Merhabalar forum ahalisi :) Uzun süredir takipteydim bende, fakat şimdi üye adımı ve şifremi hatırlayıp bir konu da ben açayım dedim.İlk kez muayene olacagım ve aşırı heyecanlıyım. Rüyama bile girer oldu silikonlar :)
1 hafta içinde Dr. Hüseyin Kandulu ile görüşeceğiz. Bu ismi bilen duyan ameliyat olan var mı acaba?
Birde benim hiiiç göğüs dokum yok bildiğiniz tahtayım. Bu durumda çok ufak silikon mu takılır sizce?
hayır sizin istediğiniz ölçülerde yapılabilir.çünkü meme dokusu yetersiz ise kas altından giriliyor.gerçi her durumda kas altından yapılması daha makül ilerde sarkmaları önlemesi açısından.mesela benim meme dokum müsait olmasına rağmen doktorum kas altından implantı yerleştirdi.şu an 4. yılımın içindeyim.hiç bir sıkıntı yok.
hayır sizin istediğiniz ölçülerde yapılabilir.çünkü meme dokusu yetersiz ise kas altından giriliyor.gerçi her durumda kas altından yapılması daha makül ilerde sarkmaları önlemesi açısından.mesela benim meme dokum müsait olmasına rağmen doktorum kas altından implantı yerleştirdi.şu an 4. yılımın içindeyim.hiç bir sıkıntı yok.