- 23 Aralık 2014
- 493
- 363
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Violeeeet kuzum sen ne zaman ameliyat oldun ya cok sevindim .. gerci fazla sevinemedim su mesajini okuyunca ne oldu gecmis olsun ya ne dedi doktor gorusebildin mi ?Kızlar benim bugün 9 gün oldu.3gundur okadar sistilerki nefes alamıyorum.ozellikle sol gogsum okadar siski.benim gibi olanlar oldumu Allah aşkına daha önce ameliyat olan arkadslar nolur yazın. moralim yerle yekzan.doktoru bekliyorum. inşallah ters bir şey olmamıştır. günden güne iyi olacagimi düşünürken neden böyle oldular. dua edin lütfen
O dalgalanma neden oldu diye merak ettim kasustunde daha cok oluyo yaKas altı oldum canım 1 cm dokum vardı çünkü 325 cc high profil takıldı.. neden sordun :))
Zaman gerekiyor her saat bunu daha iyi anlıyorsun. Sabahtan iyiyim demiştim ya öğleden sonra solda nefes aldıkca ağrı artışı oldu ama daha 3.gündeyim yavaş yavaş geçicek inanıyorum :)Tabi tabi ameliyat bu sonucta.. ama anladigim kadariyla dunyanin en zor olayi da degilmis..
O dalgalanma neden oldu diye merak ettim kasustunde daha cok oluyo ya
Zaman gerekiyor her saat bunu daha iyi anlıyorsun. Sabahtan iyiyim demiştim ya öğleden sonra solda nefes aldıkca ağrı artışı oldu ama daha 3.gündeyim yavaş yavaş geçicek inanıyorum :)
Canım sen iyi hissediyorsun diye spor falan yapmışsın benim daha 3.günüm aöa gazla kıpırdadığımda sol tarafta benimde sızlama oluyor. Nefes aldıkca özellikle. Şişlik ise ondan oluyordur sen yat dinlen çok hareketten oluyor bence.Kızlar benim bugün 9 gün oldu.3gundur okadar sistilerki nefes alamıyorum.ozellikle sol gogsum okadar siski.benim gibi olanlar oldumu Allah aşkına daha önce ameliyat olan arkadslar nolur yazın. moralim yerle yekzan.doktoru bekliyorum. inşallah ters bir şey olmamıştır. günden güne iyi olacagimi düşünürken neden böyle oldular. dua edin lütfen
Evet canım bahsettim mi hatırlamıyorum ama ameliyattan sonra doktor yanıma gelip nasılsın diye sorduğunda öküz oturmuş gibi demişim videoya almışlarGogsunun ustunde okuz oturuyo gibi oluyo mu hakkaten :))
Evet canım bahsettim mi hatırlamıyorum ama ameliyattan sonra doktor yanıma gelip nasılsın diye sorduğunda öküz oturmuş gibi demişim videoya almışlar
Bende çok korkuyordum çok endişeliydim ama doktoruma güvendim ve yıllardır istediğim şeye kavuşacağım diyerek bıraktım kendimi :) senin durumun nasıl şuan ki dokun falan gerçekten istiyorsan hiç korkma canım. Ne zaman olucaksın nerde olucaksın.Cok korkuyorum ya
Dokum 10 cm, cok kucuk degildi aslinda. memnundum ben. ama bana diklestirme arti protez olacak. sarktigi ici girdim bu yola yani. Diklestirme ve max 300 falan da protez..4 subatta, hasan findik yapacak..dusun daha 2 ay var ama nasssi bi korku..Bende çok korkuyordum çok endişeliydim ama doktoruma güvendim ve yıllardır istediğim şeye kavuşacağım diyerek bıraktım kendimi :) senin durumun nasıl şuan ki dokun falan gerçekten istiyorsan hiç korkma canım. Ne zaman olucaksın nerde olucaksın.
canım ya karar verdinmi sen. kaça yapacak. bende doktor arayışındayım. ilkay bey veya hasan fındık düşünüyorum. fiyat belirtebilirmisinDokum 10 cm, cok kucuk degildi aslinda. memnundum ben. ama bana diklestirme arti protez olacak. sarktigi ici girdim bu yola yani. Diklestirme ve max 300 falan da protez..4 subatta, hasan findik yapacak..dusun daha 2 ay var ama nasssi bi korku..
Ayy ne bileyim canım. bilsem yaparmiydim çok pişmanım.ama bugün doktora gelirken aynaya baktim okadar sismisi ki.yillarca ugrasip didinip verdigim kilolari almak da istemiyorum. zaten minyonum bi de takintiliyim kilo konusunda.5yil öncesine kadar çok kiloluydum.verdim cok sukur ama bacaklar va basen bi türlü gitmiyor.tabikiBen de özlüyorum sporumu ama doktorum özellikle 6 hafta yasak diye tembihledi vardır bi sebebi. Ah Canım ya neler yapıyorsun öyle... Çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim guzel dua ve dileklerini yazan arkadaslar.evet 28aralikta oldum ama ters bir hareket mi yaptım noldu bilmiyorum su toplanmis.ultrason cekildi sol tarafta protezin etrafinda sivi toplanmasi olmus.yaklasik 2.5 cm.korkulacak birsey degilmis.doktor soldaki sıvıyı boşalttı aklım çıktı tabiki. sag tarafımda çok önemli bir şey yok.kendini iyi hissetmedigin an hemen geliyorsun hiç beklemeden, eğer iyi hissedersen de cuma mutlaka gorcem seni dedi doktorum.nazar ettim kendi kendime.Violeeeet kuzum sen ne zaman ameliyat oldun ya cok sevindim .. gerci fazla sevinemedim su mesajini okuyunca ne oldu gecmis olsun ya ne dedi doktor gorusebildin mi ?
korkma cnm allahın izniyle iyi geçer inşaallah. dua et. yaptıranların yorumlarını okudum bütün gün.Cok korkuyorum ya
Ayy ne bileyim canım. bilsem yaparmiydim çok pişmanım.ama bugün doktora gelirken aynaya baktim okadar sismisi ki.yillarca ugrasip didinip verdigim kilolari almak da istemiyorum. zaten minyonum bi de takintiliyim kilo konusunda.5yil öncesine kadar çok kiloluydum.verdim cok sukur ama bacaklar va basen bi türlü gitmiyor.tabiki
Çok teşekkür ederim guzel dua ve dileklerini yazan arkadaslar.evet 28aralikta oldum ama ters bir hareket mi yaptım noldu bilmiyorum su toplanmis.ultrason cekildi sol tarafta protezin etrafinda sivi toplanmasi olmus.yaklasik 2.5 cm.korkulacak birsey degilmis.doktor soldaki sıvıyı boşalttı aklım çıktı tabiki. sag tarafımda çok önemli bir şey yok.kendini iyi hissetmedigin an hemen geliyorsun hiç beklemeden, eğer iyi hissedersen de cuma mutlaka gorcem seni dedi doktorum.nazar ettim kendi kendime.
Ben de ilk günler öyle olmuştum.sonra ne yaptimsa mahvettim kendimi.dikisimi acip sıvıyı bosaltti doktor. öldüm öldüm dirildim.bi de ben kana yaraya bakamam içim urperir. midem bulandi ağlaya ağlaya doktoru da perisan ettimCanım sen iyi hissediyorsun diye spor falan yapmışsın benim daha 3.günüm aöa gazla kıpırdadığımda sol tarafta benimde sızlama oluyor. Nefes aldıkca özellikle. Şişlik ise ondan oluyordur sen yat dinlen çok hareketten oluyor bence.
Alttan bi dikiş acip bastira bastira bosaltti. ayy hala çok kötü oluyorum. iğne yaptirdim önce. uyusmadan kesmeyin diye diye ağladım.Geçmiş olsun viocum. Sıvıyı nasıl boşalttı peki?
Hadi bir müzik ve görsel şow zamanı kızlar
Offf yaaa çok kötü çok üzüldümAlt
Alttan bi dikiş acip bastira bastira bosaltti. ayy hala çok kötü oluyorum. iğne yaptirdim önce. uyusmadan kesmeyin diye diye ağladım.