canım benim durum biraz farklı sol meme fazla sarkmış. Sağ daha düzgün. Mecburen dikleştirme yapmak lazım. Birde şöyle ilk gittiğim caner bey meme ucun büyük küçültelim dedi. Murat beyde Doğal olsun taraftarı ve ilerde çocuk olursa diye sanırım süt bezlerine zarar gelmesin diye meme ucuna dokunmayalım dedi. İlerde ihtiyaç olursa yaparız demesinin nedeni bu bence.
İlk gidince kas üstü dedi. Sonra daule de yapabiliriz. En iyisi aslında Kas zarı altı o daha doğal dedi. Açıkcası ameliyatta herşey belli olacak bana bırak diyor.
Sadece söylediği marka hoşuma gitmedi. Mentor takalım deyince eline gelir sert dedi. Tekrar konuşup MENTOR ve kas altı yapalım dicem. İçim rahat etmedi. Huzursuz oldum.
Hepinizden Allah Razı olsun kızlar. Beni çok rahatlattınız. Dert ortağı olduk. Sevili can dostlarım
M miskpap ve @kattina beni sağolsunlar hiç yalnız bırakmadılar. Kader ortağı olduk. @Aruzm77 sende çok ilgili ve bilgilisin gerçektende canım. Boşyere MEMETÖR olmamışın. Senin samimiyetine çok güveniyorum arkadaşım. Bakalım bu gün hastaneden tekrar arıcaklar. Belki C.tesi Esteticadan randevu alırım diyorum.