Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ilk 2sinde olcak oarası yani doktorlarla görüştüm ama korkuodum kararsızdım fln 3.görüşmemde baya guven aldım tamam dedim oluorum cuma olmak istemiştim ilk cumada oldum

Ne kadra yaptırdınız

B

bak canım, hocadan daha iyi asistanlar da var.Ama, sen asistana yaptırma derim, Prof da gircek ama o söylicek asistan kesecek.Olmadı bi daha dicek, ders malzemesi olcan
banada öle geldi ondan vazgectm ama tek asistanların girdiği amlytalrda var bide

B

bak canım, hocadan daha iyi asistanlar da var.Ama, sen asistana yaptırma derim, Prof da gircek ama o söylicek asistan kesecek.Olmadı bi daha dicek, ders malzemesi olcan

Yemin ediyorum aglıycam artk esımle kavga ede ede bir oldum bugunde bana hakaret etti ve işe gitti

Ne kadra yaptırdınız
yaa bnm doktor fyat vernce kızıyor sonra sölüolar su kdra yapmssnız dye bn diorum onu kendnz konusun 6bin diyor ama tabi diyologa baglı :)

yaptırmamı istemıyo bu konuyu actıktan sonra aptalmısım muamelesı yapıyo bana Allah akıl fikir versin fln diyo bugunde salak baska derdınmı yok git nereye yaptırıyosan yaptır dedi bnmde zoruma gitti boşanalm fln dedim tabi kadr kısa degıl özetini anlatıyorum

yuhh abartmayın yaa böle bi konudan boşanmaya gidilirmi bnce baska ikna yolları deneyn dcem ama blemedm ewli olmadgm için

yuhh abartmayın yaa böle bi konudan boşanmaya gidilirmi bnce baska ikna yolları deneyn dcem ama blemedm ewli olmadgm için

Ben çok istiyorum silikonu kendısınede anlattm ilk yok dedı snra tmm demeye basladı hatta görusmeye brlkte gıttık heves sanıyodu sanırım sonra baktı iş ciddiye biniyo huzursuzluk cıkarmaya calısıyo

Ben çok istiyorum silikonu kendısınede anlattm ilk yok dedı snra tmm demeye basladı hatta görusmeye brlkte gıttık heves sanıyodu sanırım sonra baktı iş ciddiye biniyo huzursuzluk cıkarmaya calısıyo
hımm anladım ama yınede buyutmeyin yaa böle bsy için nye istemiyor mesela ne düşünüyor karsılıklı anlablcegnizi umu ediorum işin zor kısmı izin meselesi zaten

Bana 260 cc damla protez dediler ama yuvarlak daha hoş sanki
Hacettepe de dediler değilmi ? Genelde damla kullanılıyor du yanlış hatırlamıyorsam .. Biraz zevk meselesi,doktorun zevkinden öte hastanın beklentisi daa önemli ama bazı doktorlar buna fazla önemmi vermiyor anlamıyorum. Tabi illa damla illa yuvarlak diye birşeyde yok. Kişinin vücut gögüs yapısına uygun protez kullanılması elde edilecek görüntüyü yakalamada önemli .. İşte bu esnada başka doktorlardan fikir almak önemli !!

aynen bana ilk damla dediler hacettepede yuvarlak gögüsün var yuvarlak üstüne yuvarlak olmaz dendi baska doktorlara gttm her ikisinede uygunsun dediler :)

hımm anladım ama yınede buyutmeyin yaa böle bsy için nye istemiyor mesela ne düşünüyor karsılıklı anlablcegnizi umu ediorum işin zor kısmı izin meselesi zaten

Bunu yaptıran kişileri saf gibi görüyor lütfen yanlış anlamayın buda benım sınırımı cok bozuyo bıraz once aradı yalvarıyo özür diliyor

f

Yrn bi doktorla goruscem bakalm inş aklıma yatar

Bunu yaptıran kişileri saf gibi görüyor lütfen yanlış anlamayın buda benım sınırımı cok bozuyo bıraz once aradı yalvarıyo özür diliyor
kusura bakmayın ama kendilerinde böle bi eksklik olsaydı ve böle komplıkasyonu az bi amlytla çözülseydi o zmn kuyrugu görürüdük

kusura bakmayın ama kendilerinde böle bi eksklik olsaydı ve böle komplıkasyonu az bi amlytla çözülseydi o zmn kuyrugu görürüdük

Aynen öyleee ki benım esımı bı tanısanız her sabah dusunu alır kremlenır göz kremı ayrı el ayrı yuz ayrı kremler . kaslarının kenarlarını alır göbegimmi çıktı bugun yemek yemıyım fln der bide boyle olan bırının bana boyle davranması cok garıp

bncede cdden garip yani görselliğe önem veren biriymiş bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…