Meme büyütme amelliyatı riskleri

elifff0150

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2020
14
5
25
Merhaba kızlar ben uzun zamandır meme büyütme amelliyatı yaptırmayı düşünüyorum. 21 yaşındayım 85A giyiyorum . .Doktorum yaşımın uygun olduğunu 380 cc yuvarlak silikon takabileceğimizi kendi dokum da olduğu için istediğim boyda memeye sahip olabileceğimi söyledi. Ama daha sonrasında burada ve internette silikon taktırdıktan sonra kapsül oluşan ve tekrar amelliyat olmak zorunda kalan kişileri gördüm ve gözüm çok korktu. Bir yandan da büyütmeyi çok istiyorum .Şuan karar aşamasındayım aranızda benim gibi olan veya kapsül sorunu yaşayan ya da başka herhangi bir problem yaşayanlar varsa yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Benden sana abla tavsiyesi hic kalkışma.internette arastir gögüs implant hastalığıni ben şuanda yaşıyorum.bırak küçük kalsın.elbette sende de olacak diye birşey yok ama bu hastaliktan muzdarip çok kadın var.tercih senin hayat senin.ben tedavi goruyorum 2 ay daha surecek neticesinde çıkarıp çikarmama konusunda karar verecegim

peki bu hastalık sizde ne gibi problemlere yol açtı şekil bozukluğu gibi mi ve çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyi olursunuz.

Memelerde bi sorun yok onlar gayet güzel.ama vucutta sorunlar oluyor.kas agrilari,nefes darlığı,tendon iltihabi,tekrarlayan tetik noktalari,yorgunluk,boyun agrilari,nabız hızında artış,gogüs kafesinde agri,yutkunmada zorluk....kan tahlilleri temiz usg temiz yani anlayacagin bu seyler adami hasta ediyor.tahlillerde çıkan tek şey vucudun sürekli antikor üretmesi yani slikonlarla savasiyor buda beni hasta ediyor

Memelerde bi sorun yok onlar gayet güzel.ama vucutta sorunlar oluyor.kas agrilari,nefes darlığı,tendon iltihabi,tekrarlayan tetik noktalari,yorgunluk,boyun agrilari,nabız hızında artış,gogüs kafesinde agri,yutkunmada zorluk....kan tahlilleri temiz usg temiz yani anlayacagin bu seyler adami hasta ediyor.tahlillerde çıkan tek şey vucudun sürekli antikor üretmesi yani slikonlarla savasiyor buda beni hasta ediyor
Cok gecmis olsun sanirim vucudunuz kabul etmedi silikonu o yüzden savasiyor olabilir. Bende daha 4 gun once taktırdım ama bu şekilde sıkıntı yasayan kimsenin yazisini okumadim. İnsallah boyle seyler olmaz cunku ilk defa sizden duydum. Bazi vucutlar yabancı cisimleri kabul etmiyor spiral gibi. Herkes taktiramiyor. Silikonida o zaman oyle dusunebiliriz demekki. Herkeste ayni sıkıntıyı vermeyedebilir

Cok gecmis olsun sanirim vucudunuz kabul etmedi silikonu o yüzden savasiyor olabilir. Bende daha 4 gun once taktırdım ama bu şekilde sıkıntı yasayan kimsenin yazisini okumadim. İnsallah boyle seyler olmaz cunku ilk defa sizden duydum. Bazi vucutlar yabancı cisimleri kabul etmiyor spiral gibi. Herkes taktiramiyor. Silikonida o zaman oyle dusunebiliriz demekki. Herkeste ayni sıkıntıyı vermeyedebilir
Tabi herkesde ayni sorunlar olmuyor.ama er yada geç malesef bu slikonlardan hepimiz muzdarip olacagiz.bll hastaligini arastirin.benim bilgim yoktu sonradan ogrendim.bilseydim asla bu seyleri koymazdim vucuduma

vucudunuzun ne zaman silikonu reddetmeye baslayacagi belirsiz. ben 23 yil sonra yasiyorum. bunu yaptirmis olan herkes bir gun bunu yasayabilir.

vucudunuzun ne zaman silikonu reddetmeye baslayacagi belirsiz. ben 23 yil sonra yasiyorum. bunu yaptirmis olan herkes bir gun bunu yasayabilir.
Kesinlikle..ve ne acıdırki hiçbir estetik cerrah bu konuda açiklayacı bilgi vermiyor.ben şuanda hastane hastane dolaşıyorum az kaldi 2 ay sonra bu zehirli şeyleri vucudumdan çıkaracağim birdaha da asla boyle bir aptallık yapmayacağım resmen vucuduma eziyet ediyorum 9 aydir.bugun mr cekildi sag memede sıvı birikmesi var.ağrı yapıyor.keske 9 ay öncesine dönebilsem

Kesinlikle..ve ne acıdırki hiçbir estetik cerrah bu konuda açiklayacı bilgi vermiyor.ben şuanda hastane hastane dolaşıyorum az kaldi 2 ay sonra bu zehirli şeyleri vucudumdan çıkaracağim birdaha da asla boyle bir aptallık yapmayacağım resmen vucuduma eziyet ediyorum 9 aydir.bugun mr cekildi sag memede sıvı birikmesi var.ağrı yapıyor.keske 9 ay öncesine dönebilsem
Çok geçmiş olsun bilemezdiniz sonuçta kendinizi yormayın geçecek inşallah

Bunların hepsi ameliyattan sonra mi oldu. Daha önce başka bir ameliyat gecirmismiydiniz

Bunların hepsi ameliyattan sonra mi oldu. Daha önce başka bir ameliyat gecirmismiydiniz
Evet hepsi ameliyattan sonra oldu.evet 14 sene evvel cocugumu dogurmustum sezeryanla 😁doktorum tabi katiyen kabul etmiyor🤣ama radyoloji ve fizik tedavi doktorlari aksini soyluyor😁aklı olan yaptırmaz gercekten.bu seyler immün sistemimizi bozuyor.son olarakda idrar yolu iltihabi basladi belki 10 sene evvel olmustu 😁

Evet hepsi ameliyattan sonra oldu.evet 14 sene evvel cocugumu dogurmustum sezeryanla 😁doktorum tabi katiyen kabul etmiyor🤣ama radyoloji ve fizik tedavi doktorlari aksini soyluyor😁aklı olan yaptırmaz gercekten.bu seyler immün sistemimizi bozuyor.son olarakda idrar yolu iltihabi basladi belki 10 sene evvel olmustu 😁
Bende yaptıralı 2 hafta oldu çok şükür şuan icin birsey yok.insallah olmaz. Kac sene oldu sizin silikon taktirali

Ne senesi 9 ay oldu daha 😁 bu belirtiler hemende cikabiliyor 3 sene sonrada 10 sene sonrada ama çıkıyor muhakkak
İnsallah bende cikmaz 😅
Yaptırıp bu kadar sıkıntı yasayan bir sizi duydum. Yaptirali 10 sene olmus ve sıkıntı yasamayan cok kiside var. Sanırım sizin sanssizliginiz. Yada doktorunuzun beceriksizligi de denilebilir yanlış birsey yapmış olabilir mi

İnsallah bende cikmaz 😅
Yaptırıp bu kadar sıkıntı yasayan bir sizi duydum. Yaptirali 10 sene olmus ve sıkıntı yasamayan cok kiside var. Sanırım sizin sanssizliginiz. Yada doktorunuzun beceriksizligi de denilebilir yanlış birsey yapmış olabilir mi
Yaptirip sıkıntı yasayan tek ben değilim forumdaki basliklara bir göz atarsaniz bir çok çıkaran ve rahatsiz olan var.doktorun yanlis bisey yaptigini anlamak icin oranin tekrar acilmasi gerek zira tüm testler mr lar normal.bu immün sistemle alakali 10 sene olanlara gelince emin olun hepsinde çıkacak bu rahatsizlik.yurtdışında fda ya tepkiler çığ gibi buyuyor protezlerin yasaklanmasi icin.

Sivi birikimi iyi degil insallah alergan markasi degildir implantlariniz

İnsallah bende cikmaz 😅

Bazi vucutlar kabul etmez implantlari bazilari hemen gorur septomlari bazilari yillar sonra gorur cogu kadin implantlardan oldugunu anlamaz ben cok cabuk septom gorenlerdenim lenf bezleri sismesi,gece terleri,ibs,kasinti,kuru yanan dil,adet donemlerin kisalmasi,sac dokulmesi,boyun agrisi,kuru goz,anksiyete,mod degisikligi,kilo alimi gibi

Merhaba umarım görürsünüz sıvı birikmesi konusunda be yaptığınızı merak ediyorum. Ben de aynı durumdayım

X