- 9 Mayıs 2020
- 336
- 95
Yani sadece bende olmuyor galiba ya ben ölecegim mi içimemi doğuyor ne zaman olecegim diye geziyorumAynisini arkadasim yasiyodu surekli bi olum korkusu aklindaydi. Bol bol dua ve namaza baslayarak atlatti. Sen iman gucunu guclendir. Gun gelecek hepimiz olucez hersey bi bahane sadece. Sen hayatini sakin kafayla yasamaya calis.
Merhabben de cigdem hanima ameliyat olmak istiyorum size hangi marka takildi ve memnun musunuz hala?Merhaba, doktora karar Verdinizmi? Ben esteworldde oldum. 9000 tl verdim. Memnunda kaldım. Dr Çiğdem Derya aytop çok iyi iş çıkardı
Doktotunuz kim acaba ben de gaziantepte ddvlette ameliyat olmayı düşünüyorum ama devlet oldugu için korkuyorum bilgilendirirseniz sevinirimbenimki Antepde
Hangi şehirdesiniz acaba? Ben de gaziantepte araştırma hastanesini araştırıyorum da cevaplarsanız sevinirimGörüştüğüm doktor araştırma hastanesinde prof. bende duymamıştım hiç nagoru hep mentor duyuyoruz. Şehir dışına çıkma imkanımda yok şimdi okul zamanı ayrıca küçük bebeğimde var çok kararsızım
Hangi şehirde ameliyat oldunuz acaba?Bende devlet hastanesinde oldum muayene ye gittim 4 gün sonra ameliyat oldum hatta heyecanlanmaya vaktim olmadı :) 6500 tl ye olmuştum Ekim ayında. Doktorumdan çok memnun kaldım devlet diye ilgisiz kalır düşünmüştüm fakat istediğim saatte whatsaptan ulaşabildim ilgili bir doktordu, umarım sizde öyle birine denk gelirsiniz.
Merhaba kac cc taktirmistiniz ve boyunuz kilonuz nedir ben de ameliyat olacagim fikir olabilir benim icinMerhaba. Bende 22 gün önce kas altı Mentor protez ile büyütme ameliyatı oldum. Şu an göğüslerim aşırı ayrık duruyor ve küçük oldular, moralim çok bozukAcaba biraz daha büyük yaptırsaydım silikonlar büyüdükçe ortaya yaklaşırlar mıydı? Küçük oldugu için mi ayrık diye uykularım kaçıyor. Ben kendim dr'a çok büyük olmasın dedim ama şimdi pişmanım. Tecrübeli arkadaslardan yorum rica ediyorummm
O mesajı 2019da yazmıştım. 300 cc den memnuniyetsizliğim devam etti ve Martta 2. ameliyatı oldumMerhaba kac cc taktirmistiniz ve boyunuz kilonuz nedir ben de ameliyat olacagim fikir olabilir benim icin
Ya benim boyum 165 kilom 50 doktorum 300 yada 315 cc dedi ben de cok kucuk olsunlar istemiyorum arasi ayrik dursun istemiyorum sizce kac cc yaptirmaliyimO mesajı 2019da yazmıştım. 300 cc den memnuniyetsizliğim devam etti ve Martta 2. ameliyatı oldumBoyum 1.72 kilom 56. Oldukça zayıfım. İkincide 400cc hp mentor taktırdım. Bu sefer tam istediğim gibi oldu şükür Ne aradaki ayrıklık kaldı ne bişey. Dr a göğsümün alabileceği en yüksek cc neyse onu istiyorum deyin. Ben ilkinde doğal olsun demiştim küçük taktı direk. Şimdiki 400cc de çok doğal duruyor demekki doğal=küçük değilmiş
Tecrübeme göre 300 ccler oldukça ortalama bir boyut. Mutlaka dr unuza danışın tabi ama 350 aşağısını pek düşünmeyin derim. Sonucta bana +100 cc oldu demekki olabilir. Hatta başka dr lardan fikir almak da iyi olabilir. Beklentilerin karşılıklı örtüşmesi önemli, her dr un yaklaşımı farklı. Umarım yardımcı olabilmişimdir, istediğiniz memişlere kavuşmanız dileğiyleYa benim boyum 165 kilom 50 doktorum 300 yada 315 cc dedi ben de cok kucuk olsunlar istemiyorum arasi ayrik dursun istemiyorum sizce kac cc yaptirmaliyim
Cok tesekkur ederim cok tatlisinizTecrübeme göre 300 ccler oldukça ortalama bir boyut. Mutlaka dr unuza danışın tabi ama 350 aşağısını pek düşünmeyin derim. Sonucta bana +100 cc oldu demekki olabilir. Hatta başka dr lardan fikir almak da iyi olabilir. Beklentilerin karşılıklı örtüşmesi önemli, her dr un yaklaşımı farklı. Umarım yardımcı olabilmişimdir, istediğiniz memişlere kavuşmanız dileğiyle❤
merhaba doktor buldunuz mu? ben de araştırıyorum konu açtım ama cevap veren olmadıMerhaba.Bursa da doktor onerisi olan var mi?
Merhaba 325 veya 350 normal. Meme boyutunun kapasitesi de önemli. Bence 350 den ufak taktırmaMerhaba 350 veya 375 cc taktırmayı düşünüyorum 165 boyda 67 kiloyum. Şu an 7 kilo fazlam var .taktıranlar lütfen cevaplayın. Büyük mü sizce? Orta büyüklükte bir göğüs istiyorum. Rahat dekolte vereyim ama Hantal göstermesin. Lütfen yardımmmm ameliyatım yaklaştı
375 fazla mı olur siz yaptırdınız mı?Merhaba 325 veya 350 normal. Meme boyutunun kapasitesi de önemli. Bence 350 den ufak taktırma
Ben yaptırdım. Bende 300 cc yapıldı. Meme dokusu en büyük olarak bu kadar kabul etti. Büyük meme istiyorsan 375 de olur. Ama daha standart bir büyüklük 350 veya 325 olabilir. Dikleştirme yapılacak mi? Bence 350 den küçük olmasın. :)375 fazla mı olur siz yaptırdınız mı?