- 18 Ağustos 2018
- 321
- 185
- 30
Merhaba öncelikle herkesin iyileşme süreci farklıdır ama ben olsam ertelerdim biraz daha diye düşünüyorum eğer böyle bol oynamalı bir düğün olacaksa özellikle . Hiçbirşeyi riske atmayın içinizde şuan kocaman bir yara var iyileşmeye çalışan ve stres, koşuşturma yorgunlukla bunu riske atmayınMerhaba arkadaşlar ben ameliyat olalı 6 gün oldu, 1 ay sonra da nikahım olucak inşallah. Ertelemeli miyim yoksa aynı planda devam mı etmeliyim bilemiyorum. Lütfen tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum
Ben en çok ameliyat sırasında uyanma durumu var anestezi altındayken ondan korkuyordumKızlar sizlerde korkmuyormusunuz amaliyattan ölürsem ya birsey olursa uyanamazsam falan diye annem sorumluluk kabul etmiyor bu beni daha çok tedirgin ediyor
Benim kas zarı altı asla elime gelmiyor heryerini elledim . Normal göğüs gibi asla değil basınca içine göçme olayı yok hep dolu dolu bir duruşu var .hafif sert diyebilirizböyle dokunduğunuz da silikon ele geliyormu yoksa silikon gelmiyor ama hafif sert mi
Ya ben ölüürm diye korkuyorum acaba benim ölümüm amalıyatan mı olacak diye korkuyorum herhangi bir sağlık sorunum yok memelerim sarktı resmen 25 yaşındayım çok huzursuz oldumBen en çok ameliyat sırasında uyanma durumu var anestezi altındayken ondan korkuyordumzaten ameliyathanede tansiyonum fırlamıştı heyecandan
Teşekkür ederim cevabınız içinMerhaba öncelikle herkesin iyileşme süreci farklıdır ama ben olsam ertelerdim biraz daha diye düşünüyorum eğer böyle bol oynamalı bir düğün olacaksa özellikle . Hiçbirşeyi riske atmayın içinizde şuan kocaman bir yara var iyileşmeye çalışan ve stres, koşuşturma yorgunlukla bunu riske atmayın
İnanın hepimiz ölümden korkuyoruz panik atağınız mı var ?Psikolojikmen çok kötüyüm doktor beni bekliyor tanıdığım oldu o da gel ol diyor şakın ben olecegim diye geziyorum resm çok korkuyorum acı falan çekmekten değil olmekten
Canım galiba bendeki panik atak yoksa ecelim mi geldi diye düşünüyorum acaba insan olecegini hisseder mi o yüzden mi böyle oldum diye düşünüyorum böyle kafamda deli sorular var spordan dolayı aşrı sarktılar küçüldüler minicik kaldılar içi boşaldı oda beni mutsuz ediyor lakin korkuyorum da napacagım bilmiyorumİnanın hepimiz ölümden korkuyoruz panik atağınız mı var ?
Bunu dusunerek kendini yer bitirirsin. Bi tanidigimda da bu takinti vardi. Bak o kadar kisi ameliyat olmus cok ciddi bi ameliyatta degil. Takinti haline getirme dusunme. Korkusu olmasi normal ama surekli ölüm diye dusunmePsikolojikmen çok kötüyüm doktor beni bekliyor tanıdığım oldu o da gel ol diyor şakın ben olecegim diye geziyorum resm çok korkuyorum acı falan çekmekten değil olmekten
Demi bence de öyle düşünüyorum bazen çok takıyorum huzursuz oluyorum beynimin içi böyle doluBunu dusunerek kendini yer bitirirsin. Bi tanidigimda da bu takinti vardi. Bak o kadar kisi ameliyat olmus cok ciddi bi ameliyatta degil. Takinti haline getirme dusunme. Korkusu olmasi normal ama surekli ölüm diye dusunme
Bende ameliyat olmayi dusunuyorum. Bi cok kez narkoz aldim cesitli ameliyatlar oldum bunlardan 2 si sezaryen. Ölümü bosver sen acisini dusunDemi bence de öyle düşünüyorum bazen çok takıyorum huzursuz oluyorum beynimin içi böyle dolu
Kız acısını vallahi dert etmiyorumBende ameliyat olmayi dusunuyorum. Bi cok kez narkoz aldim cesitli ameliyatlar oldum bunlardan 2 si sezaryen. Ölümü bosver sen acisini dusunben onada hazirim
Ay sezeryandanmı genel anaztezi ile yapılıyorKız acısını vallahi dert etmiyorumkeşke acısı olsa tek derdim panikmatak beni bitiriyor
birde operasyonu gerçek anlamda tavsiye ediyormusunuz. şuan sizin hayatınızda herhangi bir kısıtlama oluşturuyor mu (ağrı veya yüzüstü yatamama gibi). bazı korkularım var daBenim kas zarı altı asla elime gelmiyor heryerini elledim . Normal göğüs gibi asla değil basınca içine göçme olayı yok hep dolu dolu bir duruşu var .hafif sert diyebiliriz
Şöyleki ben çok istiyordum bu ameliyatı göğüslerimi çirkin buluyordum iyiki yaptırmışım diyorum. Yaklaşık 2 sene oldu hiçbir kısıtlaama yok üstüne rahatlıkla yatıyorum tabi tuhaf bir his bir yüksekliğin üstünde uyuyorsunuz :)) ağır bir şekilde kol ve omuz çalışıyorum ve şükür asla ağrım olmadı o kadar sporada rağmenbirde operasyonu gerçek anlamda tavsiye ediyormusunuz. şuan sizin hayatınızda herhangi bir kısıtlama oluşturuyor mu (ağrı veya yüzüstü yatamama gibi). bazı korkularım var da