- 12 Eylül 2011
- 480
- 253
Ben 3 gğn önce aldım canım 85 tl yeKizlar , contractubex. Krem fiyati 120 tl mi hala . Kullanan varsa kaca aldiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 3 gğn önce aldım canım 85 tl yeKizlar , contractubex. Krem fiyati 120 tl mi hala . Kullanan varsa kaca aldiniz?
İzledim canımPerii7777 beni de izler misin
Sağlıkla gir çık inşallah canım bol şansKızlar merhabaa:)
O kadar heycanlıyım ki anlatamam yarın saat 11 de ameliyat oluyorum:))
Normalde 16sıydı ama yarına çekildi:)
Burdan herkese hepinize sonsuz teşekkür ederim yardımlarınız için. Her birinizin tecrübelerinden ayrı ayeı faydalandım.
Umarım sizler gibi güzel sonuçlar alırım
Şans dileyin:)
enbaşta söyledim bildiğim arkadaşları da uyardım açıkcası çok belli oluyordu erkek olduğuLütfen
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/gizemgizem07.630167/
bu profilde ki notumu dikkate alınız !
Oooooooo saatler kalmış.. Bol şanslar :) sağlıklı haberlerini bekliyoruz..Kızlar merhabaa:)
Burdan herkese hepinize sonsuz teşekkür ederim yardımlarınız için. Her birinizin tecrübelerinden ayrı ayeı faydalandım.
Güzel haberlerini bekliyoruz acısız ağrısız taşş gibi memelerinle gel
çook teşekkür ederimm:)))Hadi hayırlısıyla gir çık inşallah :)
Sağlıkla gir çık inşallah canım bol şans
Cok guzel olsun insallah surecin haberlerini bekliyoruz)Perii7777 beni de izler misin
Senş bekliyoruz canım sağlıkla gel aramızaÇoook teşekkür ederim:)) bian önce bitsede bol bol fotoğraflasam
İyiki evde denemişin. :))))))Ay kızlar şimdi yaşadığım olayı anlatıyımda gülün:)
Bugün pentiden 80c beden südyen aldım doktoruma göstermek için bak böyle olsun istiyorum diye denemeden aldım
Şimdi giydim tam geldi
benim ikizler ameliyatı duyunca büyümeye başladılar herhalde hahaha
Kızlar günaydın.
Bn dunden beri atesleniyorum.Öksürük.ameliyatim var salı günü. Nasil kurtulucam bu işten
hayırlısıyla ameliyatını ol cnm. sağlıcakla istediklerine kavuş inşallah.Kızlar merhabaa:)
Çoook teşekkür ederim:) izmirde cemil tugaya oluyorum odaya aldılar bilehayırlısıyla ameliyatını ol cnm. sağlıcakla istediklerine kavuş inşallah.
Canim hayırlısı ile ol kurtul.Bugun sorucam bakalım ne diyecekÇoook teşekkür ederim:) izmirde cemil tugaya oluyorum odaya aldılar bile
Hadi hayırlı olsun,güzel müjdeli haberlerle aramıza dön inşallahÇoook teşekkür ederim:) izmirde cemil tugaya oluyorum odaya aldılar bile