Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bu benim tahminim canım bence görüş dr la.. Daha az yada daha fazla çıkabilir bana fiyat hakkında birşey söylemedi dr..
Benim dr yar doç sınavına girdi sanırım. Tlf da bana demişti 6nisanda iş başı yapacaktı sınavlrı vardı.. Ama başka dr lrda vardı onlarla da konuşabilirsin fikir almak önemli

22 biraz erken atıldım silikon işine sanırım :)

Yok canım 18-19 yaşında yaptıranlr da var bence yaşla ilgili bir durum değil bu.. Keşke bende o yaşlarda yaptırsaydım.. geçen yıllara yazıkkk yazıkk etttin memem senn

ailemden hıc kmsenın haberı yok sdce esım bılıyo ıns bı problem cıkmaz ve ogrenmezler yoksa dalga konusu olur

ailemden hıc kmsenın haberı yok sdce esım bılıyo ıns bı problem cıkmaz ve ogrenmezler yoksa dalga konusu olur
Canım benim de bilmiyor kimse.. Birtek erkek arkdaşım biliyor. Mayısta nişanım var ve nisanın ortasında bu işi bitirmek istiyorum.. Hiçbirşey olmaz. Sen olumlu şeyler düşün ki herşey güzel olsun..

Allah mutlu etsın ıns.. olmazsa bende sizden snra yaptırırım sizden bılgı alarak. sizin içinde zor olur hem hazırlıklar hem amelıyat

Allah mutlu etsın ıns.. olmazsa bende sizden snra yaptırırım sizden bılgı alarak. sizin içinde zor olur hem hazırlıklar hem amelıyat
Teşekkür ederimm ben 16nisan da muayeneye gidicem bilgileri seninle paylşırım canım. Memnun olursam sana da tavsiye ederim..

Bende süreklı takıp etmeye calısıyorum sızden bı rıcam olcak yarın gıtsemmı dıye dusunuyorum aratrma hastanesıne hangı numaradan randevu alıyorsunuz ve ya dırek gıttıgınızde bakıyorlarmı

Canım ben tlf la görüştüm şuan şehir dışındayım ben 16sında muayene olucam dr u aradım ben direk hstaneyle bir iletişime geçmedim.. Randevuyu da dr dan aldım.. Arkadaşımın arkdaşı kendisi.. Çok sevdiğimiz ortak arkdaşımız var.. Benim dr bu hafta yok zaten. Haftaya pzrts orada olacak.. Sen istersen o hastanede başka dr larla da görüşebilirsin. İnternetten hstanenin numarasını al ve randevu işini sor bence..

Teşekkürler

Nasıl vücudunda da ödem oluyor mu yahu ben sadece memelerde ödem oluyor sanıyordum tüm vücutta nasıl olur aman allahım yaza fit girelim memeleri yaptıralım derken birde göbüşümüz mü çıkacak
aynen yaa bndede göbek oldu ben kilo fln aldm sanmstım ama amlyattan sonra 4 gün afedersnz tvalate cıkamdm onunda etksi vardı galba

nasıl oldun cnm

araba kullanabiliomusun cocuk skntı oldmu ?

araba kullanabiliyormusuzz yemek yapabiliyormusuz böyle küçük işler yapılabiliyomus ama ağır kaldırmamak gerekıyormus mesela cocugu kucagınıza alamıyomussunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…