Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Benimde çok küçük limon gibi bişey ama bana 260 dediler o zaman 300 den az taktırmıyım değilmi ?

Silikonlu halinizin resmi varmı ?

nasıl oldun cnm

araba kullanabiliomusun cocuk skntı oldmu ?

Valla dr un dedigi gibi 5. Gunden itibaren herseyi yaptim. sorun olmadi. Ilk gun biraz araba zorladi bugun daha iyi kullandim mesEla. Sen nasil oldun canim. Odemlerin indimi tamamen

Evet bn hizli toparlandm dansa bile basladim walla kollar fln kalkiyor cok akrobasi yapmiorum ama :) GAZELLE84 sevindim cnmcim burdan cvb vereyim dedm bn superim masalah dyeyim:)

merhaba. sizin daha önce ameliyat olduğunuzu mesajlarınızdan görmüştüm, ve ben de doktorlarla görüşmeye başladım. sizin sonuçlarınızı çok merak ediyorum, acaba rica etsem beni izlemeye alır mısınız?

Evet bn hizli toparlandm dansa bile basladim walla kollar fln kalkiyor cok akrobasi yapmiorum ama :) GAZELLE84 sevindim cnmcim burdan cvb vereyim dedm bn superim masalah dyeyim:)
Vayy vayy lilişcimm bravo vallahi aşkışlar sana maşallah sizlere yeni ameliyat olanlar çok çabuk topluyor bu aralar ameliyat olduğunuzu unuttuğunuz günler hemen gelsin ozaman ..

Benimde çok küçük limon gibi bişey ama bana 260 dediler o zaman 300 den az taktırmıyım değilmi ?
Evde şöyle bir test yapabilirsiniz. Ince çorabın içine 300 gr prinç koyun ve penye sütyenin içine koyun. Başka bir çorabada 260 gr prinç koyun. Elde edilen görüntüden tabiki daha ufak olacak bunu unutmayın. Çünkü vücut içinde baskıya mağruz kalacak Hele kas altı olursa yönteminiz dahada ufak olacak... Yöntem olarak size ne önerildi peki? Protez şekli falan ??

banada bugun dr 250-300 arasi dedi bende okuduklarimla gaza gelmistim ama olmazmis gogusume koyabilecegi alana gore karar veriyor yani gogus kafesim dar ve hafif cokukmus buyuk hem yanlardan disa tasar hem top gibi durur hemde kivrilma yapar ve ellediginde hissedersin dedi. bende hayaller ve hayatlar dedim eve dondum karar verme asamasindayim

Bana 260 cc damla protez dediler ama yuvarlak daha hoş sanki

Bende daha buyuk istiyorum ama vucut seklıne göre olduğu için sorun yasarmısım ıyılesmesı zor olurmus ve kamburluga yol acabılırmıs

mrb ankara da maalesef bildiğim yok ama öğrenirsem yazarım

onuda duymadım hacettepede neden zeynep hanımı terch ettn ?
Benim doktor secme gibi bir şansım olmadı silikon için görüşmek istiyorum dedim ordakı adam tmm bekleyın alalım sizi dedi zeynep hanıma yonlendırdı stajermıs ama amelyata prof ta gircekmiş

Benim doktor secme gibi bir şansım olmadı silikon için görüşmek istiyorum dedim ordakı adam tmm bekleyın alalım sizi dedi zeynep hanıma yonlendırdı stajermıs ama amelyata prof ta gircekmiş
hmm bnce bi kaç doktorla daha görüş derm bnde öle hacettepede görştm sonra dedm bi kaç doktorla daha görşym sonra fkrm değişti

Ne yapmaya karar verdiniz ?
3.görüşmede guven aldım evet aradgm doktor bu dedm ve kararaımı verdm yani ilk 3snde cok emn olamadgmdanmıs kararsızlıgım demekki :)

3.görüşmede guven aldım evet aradgm doktor bu dedm ve kararaımı verdm yani ilk 3snde cok emn olamadgmdanmıs kararsızlıgım demekki :)
ilk 2sinde olcak oarası yani doktorlarla görüştüm ama korkuodum kararsızdım fln 3.görüşmemde baya guven aldım tamam dedim oluorum cuma olmak istemiştim ilk cumada oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…