evet biliorum bende yaklasık 1 ay önce amlyt oldumaraba kullanabiliyormusuzz yemek yapabiliyormusuz böyle küçük işler yapılabiliyomus ama ağır kaldırmamak gerekıyormus mesela cocugu kucagınıza alamıyomussunuz
üst tarafı okumamışım pardonevet biliorum bende yaklasık 1 ay önce amlyt oldum
HM YOK cnm ben gazelleye sordum nasıl oldun dye endişeliydide amlyt öncesndeHayır ankarada
HM YOK cnm ben gazelleye sordum nasıl oldun dye endişeliydide amlyt öncesnde
amlyt olcaksan heycandandrBugün iletişim bozukluğu yaşıyorum
amlyt olcaksan heycandandr
KİME OLCAKSINBu p.tesi yapabiliriz istersen dedilerde çok kararsızım ne yapacagımı bilemiyorum
KİME OLCAKSIN
Kafanda acabalar varsa acele etme canım. Başka doktorlarlada görüş,fikir al öyle karar verhacettepede ezgi hanım var o yapacak ameliyatı tabi karar verirsem. çok mutsuzum
Kafanda acabalar varsa acele etme canım. Başka doktorlarlada görüş,fikir al öyle karar ver
Aynı süreçlerden geçtik canım. Bende acele ediyordum ama çok doktor görüştüm,fikir aldım,ne istediğime hangi doktorun bana nasıl bir gögüs yapabileceğini anladım... Bazen çok doktor görüşmesi kafa karışıklığı yapıyor diye yazıyorlar ama katılmıyorum. Inanın kendinizin doktoru oluyorsunuz araştırdıkça,görüştükçeSizin yazılarınızı çok okudum çantaya neler koyulması geretiğini fln çok işime yarayacak tesekkurler. Hemen olsun bitsin istiyorum tatile kadr hiç bir sorunum olmasın istiyorum
Aynı süreçlerden geçtik canım. Bende acele ediyordum ama çok doktor görüştüm,fikir aldım,ne istediğime hangi doktorun bana nasıl bir gögüs yapabileceğini anladım... Bazen çok doktor görüşmesi kafa karışıklığı yapıyor diye yazıyorlar ama katılmıyorum. Inanın kendinizin doktoru oluyorsunuz araştırdıkça,görüştükçeTedirginliğiniz var,kafanızdaki bazı şeyleri netleştirmeniz için başka doktorlarlada görüşüp fikir alın öyle karar verin demek istedim. O kadar masraf acı yaşayacaksınız. Keşkeleriniz olmasın,çok mutlu olun
Ben Istanbuldayım Istanbulda ameliyat oldum canımSiz nerde oldunuz ameliyat
Ben Istanbuldayım Istanbulda ameliyat oldum canım
400 cc canımkaç cc yaptırdınız . k bakmayın cok soru soruyorum ama merak edıyorum
400 cc çok değilmi bana 260 dediler ben 300 fln istiyodum ole olursa gobegıne ıner dedıler400 cc canımTabiki soracaksınız,gayet normal bir durum bu
Ayyy lilişimmm şok oldum göbüş falan çokıyor denilince :)) ama napalım herşey güzel memişler için değil mi ona da bir süre katlanırız ama birinin burada 2ay geçmemiş ödemleri sen yine 4günde toparlamışsın canımcımmaynen yaa bndede göbek oldu ben kilo fln aldm sanmstımama amlyattan sonra 4 gün afedersnz tvalate cıkamdm onunda etksi vardı galba
Herkesin vücut,gögüs durumu farklı canım. Bana daha ufagı küçük olurdu ve mutsuz olurdum. Iki çocuk emzirdim gögüslerimin içi boşalmıştı benim . Alt kısımda doku vardı,üst boştu. B cup idim ameliyat öncesi şimdi C veya D cup kullanıyorum sütyen kalıbına göre400 cc çok değilmi bana 260 dediler ben 300 fln istiyodum ole olursa gobegıne ıner dedıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?