- 26 Ekim 2009
- 790
- 453
Baktım canım süperler maşallah ama baya zor oldu. Acılarına değer inşallahHayır tabiki guvenlik ayarı var sadece izlediklerini görüyor fotoları. Fatos foto ekledim 77CEYLAN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baktım canım süperler maşallah ama baya zor oldu. Acılarına değer inşallahHayır tabiki guvenlik ayarı var sadece izlediklerini görüyor fotoları. Fatos foto ekledim 77CEYLAN
Çok teşekkür ederim ederim ilk 3 gün kabustu pişman oldum ama şimdi geçti tabiki sen yara izi için ne kullanıyorsun contratubex miBaktım canım süperler maşallah ama baya zor oldu. Acılarına değer inşallah
Beni izler misin? Bnm de fotograflarim varBaktım canım süperler maşallah ama baya zor oldu. Acılarına değer inşallah
tmm cnm sen beni izliyormusunBeni izler misin? Bnm de fotograflarim var
Yok canım ScarEx jel verdi dr onu kullanıyorum. Benim 3 hafta dikiş yerlerini bantlı bıraktı. yeni başladım kreme.Çok teşekkür ederim ederim ilk 3 gün kabustu pişman oldum ama şimdi geçti tabiki sen yara izi için ne kullanıyorsun contratubex mi
Bilmiyorum ki antibiyotiklikmi inşallah haftasonu toparlarım evden çıkmadım hiç bugünHemen Dr u ara sor antibiyotiklik bir durum mu grip mi enfeksiyon geçmeden olmaz diyorlar ama belli olmaz 3 günün var gerçi
Anladım canım ben de bant siparişi verdim izler için bant varmış bakalım pazartesi salı gecicek elime hicbisey sürmedim henüz.dikiş yerlerim açıkta dren yerlerim bantlı antibiyotikli krem sürüyorumYok canım ScarEx jel verdi dr onu kullanıyorum. Benim 3 hafta dikiş yerlerini bantlı bıraktı. yeni başladım kreme.
Hayırlısı olsun üzülme.. Herşey senin iyiliğin için
Saolun Canlar aylardır beklersin işte her bi haltı yaparsın bir şey olmaz ama o gün gelir hasta olursun Hayırlısı böyleymiş tabi... benim boğazım iltihaplı anestezi için riskli imişHayırlısı olsun canım sıkma canını
Ben yatiyorum bi rahatsizligim yok tabi sutyen var her zamankızlar 1 ay oldu ben ameliyat olalı merak ediyorum 1 aylıkken yan yatmaya başlayan oldu mu :)
gerçekten mi ağrım olur yada ters bi hareket yaparım diye korkuyordum. cevabın için teşekkür ederim canımBen yatiyorum bi rahatsizligim yok tabi sutyen var her zaman
Bende 1 aylıkken başladım yan yatmaya. Ama memeyi boyun yastıkları varya, onunla biraz destekliyorum, yoksa çok rahat edemedim . Devamlı sırt üstü yatmakta rahat olmuyor.kızlar 1 ay oldu ben ameliyat olalı merak ediyorum 1 aylıkken yan yatmaya başlayan oldu mu :)
Canim hadi hayırlısı.. Evet kas altı ağrılı o yüzden kollar biraz zor kalkıyor.. Sutyen üzeri düğmeli pijama en rahati.. Onun ustune de fermuarlı eşofman üstü :) evde de hep o tarz rahat.. Hic kolu kaldırıp stres olma..@kattina findukser @miraculous @cancanan2738 kızlarrrr şu an valiz hazırlıyorum, heyecan dorukta ilk 10 gün ne giyilir yanıma neler almamı önerirsiniz, ameliyattan sonra kendi evimde değil annemde kalıcam. 4 5 gün sonra bol kazak yada tişört fln giyecek kadar kollar kalkıyor mu?? Yoksa sadece önden fermuarlı düğmeli mi giyiyorsunuz?? Şuan sadece 1 tane fermuarlı sweatim olduğunu fark ettim bi de ameliyat akşamı sütyenin üstüne ne giydiniz?
Hayırlısı olsun..17 şubata ertelenmisim kızlar .17 şubatta bakalım olucakmiyim
Benimde 1 ay oldu bn bir haftadır yan yatıyorum canımkızlar 1 ay oldu ben ameliyat olalı merak ediyorum 1 aylıkken yan yatmaya başlayan oldu mu :)
Benimde 1 ay oldu bn bir haftadır yan yatıyorum canımkızlar 1 ay oldu ben ameliyat olalı merak ediyorum 1 aylıkken yan yatmaya başlayan oldu mu :)
Ben de görebilir miyim? Ben de seni izlemeye başladım.. Sen de benim resimleri gorebilirsin.Çok teşekkür ederim ederim ilk 3 gün kabustu pişman oldum ama şimdi geçti tabiki sen yara izi için ne kullanıyorsun contratubex mi
Cumartesi ye randdvu aldım ona bakalım bekliycez bir hafta ama adamlar instagrama tırt foto atmazlarBülent beyin ınstagramdan bazı sonuçlarını gördüm. Çok güzel
Ya bu Ayşe estetik nedir anlamadım ben.kim yapıyor bu ameliyatları,doktor kim?
Denerim zorlanıyorsam izni uzatırım. Diye dusundmBenim isim masa basi, kollarimi kaldirmakla ilgili 3 gun sorun yasadim sonra kaldirabiliyodum. Ise 2 hafta sonra baslayabildim cunku oturup kalkamiyodum, biyerden biyere gidemiyodum yani cok zorlaniyodum. Tavsiyem nolursa olsun en az 10 gun evde dur. Biraz iyilesmeye ve vucudunu dinlendirmeye ihtiyacin olacak.
Drenler cıkarken acıyor mu ogece drenlemı uyuyorsn birde bazıları dren koymuor bazısı koyuyor sana nereden ekledıgşer sılıkonu ve nereeye eklediler kas ustu kas altı kas zarı altıAn
Anladım canım ben de bant siparişi verdim izler için bant varmış bakalım pazartesi salı gecicek elime hicbisey sürmedim henüz.dikiş yerlerim açıkta dren yerlerim bantlı antibiyotikli krem sürüyorum