Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben bir kere göz ameliyatı oldum 15 dk lık operasyondu. ilk odaya girdiler sedyeye yat dediler
ki daha önce ilk hastaneye gittigimde yaa ben niye 7 de geldim 8 olmuş hala benle ilgilenmediniz diye atar yaptıgımda kelebegi bu sıvı acacak diye bana cesaret ignesi yaptılar.

neyse odaya geldiler hadi gidiyoruz diye sedyeye yatın dediler o an o kdr kotu oldum kı dedım ben yuruyebılıyorum öyle sedye ile gitmem ameliyathaneye ameliyathaneden iceri girince haydi artık yaat demişlerdi.

Sanırım yine sedye gelir sedye ile götürmek isterlerse ynı heyecan olur. birde korkum annem panik atak annem ameliyat süresi boyunca tansiyonu vs cıkarsa
ondan korkuorm umarım olmaz bir sey
Korkma canım yapacak bişey yok mecbur olacaksın sende. Annen tansiyon ilaçlarını içsin senin gözünün önünde için rahat gidersin ameliyata. Aslında sakinleştirici yapmaları bence daha iyi bişey hatırlamıyorsun. Daha önce sezeryan ameliyat olurken ameliyathaneye normal sedyeyle gittim. İçerdeki kalabalığı curcunayı görmektense uyumak bence daha iyi. O ortamı görünce insan, ister istemez stres yapıyor. Hayırlısıyla sende olursun bir an önce.

Bende de var. Sadece bi tane biraz buyuk olan var, yillardir takip edilen.. dra sordum onu da alabilirsem alirim dedi.. ins sıkıntı diildir kistli olmak..
Ben ameliyat öncesi genel cerrahiye,meme cerrahiyede sordum,söyledim meme büyütme ameliyatı olacağım diye. Hiçbir engel olmaz bu ameliyata dediler. Bir değil birkaç tane vardı hatta bende,iki göğüstede.

merhaba hanımlar benim bir aydan fazla oldu 9 aralıkta yaptırmıştım. Meme altı kesisi, yuvarlak silikon, kasaltı 400cc taktı doktorum. Acıbademde prof. dr. Ersin Ülkür'e oldum. 2. haftadan sonra Scarex silikon krem kullanmaya başladım. İlk 4 gün hariç ağrım olmadı. Şuan da yüzüstü bile yatıyorum :KK70: önceden de tecrübelerimi gün gün anlatıyordum zaten. Herşeyden memnunum. Darısı olmayanların başına.:)
1 yılı geçenlerden foto almam mümkün mü? dikiş izleri ne durumda acaba? iyice kaybolan, silinen var mı? yoksa o çizgi duracak mı hep? benimki gayet ince düz çizgiler baya da güzel çalıstı doktorum. Sadece pembemsi duruyorlar ne zaman bu tazeliği geçer silikleşir merak ediyorum. Sevgiler..
meraba hayatım öncelikle geçmiş olsun ne kadar süre sonra yüz üstü yatmaya başladın. normal yaşantıya ne zaman başladın :)

Hasta olmamış olsaydım bugün ameliyat olmuş olacaktım ve artık bende memeli bir hatun olacaktım :KK42::KK42::KK42:
Hangi durumlarda ameliyatı erteliyorlar
Kanda demir d vitamını eksikligi
Veya idrarda iltahat veya ben sunizitim benim bogazım devamlı akar cogu zaman sabahları hafıf agrı vardır ilac almayı sevmem
Birde bu testleri 15-20 gun once yaptırsakta en aızndan tebbir alsak olmas mı

Kızlar hastane çantanıza neler koymuştunuz siz ben de hazırlıklara başladım ufaktan yarın son gün :KK49:
Ahaha benım daha hıc bır sey net dgl 1 saten pijama aştı 1 leopar saten sabahlık bir saten öncen dugmeşili gri gecelik altına gri pullu sort altıma giriöorme pullu ici polar terlik öncem fermuarlı ince sweat hırka simdilik olanlar ben son gece kesin uyuyamazdmm

Ahaha benım daha hıc bır sey net dgl 1 saten pijama aştı 1 leopar saten sabahlık bir saten öncen dugmeşili gri gecelik altına gri pullu sort altıma giriöorme pullu ici polar terlik öncem fermuarlı ince sweat hırka simdilik olanlar ben son gece kesin uyuyamazdmm
Hahahaha ayy ne güldüm ne güzel hazırlanmışsın bülent ersoyun hastane kombini gibi :halay: özenmiş hatun resmen:21: çarşamba iyice soğuyacakmış burası ben de içi polarlı eşofman altı ve erkek arkadaşımdan önü fermuarlı kalın erkek hırkası istedim hastane kombinim bu haha haa bide evden pofidik terlik alıcam sanırım :KK68:

X