Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

CANIM bence sen bir an önce foto yüklemeye çalış böyle yorum yapmak zor oluyor. Samsung dan da yüklenir bence neden yükleyemiyorsun acaba?
Silikonlar bir süre sonra yerleşiyor iniyor galiba belki o yüzden biraz yukarıdadır daha ..
Çok denedim olmadi.
O 2 resmi de pc den yukledim.keşke yukluyebilsem ama olmuyor nedenini bende bilmiyorum

Kızlar kollarınızı ne zaman yukarı kaldırabildiniz tam olarak ? Kıyafet giyerken zorlanıyorum, hala önden düğmeli fermuarlı gömlek vs. Gibi şeyler giyiyorum :KK43:
8 günüm bugün kollarda sorun yok benim bugün 2 gogsum de taş gibi oldu şişti sebebini bilmiyorum.ben kuculsun dedikçe büyüyor bunlar

Yukarı kaldırabiliyor musun 180 derece ? Benim iyileşme sürecim daha yavaş sanırım
Benim kollarımı rahatça kullanıyorum dediğim 2 haftayı geçmişti canım ha 10 günden sonra kıyafetleri giyebiliyordum ama ağrım oluyordu ağrısız 180 derece kaldırmam biraz zaman aldı yani merak etme normal seninki de :)

Benim kollarımı rahatça kullanıyorum dediğim 2 haftayı geçmişti canım ha 10 günden sonra kıyafetleri giyebiliyordum ama ağrım oluyordu ağrısız 180 derece kaldırmam biraz zaman aldı yani merak etme normal seninki de :)

Sağol canım :) çok sevdiğim bir bluzum var dar onu giyemiyorum kollarımı kaldıramadığım için :KK70:

Kizlaar silikonlari bugun cikarttirdim. Hatirlarsaniz elimin sismesiyle alakali idi. 5 aydir silikonlarim mevcuttu. Onemli bir sarkma hissetmedim hacmi azalmis sadece e o kadar da olsun elim iyilessinde dr un tavsiyesi 6 ay bekleyelim sisen elin inmesi biraz zaman alacak maalesef bu arada bana uzuldugum icin göbişinden yag alip biciklere yag enjekte edecegim ama bu defa koltukaltindan olmayacak ameliyatin dedi. Aranizda yag enjektesi ile memislerini buyuten var midir? Göbüşümden 90 beden memiş cikar diyebilirim :cool: sadece elim insin insallah. Lutfen dua edin :KK68:

Kizlaar silikonlari bugun cikarttirdim. Hatirlarsaniz elimin sismesiyle alakali idi. 5 aydir silikonlarim mevcuttu. Onemli bir sarkma hissetmedim hacmi azalmis sadece e o kadar da olsun elim iyilessinde dr un tavsiyesi 6 ay bekleyelim sisen elin inmesi biraz zaman alacak maalesef bu arada bana uzuldugum icin göbişinden yag alip biciklere yag enjekte edecegim ama bu defa koltukaltindan olmayacak ameliyatin dedi. Aranizda yag enjektesi ile memislerini buyuten var midir? Göbüşümden 90 beden memiş cikar diyebilirim :cool: sadece elim insin insallah. Lutfen dua edin :KK68:
Gecmis olsun. Elinle ne alaka ki gogusteki silikon?

Geçmiş olsun canım önemli olan sağlığın tabiki önce bi iyileş belki ilerde tekrar denersin

Cok gecmis olsun insallah eliniz bir an once duzelir, silikonlari ayni doktor mu cikardi, onceden de dokunuz varsa cok sarkma olmamistir diye tahmin ediyorum, insallah yuzunuzu guldurecek bir sonuc alirsiniz enjeksiyonla, tekrar cok gecmis olsun

Kesin kararını verdim. Kızlar Dr da buldum. Bu hafta gideceğim. ama eşim kafami karıştırıyor maddi konuda benide kiramiyor ama biliyorum içine sinmiyor. Kizlar ben memurun 4500 dan fazla maasim var. Söyleyin Allah aşkına kendime yıllardır yaptırmak istediğim birşey çok mu bana ? Ev almak istiyoruz, babam biraz para vermisti. 10000 ini kendime ayırmak istiyorum. Zaten maasim kreş ev kredisi bitiyor. Kendime harcayamiyorum. Cok şey mi istiyorum? Nolur bi gaz verin ya.
Canım hiç düşünme yaptır :) eşim de bana ne gerek var birsürü ağrı çekeceksin üstüne bi de birsürü para vereceksin demişti ben de 13 yıldır çalışıyorum ve hayatımda ilk defa sadece kendim için 1-2 maaşımı vermiş olacağım çokmu deyince haklısın dedi :KK66: şimdi o da memnun hayatından :KK66:

Canım hiç düşünme yaptır :) eşim de bana ne gerek var birsürü ağrı çekeceksin üstüne bi de birsürü para vereceksin demişti ben de 13 yıldır çalışıyorum ve hayatımda ilk defa sadece kendim için 1-2 maaşımı vermiş olacağım çokmu deyince haklısın dedi :KK66: şimdi o da memnun hayatından :KK66:
İşte almak istediğim cevaplar

X