- 13 Ekim 2016
- 176
- 165
- 46
Beni de izler misin?Takipteyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni de izler misin?Takipteyim
Çok geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar dün yazamadım malum ağrılı geçti biraz.. bugün daha iyiyim şuan tek derdim direnler çıksın ve eve gidebileyim yollar çok fenaymış nasıl gideceğim bakalım.. 300 cc takılmış şuan ameliyat sutyen im 85 b cup.. eve gidince detaylı yazarım
Seve seve yardımcı oluruz..Bana da az kaldı aranıza katılmaya umarım kasinizi sisirmem
Şu an alacağın sütyenlerin içine göğüslerin oturmaz,yerleşmez,garip durur zaten. Telsiz balensiz rahat sütyenler kullanabilirsin ama. Sütyendeki en küçük bir dantel bile rahatsız eder :) Kullanınca ne demek istediğimi anlayacaksın Bence rahat sporcu sütyenlerine devam et tatlımKizlaar , benim 1 ay doluyor. Artik sporcu sutyeni takmiycakmisim . Ama doktor 2 ayi doldurunca bedenin belli olucak dedi. Yani suan ben sutyen alsam 1 ay sonra olmayacak mi? Cok mu degisir. Artik yeni guzel sutyenler almak istiyorummm . 1. Ayda alip hala kullananlar var mi?
Beni de izler misin?Kızlar eve geldim şükür bombostu yollar vee ilk resimlerimi yükledim bakın bakalım nasıllar yatarak çektiğim için çok net olmayabilir 1 haftalikken ayakta çeker koyarım
Ayyy yine mi kaldik bu sutyenlere şöyle afilli seylere gecmek istiyorum artik . Bekleyelim bakalimmm :)Şu an alacağın sütyenlerin içine göğüslerin oturmaz,yerleşmez,garip durur zaten. Telsiz balensiz rahat sütyenler kullanabilirsin ama. Sütyendeki en küçük bir dantel bile rahatsız eder :) Kullanınca ne demek istediğimi anlayacaksın Bence rahat sporcu sütyenlerine devam et tatlım
Doktorunuzla konusun tabi bana oncesinde test yaptirmisti enfeksiyon var mi diye yoksa olabilirsiniz sanirim bana oyle demisti ve de oldum@blue_suede miraculous S Senacicekk findukser @Tiramisu35 @sindirella13 77CEYLAN kızlarrrrrr ameliyatıma 10 gün zaman kaldı ve ben hastalandımdoktorum operasyondan bir hafta önce antibiyotik ve belirli ilaçları içmemem gerektiğini söyledi. Boğazımda ciddi bi ağrı var şişti şişecek iki gündür ıhlamur limon vs. tüketiyorum ama geçmiyor. Napıcam bilmiyorum. Siz operasyondan önce grip fln oldunuz mu?? Ay napcam bilmiyorum sinirlerim inanılmaz bozuldu
Yok yok,bak sen dene.. bahsettigim gibi telsiz desteksiz sütyenler var. Onlardan dene al H&M de bulabilirsinAyyy yine mi kaldik bu sutyenlere şöyle afilli seylere gecmek istiyorum artik . Bekleyelim bakalimmm :)
Beni de izler misin?Arkadaslar Merhaba.
ameliyat oncesi ve sonraı ,15. gun ve 4. ay fotograflarımı albumumde gorebilirsiniz.
Goguslerimin alt kafes arasındaki farkı bir fotografta daha net goruluyor. 4 ay ve ustu ameliyat suresi gecen ve boyle bir farklılık yasayan arkadaslar yorum yazabilirler mi?Su an gercekten cok mutsuzum. ve eminimki doktora gitsem düzelecek daha diyerek gönderecek (tüm doktorların ortak yaklasımı)
deneyim yasayan arkadasların goruslerini rica ediyorum
sevgiler
Evet orda cok var alayim 1-2 tane hevesim gecsin bari :)Yok yok,bak sen dene.. bahsettigim gibi telsiz desteksiz sütyenler var. Onlardan dene al H&M de bulabilirsin
Bana doktor uc ay telli yasak demisti ama diger cesitler serbest aman dikkat et dikis yerlerine, farkli renklerde modellerde sporcu almayi dene istersenBende bunu merak ediyorum. Dün biraz südyen denedim çıkardım. Hiç biri ile rahat edemedim. dikiş yerlerine değdikçe ağrı yaptı. Benim denediklerin telliydi gerçi. Sporcu südyeni oldukça rahat. En az bir ay daha almam herhalde diye düşünüyorum.
Alirsaniz iyi olur onden dugmeli olmazsa da yakasi ve bedeni bol olsun benim oyleydi giyebildimKızlar bir de ben gecelik gibi bir şey almayı düşünüyorum ameliyat olan arkadaşlar ne önerirsiniz önden düğmeli bir şey alsam mı yoksa gerek Yok mu?
Onden dugmeli pijama goturdum ama hastanede onlukle dolastirdilar ustumu giydirmediller benim de isime geldi ama evde onden dogmeli pijamami giydim. Kizlar alin bi tane kol kalkmayacak zaten.Evet alayım önden düğmeli giderken gecelik üstüme de fermuarlı eşofman tarzı kıyafetler düşünüyorum galiba en rahatı öyle
Izlermisin benidekızlar ameliyat öncesi fotosu yükledim ameliyat sonrasıda dikişler alındıktan sonra çekicem :)
Ben gorebiliyo muyum?Dün denediğim çamaşırlardan resim ekledim arzum77 Missezgi S Senacicekk @kattina Aleph87 C cancanan2738 @_Denniss_ findukser S sukufe90 Winter2016 ...
miraculous
geçmiş olsun cnm doktora görün ve ameliyat olacağını söyle ona göre ilaç veriorlar. @kattina 2 gün oldu ameliyat olalı. oda grib için antibiyotik kullndı. ama doktorunl konuş. bilgisi olsun canım.@blue_suede miraculous S Senacicekk findukser @Tiramisu35 @sindirella13 77CEYLAN kızlarrrrrr ameliyatıma 10 gün zaman kaldı ve ben hastalandımdoktorum operasyondan bir hafta önce antibiyotik ve belirli ilaçları içmemem gerektiğini söyledi. Boğazımda ciddi bi ağrı var şişti şişecek iki gündür ıhlamur limon vs. tüketiyorum ama geçmiyor. Napıcam bilmiyorum. Siz operasyondan önce grip fln oldunuz mu?? Ay napcam bilmiyorum sinirlerim inanılmaz bozuldu
Bende ankarada 100.yıl hastanesinde benimki kas altı değil fasya alti meme döküm olduğu için fasya altına koyacak mis doktorum.meme dokuşunun altuymuş. Beşim 13 yaşında enbüyüğüm sonra 10 yaşında iki oğlum 1.5 yaşında kızım .allah yardımcımız olsunHenüz saati belli değil ben Ankara'da olacağım siz nerdesiniz? Kas altı olacakmış bir de.. biri 3,5 biri 8 yaşında iki çocuğum ameliyat sonrası foto atarım inşallah her şey güzel geçerde