Arkadaşlar herkese merhaba. Sizlerden bilgi almak amaçlı siteye yeni üye oldum. 26 yaşındayım ve uzun zaman sonra meme büyütme ameliyatı olmaya karar verdim. Memelerim hiç yok denebilir. En küçük beden sütyeni bile doldurmuyor. Doku var mı yok mu hiçbir bilgim yok. Bu gün ilk kez, yaşadığım şehirde devlet hastanesine önbilgi ve muayene için hastaneye gittim ve doktor memelerimin dışa dönük olduğunu, implant takıldığında iyice çirkin olacağını, kime yaptırırsam yaptırayım kesinlikle çirkin bir görüntü oluşacağını, meme implantı yanında görünüşü düzeltmek amaçlı bir başka ameliyat olsam bile düzelmeyeceğini söyleyerek maalesef ki büyük bir moral bozuntusu yarattı ve hiçbir bilgi vermedi. Ameliyatı İzmir'de olmayı düşünüyorum fakat başka bir şehirde yaşadığım için gerekli araştırmaları tam olarak yapamadım. Siteden baktığım kadarıyla birkaç doktor ismi buldum ama başka bir siteden aynı doktorlara baktığımda kötü yorumlar gördüm. Bu yüzden sizlerden ricam, önerdiğiniz bir doktor var mıdır, meme büyütme operasyonunda ortalama fiyatlar nelerdir gibi temel sorular. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.