Herkesin vücut,gögüs durumu farklı canım. Bana daha ufagı küçük olurdu ve mutsuz olurdum. Iki çocuk emzirdim gögüslerimin içi boşalmıştı benim . Alt kısımda doku vardı,üst boştu. B cup idim ameliyat öncesi şimdi C veya D cup kullanıyorum sütyen kalıbına göreYani öyle aman aman büyük olmadı..
Herkesin vücut,gögüs durumu farklı canım. Bana daha ufagı küçük olurdu ve mutsuz olurdum. Iki çocuk emzirdim gögüslerimin içi boşalmıştı benim . Alt kısımda doku vardı,üst boştu. B cup idim ameliyat öncesi şimdi C veya D cup kullanıyorum sütyen kalıbına göreYani öyle aman aman büyük olmadı..
nasıl oldun cnm
araba kullanabiliomusun cocuk skntı oldmu ?
Evet bn hizli toparlandm dansa bile basladim walla kollar fln kalkiyor cok akrobasi yapmiorum ama :)Ayyy lilişimmm şok oldum göbüş falan çokıyor denilince :)) ama napalım herşey güzel memişler için değil mi ona da bir süre katlanırız ama birinin burada 2ay geçmemiş ödemleri sen yine 4günde toparlamışsın canımcımm
Vayy vayy lilişcimm bravo vallahi aşkışlar sanaEvet bn hizli toparlandm dansa bile basladim walla kollar fln kalkiyor cok akrobasi yapmiorum ama :)GAZELLE84 sevindim cnmcim burdan cvb vereyim dedm bn superim masalah dyeyim:)
Evde şöyle bir test yapabilirsiniz. Ince çorabın içine 300 gr prinç koyun ve penye sütyenin içine koyun. Başka bir çorabada 260 gr prinç koyun. Elde edilen görüntüden tabiki daha ufak olacak bunu unutmayın. Çünkü vücut içinde baskıya mağruz kalacakBenimde çok küçük limon gibi bişeyama bana 260 dediler o zaman 300 den az taktırmıyım değilmi ?
banada bugun dr 250-300 arasi dedi bende okuduklarimla gaza gelmistim ama olmazmis gogusume koyabilecegi alana gore karar veriyor yani gogus kafesim dar ve hafif cokukmus buyuk hem yanlardan disa tasar hem top gibi durur hemde kivrilma yapar ve ellediginde hissedersin dedi. bende hayaller ve hayatlar dedim eve dondum karar verme asamasindayimBenimde çok küçük limon gibi bişeyama bana 260 dediler o zaman 300 den az taktırmıyım değilmi ?
Evde şöyle bir test yapabilirsiniz. Ince çorabın içine 300 gr prinç koyun ve penye sütyenin içine koyun. Başka bir çorabada 260 gr prinç koyun. Elde edilen görüntüden tabiki daha ufak olacak bunu unutmayın. Çünkü vücut içinde baskıya mağruz kalacakHele kas altı olursa yönteminiz dahada ufak olacak... Yöntem olarak size ne önerildi peki? Protez şekli falan ??
banada bugun dr 250-300 arasi dedi bende okuduklarimla gaza gelmistim ama olmazmis gogusume koyabilecegi alana gore karar veriyor yani gogus kafesim dar ve hafif cokukmus buyuk hem yanlardan disa tasar hem top gibi durur hemde kivrilma yapar ve ellediginde hissedersin dedi. bende hayaller ve hayatlar dedim eve dondum karar verme asamasindayim
hmm anladm ilk defa duydumhacettepede ezgi hanım var o yapacak ameliyatı tabi karar verirsem. çok mutsuzum
hmm anladm ilk defa duydum
tesekkurlermrb ankara da maalesef bildiğim yok ama öğrenirsem yazarım
onuda duymadım hacettepede neden zeynep hanımı terch ettn ?cnm yanlış yazmısım yaa ezgi kimse artık zeynep hanım stajer
Benim doktor secme gibi bir şansım olmadı silikon için görüşmek istiyorum dedim ordakı adam tmm bekleyın alalım sizi dedi zeynep hanıma yonlendırdı stajermıs ama amelyata prof ta gircekmişonuda duymadım hacettepede neden zeynep hanımı terch ettn ?
hmm bnce bi kaç doktorla daha görüş derm bnde öle hacettepede görştm sonra dedm bi kaç doktorla daha görşym sonra fkrm değiştiBenim doktor secme gibi bir şansım olmadı silikon için görüşmek istiyorum dedim ordakı adam tmm bekleyın alalım sizi dedi zeynep hanıma yonlendırdı stajermıs ama amelyata prof ta gircekmiş
hmm bnce bi kaç doktorla daha görüş derm bnde öle hacettepede görştm sonra dedm bi kaç doktorla daha görşym sonra fkrm değişti
3.görüşmede guven aldım evet aradgm doktor bu dedm ve kararaımı verdm yani ilk 3snde cok emn olamadgmdanmıs kararsızlıgım demekki :)Ne yapmaya karar verdiniz ?
ilk 2sinde olcak oarası yani doktorlarla görüştüm ama korkuodum kararsızdım fln 3.görüşmemde baya guven aldım tamam dedim oluorum cuma olmak istemiştim ilk cumada oldum3.görüşmede guven aldım evet aradgm doktor bu dedm ve kararaımı verdm yani ilk 3snde cok emn olamadgmdanmıs kararsızlıgım demekki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?