Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Siz ameliyat oldunuz mu ?

Eğer tenis oynuyorsanız kesinlikle kas altı olmaması gerekir diye biliyorum. Tenis yüzme gibi pektoral kasın çok fazla kullanıldığı sporları yapan kişiler kas altı yaptırmıyorlar. Çünkü kas altı yönteminde pektoral kas kesiliyor ve tamamen iyileşmesi çook çook zor ve uzun bi süreç diye biliyorum. O yuzden profesyonel sporcular ve fitnessla ciddi şekilde ilgilenenler kas üstü yaptırıyorlar hep. Bence başka bi doktorla daha görüşün. Göğüs dokunuz var kasüstü veya kas zarı yöntemi sizin için daha uygun olabilir...

Yani bütün gün elimde 320gr bir raket var canım. sporcular gibi aktif yapmasak da bütün gün o raketle top besliyorum öğrencilere.. 2-3saatten sonra raketin ağırlığını 1kg gibi hissediyorsun.. Ben dr a söyledim antrenör olduğumu.. Bakalım 16nisanda muayeneye gidicem orada söylediklerini ileticem .. Spor yapan arkadaş vardı leoni onunda kas altına yapmışlardı ve protez aşağıya inmiyordu.. Yani herşeyi konuşmak gerekiyor . Yardımın için teşekkür ederim. Bu forum bana çokk şey kattı..

Ben ilk 3 ay falan tezgahları bastırarak silemedim canım.şimdi normal hissediyorum tamamen.ilk başta gerçekten bir güç kaybı oluyor,sonra normale dönüyor.tabi bu gündelik hayat için geçerli.sporcular için durum farklı olabilir.

Aslında doğal olması için kas altı istiyordum canım ama burada kasüstü çok doğal memelerde gördüm yani illa kas altı olsun düşüncemi sildi buradaki ameliyat sonuçları. Benim için zorlayacaksa işimi yapamayacaksam ki bu benim geçim kaynağım hobi olarak yapmıyorum, kas üstü de olabilir.. Çünkü dediğin gibi iyileşme süreçleri çok farklı birbirinden.. 3ay benim kolumu ciddi anlamda kullanamamam ciddi bir sıkıntı olabilir

Ben biraz da zor atlattım sanırım canım.belki koltuk altı olmamdan da kaynaklı olabilir kollarda güç kaybı.şimdi çok iyiyim ama.tamamen normal hissediyorum çok şükür.sen yine de ameliyat olmadan önce tüm detayları doktorunla konuşursun zaten.inşallah hiç problem yaşamadan rahatça atlatırsın:)

Senin tam olarak nekadr oldu ameliyat olalı şuan?? Ayyu inşallah iyi olur heyecan basıyor düşündükçe yanaklarım yanıyor 16sında muayenem var sonra içime sinerse hemen ameliyat

Senin tam olarak nekadr oldu ameliyat olalı şuan?? Ayyu inşallah iyi olur heyecan basıyor düşündükçe yanaklarım yanıyor 16sında muayenem var sonra içime sinerse hemen ameliyat
Benim 5 ay oldu canım.doktorum 2. aydan itibaren herşey serbest demişti.ama kollarım tam eskisi kadar güçlü değildi sanki.ama 3. aydan sonra hiç ameliyat olmamış gibi ,tamamen eskisi gibi hissetmeye başladım kendimi.

nerde ameliyat olacaksınız

Ne güzel vallahi o hissi yaşamak istiyorum ben ya birde seninki gibi memelerim olursa ohhh 3ay çalışmam yazın keyfini sürerim

Yok canım henüz değil , yaza inşallah , aslında ben de hala Dr konusunda netleşmedim .Özelde volkan Tayfur var sanırım ona olacağım.ama bir iki Dr ile daha görüşesim var

ben hemen olmak istiyorum bugun görüştüm hemen p.tesi ameliyata alalım dediler ole diyince şüphelendim biraz sigara 2 hafta öncesınden bırakılması gerekıyormus

ama bana 6 gün sonrasına gun verıyodu

ben hemen olmak istiyorum bugun görüştüm hemen p.tesi ameliyata alalım dediler ole diyince şüphelendim biraz sigara 2 hafta öncesınden bırakılması gerekıyormus
Evet cnm, kandaki karbonmonoksit iyileşmeyi engelliyor ,bi de anestezi de sorun oluyormuş. Dr belki akciğer filmi de isteyebilir , çok içiyorsan

Evet cnm, kandaki karbonmonoksit iyileşmeyi engelliyor ,bi de anestezi de sorun oluyormuş. Dr belki akciğer filmi de isteyebilir , çok içiyorsan
Ben mesela sigara içmiyorum ama arada , haftada 1 tane arkadaşlarla içerim.ona rağmen, ben de tedirgin oldum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…