor ve implantın oturup uyum sağlaması zaman alıyor. 1 yıl sonra kesin sonuçlara ulaşırsınız