• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme estetiği yaptıranlar lütfen yardım

Mister81

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
688
410
408
43
33yaşında 2çocuk annesiyim emzirme döneminden sonra göğüslerim resmen yok oldu hep istediğim ameliyatı olma cesaretini sonunda topladım randevu aldım.fakat ciddi şekilde korkularım var ne yaşayacağım beni neler bekliyor bilmem gerek 7 ve 5buçuk yaşında 2oğlum var ve gurbetteyim yanında hiç bir yakınım yok gerçi anneme söyledim gelirim dedi.kas altı yapılır sana dedi yaptıran bir arkadaşım ve okuduğum kadarıyla çok ağrılı oloyormuş ne kadar sürüyor bu ağrılı dönem toparlanma süreci nasıl lütfen yardımcı olun

Dual plan ile oldum yani yarisi kas altina yarisi kas üstüne kondu.Herkesin agri duzeyine göre degisir ama ben çok aci cektim kollarimi kipirdatamadim.yattigin yerden kesinlikle kendi gucumle kalkamadim birinin beni sirtimdan ittirmesi gerekiyordu.4.gün kendimi zorlayarakta olsa kalkmaya basladim sonra gün gün daha iyi oldum 7.gün sporcu sutyenimi giyince dahada rahatladim ve eve geldigimde iki çeşit yemek yapmistim mutfak işlerini yapabiliyordm.sizin iki tane de cocugunuz varmis birinin size illaki bakmasi lazim tek basiniza kalkamazsiniz yatamazsiniz.benim esim bakti ilk iki gün üçüncü gün bi arkadasimi cagirdim o bakti.siz kalmaya baslayinca gerisi kolaylasiyor eve yardiminiz olmayabilir ama kendi ihtiyaclarinizi yardim olmadan karsilarsiniz

Aynen ilk 4 gün kendi başınıza yatıp kalkamaz, tuvalete gidemezsiniz. Ben 2. gün yemeğimi bile kendim yiyemiyordum. 1 haftada kendi işinizi görmeye başlıyorsunuz, pek çok şeyi yapabiliyorsunuz.

ben yalniz gidecem yandim desenize:KK17:
Hiç korkma canım ameliyattan odama geldim ve bir daha hiç yatmadım. Dokturum biraz dinlenseniz dedi . Hiç ağrım olmadı, sadece ilk iki gün kalkarken eşim destek oldu ama onunda kolayunı bulmuştum. Ağrı beklentiyle, ağrı eşiğiyle alakalı bir durum. Ayrıca görüştüğüm bir doktor yaş ne kadar ileri ise ağrı o ksdar az oluyor demişti ki forumdaki gözlemimde o yönde. Burada tek başına ameliyat olan pekçok kişi oldu. Ameliyatın ertesi günü İstanbul un altını üstüne getirip 2 gün sonra memkeketine dönenler vardı. Hiç korkma, ameliyat bu ağrı olacak tabi diye regl dönemini karşılar gibi kendini hazırlarsan sorun yaşamazsın bence
Sevgiler

bende 30 yaşında 2 çocuk annesiyim. senin çocukların büyük o açıdan sorun yaşamazsın ama ilk gün çok ağrılı oluyor tuvaletini bile yanlız yapamıyorsun. yani kıyafetlerii indiremiyorsun. 3-4 gün boyunca yatıp kalkamıyorsun. kollarını kaldıramıyorsun. kesinlikle yanına birini almalısın

ben yalniz gidecem ameliyata, yandim desenize:KK17:
Rassig , hic korkma ben de ameliyatima yalniz gitmistim. Cok zor olmadi. Ameliyattan hemen sonra ilk bir kac saat agrim olmustu o da sirt agrisi . Agri kesicilerle gecti . Yemegimi kendim yemistim ve sabah kendim giyinebilmistim. Sadece ilk bir kac gun yataktan kalkarken birinin destegini aliyorsun . 3. gun alisveris yapmistim . O kadar korkulacak bir durum degil . Yalniz benim kas ustu olmustu. Umarim sen de en basarili ve kolay sekilde atlatirsin .

Rassig , hic korkma ben de ameliyatima yalniz gitmistim. Cok zor olmadi. Ameliyattan hemen sonra ilk bir kac saat agrim olmustu o da sirt agrisi . Agri kesicilerle gecti . Yemegimi kendim yemistim ve sabah kendim giyinebilmistim. Sadece ilk bir kac gun yataktan kalkarken birinin destegini aliyorsun . 3. gun alisveris yapmistim . O kadar korkulacak bir durum degil . Yalniz benim kas ustu olmustu. Umarim sen de en basarili ve kolay sekilde atlatirsin .
Artik korkunun ecele faydasi yok derler ya, bende mecbur gecicem bu yoldan yalniz basima..esim izin alamiyor.bende birdahaki seneye beklemek istemiyorum

Artik korkunun ecele faydasi yok derler ya, bende mecbur gecicem bu yoldan yalniz basima..esim izin alamiyor.bende birdahaki seneye beklemek istemiyorum

Ameliyat şekli de önemli tabi, sizin kas altı mı olacaktı? Kas altı daha ağrılı geçiyor. Aslında ağrı da demeyelim benim ağrım ilk 2 gün olmuştu ama dediğim gibi ilk 4 gün özellikle ağrı olmasa bile hareketler kısıtlı..

canim ben resimlerini bekliyorum daha beni unutma:D

Beratti.. Harika olmuşlar gözlerime inanamıyorum. Göğüslerin kadar sütyenlerin de bir o kadar güzel <3 ya ben de istiyorum böyle,benimki de olur mu acaba. Ama senin cc fazla gibi galiba kaçtı
Dishekimim benim 425 cc 75 b idi oncesinde 75 D oldu simdi bazen 80 c de kullanıyorum . Senin vücut ölçülerini bilmiyorum meme dokun var mı , doktorlar zaten ölçülerini aldıktan sonra sana en uygun protezi yerleştiriyorlar ben simdi bir sey söyleyemem bu konuda . Vücuduna uyacak yakışacak en dolgun olan büyüklüğü istiyorum diyebilirsin .

Se
bende 30 yaşında 2 çocuk annesiyim. senin çocukların büyük o açıdan sorun yaşamazsın ama ilk gün çok ağrılı oluyor tuvaletini bile yanlız yapamıyorsun. yani kıyafetlerii indiremiyorsun. 3-4 gün boyunca yatıp kalkamıyorsun. kollarını kaldıramıyorsun. kesinlikle yanına birini almalısın

Yanımda kalır annem 1hafta falan.ağrı nasıl bi ağrı ya çok korkuyorum böyle ağrı kesici ile falanda mı geçmiyor?2sezeryan oldum sonuçta niye böyle korku sardı bilmiyorum

Cevap yazan herkese teşekkür ederim 1eylül sabah 9da randevu aldım bu işi yaptırmayı kafama koydum ama çok korkuyorum herkes ilk 3-4günün çok ağrılı olduğunu söylüyor bunu yaşayan bilir mesela 2sezeryan oldum çok ağrı yaşamadım en azından yatınca ağrım olmuyordu sanırım bu daha farklı bir ağrı .ağrı kesici falan işe yaramıyormu?tam olarak ne zaman geçiyo bu ağrılar

Back