- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.208
İstanbul dışında ortalama fiyatlari nedirr?
7000 TL Yi gözden çıkarmak lazım üç aşağı beş yukarı fiyatlar aynı ama sadece fiyat açısından değerlendirmek yanlış olur bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbul dışında ortalama fiyatlari nedirr?
Doktorunun ağzına sağlıkTeşekkürler tatlım :)))
Doktorumda onaylamadı zaten,asla gerek yok seni çok hantal gösterir,Dedi. Krizimi dindirmek için botox yaptı kaş ortası,üstü ve kenarlarına. Sonra ugurladı sırtımı sıvazlayıp
Yalnız vücudunda çok şişlik var Dedi. Neden olduğunu öğrenmek için önce tam bir kan tahlili ve araştırma yaptıracağım. Ve spora başlayacağım inşallah. Squat ile popomu daha dik ve sıkı yaparım artık
Yok gerçekten dokum var ama çok değil inanın keşke öyle olsa,doktora bırakıcam diyorum ama sonra ya az olur da pişman olursam diye korkuyorumCanım senin dokun var zaten bayağı hatta şu anki hali dahi çok güzel silikonlu gibi . Bence doktoruna bırakmalısın en iyisini tercih eder.
Yok gerçekten dokum var ama çok değil inanın keşke öyle olsa,doktora bırakıcam diyorum ama sonra ya az olur da pişman olursam diye korkuyorum
Doktorunun ağzına sağlık
aslında keşke olsa iki kadın yaptırdığında bir kadına da hediye olanlar yapılsa hiç yaptıramam diyenler bile mutlu olsa ne güzel olurdu dimibize böyle birşey lazım kızlar
Cok cok tesekkurler :) Ama inanilmaz bu kadar kisiden sadece onun olmasi Umarim baskalari da vardir...Cok guzel bir gun gecirmen dilegiyleCan'ım forumda @electraa vardı . Uzun zamandır girmiyor, o İstanbul'da koltukaltı kesisi ile olmuştu.
Sıfır olan gobegim de ödem doluydu. Bol bol su ve ayran ic abla benim nacizane tavsiyem :)slm arkadaşlar ugün altıncı günüm ağrım çok azaldı diyemem ama ilk üçgüne nazaran şükür çok azaldı. dün kontrolüm vardı dr um herşeyin yolunda gitiğini söyledi yine heryerimi sıkı sıkı bandajlayıp perşembe günü kontrole çağırdı. yalnız karnımdaki şişlik hiç inmiyor hep lıkırlıkır ses geliyor içimden hep çok gazım var gibiyim sanırım narkoz kullanılan antibiyotik ve ilaçların etkisi. varmı bunun için önerebilceğiniz bişeyler bana?
sağol kuzım tek yapabildiğim o zaten su içmek yürümek inşllh iner yakında şişlik çok rahatsız ediyo çünküSıfır olan gobegim de ödem doluydu. Bol bol su ve ayran ic abla benim nacizane tavsiyem :)
Canımmm, ben de koltukaltı kesisi ile oldum ama Ankara'daCok cok tesekkurler :) Ama inanilmaz bu kadar kisiden sadece onun olmasi Umarim baskalari da vardir...Cok guzel bir gun gecirmen dilegiyle
Yapıştırma yapılıyor kızlar benimki yapıştırma dikiş yokBenimkini de almadı sadece 4.gün direnler için olan birer dikiş varmış onu aldı. Eriyendir o.
Korkutmayi kizlar beni :) demek o kadar agrilislm arkadaşlar ugün altıncı günüm ağrım çok azaldı diyemem ama ilk üçgüne nazaran şükür çok azaldı. dün kontrolüm vardı dr um herşeyin yolunda gitiğini söyledi yine heryerimi sıkı sıkı bandajlayıp perşembe günü kontrole çağırdı. yalnız karnımdaki şişlik hiç inmiyor hep lıkırlıkır ses geliyor içimden hep çok gazım var gibiyim sanırım narkoz kullanılan antibiyotik ve ilaçların etkisi. varmı bunun için önerebilceğiniz bişeyler bana?
Istiyorum cok hem de onceleri hissederim rahatsiz olurum gibi takintilarim vardi (biraz cnm dar bu konuda ondan) sonra burayi takip ederek o takintimdan kurtuldum.simdi sadece para engelim kaldi o tamamlana kadar da sizin sureclerinizi takip ediyorumUziii ben birkaç mesajına denk geldim senin,sanki bu ameliyatı gerçekten olmak istemiyor gibisin :)