- 27 Nisan 2014
- 472
- 725
bilmiyorum hiç başıma gelmedi pc den dene istersenFoto.koyuyorum ama bellek yetersizligindem olmuyo diyo neden acaba bir bilgin var mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyorum hiç başıma gelmedi pc den dene istersenFoto.koyuyorum ama bellek yetersizligindem olmuyo diyo neden acaba bir bilgin var mi?
yaptım sonunda:)bilmiyorum hiç başıma gelmedi pc den dene istersen
Takman lazım bi doktoruna sorsanaKizlarrrr ben gunduzleri sporcu sutyenini.cikartip.bisey takmasam.nolur isilik oldu naylon giymekten artik 13.gunumm
Takman lazim şu dönemde sekil bozuklugu olur takki iyice otursunKizlarrrr ben gunduzleri sporcu sutyenini.cikartip.bisey takmasam.nolur isilik oldu naylon giymekten artik 13.gunumm
Ayni donemdeyiz sanirsam izlersen izlerim cınımmMerhaba kızlar,nasılsınız çoktan beri giremedim.Benim memislerim Allah`a şükür şu anlık iyi gidiyor 40`ı çıktı 43 günlükler foto attım bi bakın kuzularima
Benim 1.5 ay oldu his hala yok canim sabret biraz sen hala resim koymadin mi kizzBenim meme ucu kesisi. Meme ucumda his var ama memenin alt taraflarında hiç his yok şuan. Bende göğüslerimi tutarak yürüyorum sanki acısı hafifliyomuş gibi geliyo. Nasıl ağır geliyo anlatamam inşallah alışırım ve göğüs aramdaki şişlik iner. Teşekkürler bu arada :)
Ay yok koymadım daha koycam inşallah bugün yarın:)Benim 1.5 ay oldu his hala yok canim sabret biraz sen hala resim koymadin mi kizz
Doktorum balensiz sutyen kullanabilirsin dedi gece yatarken tak ama sporcuyu gene dedi arada cikariyorum havalandirir gibi simdi balensiz bisey taktim aksam ustu gene takarim kendi sporcu sutyenimiTakman lazım bi doktoruna sorsana
gulenaygul Tiramisu35 canlar nasilsinizz gectimi agrilariniz gittimi orumcek adamlar ben cok sükür iyim agrilar baskilar bittibi de biraz his gelse 10 numara olcak bu arada kantoron yagi aldim izler icin baslicam bugun
Merhaba kantoron yağını doktorunmu önerdi canim iz kiremiyle birlikte kullanilabilirmi bu konuda bilgin varmigulenaygul Tiramisu35 canlar nasilsinizz gectimi agrilariniz gittimi orumcek adamlar ben cok sükür iyim agrilar baskilar bittibi de biraz his gelse 10 numara olcak bu arada kantoron yagi aldim izler icin baslicam bugun
nerede oldun amleiyati canim,gecmis olsunKızlar selam 4 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum. 345 cc natrelle yuvarlak protez dual yöntemle koyuldu. Meme dokum vardı. Doktorum defne erkara. Özellikle ikinci gün ağrım oldu ama şu an oldukça iyi hissediyorum. Görüntü olarak ödem var tabi küçüleceğini biliyorum ama yine de harika gözüküyorlar çok da aşırı küçülmez herhalde. Hissizliğim hiç olmadı ilk günden beri hissediyorum.Süreçle ilgili soru sormak isteyenlere yardımcı olabilirim ayrıca meme dokumun olmasının bana nasıl bir avantajı olucak daha mı doğal görünmesini sağlıyor bu konuda fikri olan yazabilir mi?
Cok tskler cnm istanbul cerrahi hastanesinde oldumnerede oldun amleiyati canim,gecmis olsun
Ben ankaradayim yarin bi kac dpktorla gorusecem simdiden panikledim.foto koyunca izlemeye alir misin.boyutlar hakkinda bilgi sahibi oluyum ☺Cok tskler cnm istanbul cerrahi hastanesinde oldum
TabikiBen ankaradayim yarin bi kac dpktorla gorusecem simdiden panikledim.foto koyunca izlemeye alir misin.boyutlar hakkinda bilgi sahibi oluyum ☺