Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Aynisini arkadasim yasiyodu surekli bi olum korkusu aklindaydi. Bol bol dua ve namaza baslayarak atlatti. Sen iman gucunu guclendir. Gun gelecek hepimiz olucez hersey bi bahane sadece. Sen hayatini sakin kafayla yasamaya calis.
Yani sadece bende olmuyor galiba ya ben ölecegim mi içimemi doğuyor ne zaman olecegim diye geziyorum çok yoruldum

Ya arkadaslar bu ameliyat fiyatlari neden cok fark ediyor? Hastane vs anlarim da.. bazi yerler bana 12binlerde fiyat verirken bazi doktorlar 20 binlerde veriyor... kafam baya karisik..

Arkadaşlr yeni üyeyim gaziantepte devlette ameliyat olmayı düşünüyorum. İstediğim şey resim falan değil daha önce gaziantepte olup devlette silikon ve/veya ameliyatı olan varsa bilgilendirmesini rica ediyorum. Her ikisini de olmayı düşünüyorum. Veya gaziantepte tqviseye edebileceğiniz özel doktor var mıdır? Teşekkür ederim

Hangi şehirdesiniz acaba? Ben de gaziantepte araştırma hastanesini araştırıyorum da cevaplarsanız sevinirim

Hangi şehirde ameliyat oldunuz acaba?

Merhaba kac cc taktirmistiniz ve boyunuz kilonuz nedir ben de ameliyat olacagim fikir olabilir benim icin

Merhaba kac cc taktirmistiniz ve boyunuz kilonuz nedir ben de ameliyat olacagim fikir olabilir benim icin
O mesajı 2019da yazmıştım. 300 cc den memnuniyetsizliğim devam etti ve Martta 2. ameliyatı oldum Boyum 1.72 kilom 56. Oldukça zayıfım. İkincide 400cc hp mentor taktırdım. Bu sefer tam istediğim gibi oldu şükür Ne aradaki ayrıklık kaldı ne bişey. Dr a göğsümün alabileceği en yüksek cc neyse onu istiyorum deyin. Ben ilkinde doğal olsun demiştim küçük taktı direk. Şimdiki 400cc de çok doğal duruyor demekki doğal=küçük değilmiş

Ya benim boyum 165 kilom 50 doktorum 300 yada 315 cc dedi ben de cok kucuk olsunlar istemiyorum arasi ayrik dursun istemiyorum sizce kac cc yaptirmaliyim

Ya benim boyum 165 kilom 50 doktorum 300 yada 315 cc dedi ben de cok kucuk olsunlar istemiyorum arasi ayrik dursun istemiyorum sizce kac cc yaptirmaliyim
Tecrübeme göre 300 ccler oldukça ortalama bir boyut. Mutlaka dr unuza danışın tabi ama 350 aşağısını pek düşünmeyin derim. Sonucta bana +100 cc oldu demekki olabilir. Hatta başka dr lardan fikir almak da iyi olabilir. Beklentilerin karşılıklı örtüşmesi önemli, her dr un yaklaşımı farklı. Umarım yardımcı olabilmişimdir, istediğiniz memişlere kavuşmanız dileğiyle

Cok tesekkur ederim cok tatlisiniz

Merhaba 350 veya 375 cc taktırmayı düşünüyorum 165 boyda 67 kiloyum. Şu an 7 kilo fazlam var .taktıranlar lütfen cevaplayın. Büyük mü sizce? Orta büyüklükte bir göğüs istiyorum. Rahat dekolte vereyim ama Hantal göstermesin. Lütfen yardımmmm ameliyatım yaklaştı

Merhaba 325 veya 350 normal. Meme boyutunun kapasitesi de önemli. Bence 350 den ufak taktırma

375 fazla mı olur siz yaptırdınız mı?
Ben yaptırdım. Bende 300 cc yapıldı. Meme dokusu en büyük olarak bu kadar kabul etti. Büyük meme istiyorsan 375 de olur. Ama daha standart bir büyüklük 350 veya 325 olabilir. Dikleştirme yapılacak mi? Bence 350 den küçük olmasın. :)

Herkese merhabalar
Çok uzun zaman olmuş foruma girmeyeli (1.5 yıl) bu gün aklıma geldi bakmak istedim. Kişiler neredeyse değişmiş ama istekler, endiseler, kaygılar, sevinçler hep aynı. Herkesin kendini mutlu hissettirecek cicikleri olsun insallah.
Ben çok memnunum yaptırdığım için

Herkese selam, 165 boyunda 50 kiloyum gogus dokum yok denecek kadar az. Doktorum 300 ya da 315cc dedi sizce yeterli mi dekolte bolgemin ayri kalmasini istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…