- 8 Kasım 2014
- 1.634
- 1.313
Drenin çıktığı deliktir canım diğer taraftada vardır ama simetrik olmayanilir daha aşağıda daha yukarıda falanHayır canım dikiş meme altında bu memenin üstünde sol taraf koltuk altına doğru diren takılan yerin üstü canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Drenin çıktığı deliktir canım diğer taraftada vardır ama simetrik olmayanilir daha aşağıda daha yukarıda falanHayır canım dikiş meme altında bu memenin üstünde sol taraf koltuk altına doğru diren takılan yerin üstü canım
Direnin çıktığı delik zaten kabuklu canım onun 7 cm üstünde öne doğru diyim sana kapsül fln diyolardı ya stres yaptım acaba öyle bişey olabilir mi mercimek kadarDrenin çıktığı deliktir canım diğer taraftada vardır ama simetrik olmayanilir daha aşağıda daha yukarıda falan
sende resim yokmu göremiyorum da :)İzliyorum zaten canim coktandir
canım doktora sorsanDirenin çıktığı delik zaten kabuklu canım onun 7 cm üstünde öne doğru diyim sana kapsül fln diyolardı ya stres yaptım acaba öyle bişey olabilir mi mercimek kadar
umarım ciddi bişey değildir kuzum dr danış derimKızlar sol göğsümün üstünde bitim yerinde koltuk altıma doğtu minik mercimek tanesi kadar bişii geldi elime normalmidir ? Daha önce ameliyat olan arklar yanıtlarsa sevinirim @miraculous arzum77 @Karpuzcekirdegi25
Sordum dün kontrole gittim sorun yokmuşcanım doktora sorsan
ne zaman kontrole gitmiştin. korkma belki kötü bir durum yoktur.
ozaman takılma derim. ama gene bilen arkadaşlar yazsınlar. Bir sonraki kontrol nezaman.Sordum dün kontrole gittim sorun yokmuş
Sordum kati sorun yokmuş thanks ❤umarım ciddi bişey değildir kuzum dr danış derim
2 hafta sonra canımozaman takılma derim. ama gene bilen arkadaşlar yazsınlar. Bir sonraki kontrol nezaman.
hayırlısı bakalım hangi gün. kız belki buluşuruz. benim ameliyat 272 hafta sonra canım
Aaaa evet o gün geliyim ben süper olur saat kaçta senin ameliyatın belli mi ?hayırlısı bakalım hangi gün. kız belki buluşuruz. benim ameliyat 27
sabah öğleden sonra gel. ben ayılmış olayım :) yaşasın çok sevindimAaaa evet o gün geliyim ben süper olur saat kaçta senin ameliyatın belli mi ?
Tamam bendeeeeesabah öğleden sonra gel. ben ayılmış olayım :) yaşasın çok sevindim
Öyle oluyo sen o zmana kadar evindeki işleri hallet yapamayacaklarını ameliyattan sonra vakit geçsin :) ben öyle yaptım :))ayyy nasıl geçecek bu zaman ya :) durdu sanki
ayy çok sevindim cnm kimse sorun yaşamasın ya onca eziyet çekiliyor sonuç hep kalıcı güzellik olsunSordum kati sorun yokmuş thanks ❤
habire saate bakmaayyy nasıl geçecek bu zaman ya :) durdu sanki
Var fotorafim canim senin beni takip ettigine eminsin dimiayyy nasıl geçecek bu zaman ya :) durdu sanki
Çok güzel olmuş gerçekten :)Çok teşekkür ederim gün geçtikçe şekilleniyo dualarım seninle hemencik gir çık herşey istediğin gibi olsun canım