Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
meraba.meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum ama pek bi fikrim yok.genelde zayıf kişilerde olan bir sorun ama ben biraz kiloluyum.(1.66boy-62 kilo)okuduklarıma göre göğüs şeyim yok galiba hiç. vücut yapısı benim gibi olup da ameliyat olanlarınız yardımcı yardımcı olabilir mi?kas altı-üstü?iyi marka protezler neler?kaç CC taktırmalıyım?ortalama fiyat aralığı nedir?ameliyatı devlet hastanesinde mi olmalıyım özelde mi?
meraba.meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum ama pek bi fikrim yok.genelde zayıf kişilerde olan bir sorun ama ben biraz kiloluyum.(1.66boy-62 kilo)okuduklarıma göre göğüs şeyim yok galiba hiç. vücut yapısı benim gibi olup da ameliyat olanlarınız yardımcı yardımcı olabilir mi?kas altı-üstü?iyi marka protezler neler?kaç CC taktırmalıyım?ortalama fiyat aralığı nedir?ameliyatı devlet hastanesinde mi olmalıyım özelde mi?
sen pek balık sayılmazsın kalçada filan mı toplandı yoksa kiloların. dr lar genelde kas altı tercih ediyorlar bende 17 sinde olacagım nasip olursa. cc sinede doktor karar veriyor tabi sizin özel bi isteginiz yoksa. 4500-8000 arası değişiyor fiaytlar burda gördüğüm kadarıyla protezin markası benim mentor olacak bu arada
kas altı kas üstü meselesine doktor karar verir. göğüs dokun hiç yoksa kas altına koyar. protez markası da yine doktora göre değişir, genelde mentor kullanırlar. yine kaç cc taktıracağına doktor karar verecek. sen ne istediğini düşün. yani büyük mü olsun yoksa normal boyutta mı olsun? ha ama büyük desende devasa bişi çıkmaz zaten karşına. o yüzden büyük demekten çekinmemeni öneriirm. vücudun bunu kaldırabilecekse hiç korkma. devlette memnun olan da var, özel de pişman olan da.. önemli olan hangi doktoru seçeceğin.. buradaki doktor yorumlarını ciddiye al. ben bir doktordan bu site sayesinde vazgeçtim. gerçi burada doktor karalamak yasak ama yine de tatlı tatlı memnun olmadıklarını yazanları dikkate al derim
Hacettepe univ. Hastanesinde olup memnun ayrilan cok arkadas gordum forumda sehir disinda gelip.. suan ismini hatirlayamadim yapan asistanin.. eski konulara dogru ilerlersen gorebilirsin sanirim... Butcen neye el veriyorsa isin hangi doktora siniyorsa ona yaptirmalisin... Ben prof. Doktora oldum ankarada ama 1 yil gecti hala sikintilarim var... Devlette yaptirdiginda (yuvarlak silikon 1o5o idi galiba damla 15oo silikon ucreti-ankara fiyati ve 2o13 fiyati guncel fiyati bilmiyorumm... 1ooo-125oo lira civarida hacettepede ameliyathane ucreti) memnunsuz ayrilacaksin ozelde memnun ayrilacaksin garantisi yok.. sans biraz is galiba.. ama boyut icin bana gorustugum 4-5 doktorda 21o-275 arasi demisti sadece 1 doktor 3oo altinda taktirma kesinlikle dedi diye onu dinledim kendi doktoruma soyledim... 33o uda denedim derin kaldirmadi 3oo u koyduk dedi... Suan boyutundanda memnun degilim odemli halina alisiyor goz sanirim yine de eski halinden kat ve kat boyut olarak... Simdidn hayirli olsun ameliyatin umarim sorunsuz bi surec gecirirsin