Meme buyutme estetigi

Irma14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2017
1
0
30
Arkadaslar merhaba,
23 yasindayim, yillardir gogus buyutme ameliyati yaptirmak istiyordum fakat Ingiltere de okudugum icin ancak bu sene firsatim oldu. Kibris ta yasiyorum ama haziran ayinda Ankara da yaptirmayi dusunuyorum. Sizin deneyimleriniz nasil oldu? Doktorum buyuk ihtimalle kas altina yapilacagini, bir sure kollarimi kullanmakta zorluk yasayacagimi ve 1 gece hastane yatmam gerektigini soyledi. Sonra ki surec nasil gelisiyor? Yurt disinda veya kendi sehri disinda aranizda yaptiran var mi? Bu durum benim icin bir dezavantaj yaratirmi diye cok merak ediyorum. Herkese simdiden cok tesekkurler :)

Arkadaslar merhaba,
23 yasindayim, yillardir gogus buyutme ameliyati yaptirmak istiyordum fakat Ingiltere de okudugum icin ancak bu sene firsatim oldu. Kibris ta yasiyorum ama haziran ayinda Ankara da yaptirmayi dusunuyorum. Sizin deneyimleriniz nasil oldu? Doktorum buyuk ihtimalle kas altina yapilacagini, bir sure kollarimi kullanmakta zorluk yasayacagimi ve 1 gece hastane yatmam gerektigini soyledi. Sonra ki surec nasil gelisiyor? Yurt disinda veya kendi sehri disinda aranizda yaptiran var mi? Bu durum benim icin bir dezavantaj yaratirmi diye cok merak ediyorum. Herkese simdiden cok tesekkurler :)
Merhaba
Forumlara girip Vücut estetiği bölümü içinde konuları okursanız oradan deneyimlerini yazanlar var örneğin karın germe ağırlıklı olsa da burada https://www.kadinlarkulubu.com/foru...yati-abdominoplasty-tummytuck.32600/page-3439 göğüs opr geçiren arkadaşlar da var oraya da yazarsanız belki faydası olur
Ben henüz olmadığım için bişey diyemiyorum ama gerek kontrol gerek herhangi bi sorunda veya sorun olmasa da takibi için sonrasında lokasyon olarak kolay ulaşım sağlayacağınız ve ameliyat sonrası her sorunuza cevap verip ilgilenecek bir plastik cerrahla donanımlı bi hastanede olacağınıza emin olun.Sonrasını da size anlatmalı drunuz anlatmıyorsa değiştirin ben kötü bi tecrübe yaşadım ve son gün ameliyata girmedim bu tarz sebeplerden... İyice araştırmadan kesinlikle dr seçip ameliyat günü kararlaştırmayın kendi sağlığınız için.. şimdiden geçmiş olsun .. ankarada karın germe olan ve sürecinden dr un ilgisinden memnun @Nur 1971 nickli üyemiz var örneğin.. her dr her konuda başarılı olmayabilir ve her hasta da farklı sonuçlar da alınabilir ama en azından sonrasında çok ilgili bi hekim olduğunu yazmıştı yine yukarıda link verdiğim topikte..
İyi geceler bol şanslar

Arkadaslar merhaba,

Merhaba yaptirdin mi?

Ben de disardan gelip yaptiranlardanim dezavantaj olarak sadece drlarin yurtdisi musterileriyle guzel iletisim kurmamasi var operasyon sonrasi

X