Meme büyütme estetiği

minnie7676

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2021
22
9
30
1’ay önce Altan yücetaşa meme büyütme Ameliyat oldum sonuçtan inanılmaz memnunum süreç beklediğim gibi geçmedi resmen 3 gün sonra işe başladım .sonunda doğru adreste hayallerime kavuştum çook çoook memnunum

minnie7676 Geçmiş olsun. 3 gün sonra işe başladım diyosunuz ama inandırıcı değil.
2 martta üye olmuşsunuz ve diğer yorumlarınıza da bakınca çok gerçekçi olmadığı belli oluyor maalesef.

Ben neden yalan söylüyeyim ki sonuçta ben burda bilgi edinme bilgi paylaşma amaçlı varım . Ben 3 günde başladım inansanızda inanmasanız da bu böyle ama şunu söylemeliyim ki herkesin ağrı eşiği aynı değil ben çok dayanıklıyımdır hiç ağrıö olmadı değil tabiki de ufak tefek ağrılarım yine oldu ama ağrı kesiciyle geçirebiliyordum beni zorlayan işimden edecek bir durum olmadı ama yine söylemeliyim ki herkes aynı olacak diye birşey yok .ben sadece bilgilerimi paylaştım teşekkürler

Minnie7676 lütfen kendi cümlenizi bir okuyun reklam sloganı gibi
"doğru adreste hayallerime kavuştum"
gerçek yorumlar çok kıymetli, hepimiz biliyoruz ki kadınlar kulübü çok önemli bir bilgi paylaşımı yeri, gerçek cümleler ile gerçek olmayanlar belli oluyor.
Tekrar geçmiş olsun.
yolunuz açık olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…