- Konu Sahibi yasmin123456
-
ben de onu düşünüyorum herşeyü ayarladım hadi mali durumu cesareti herşey ama zaman çalışan biri için çok zor en fazla dinenmem için 1 haftam olur inş. olduğumzaman hafif atlatırım öyle nazlı biri değilimdir ama belli olmaz
ne kadar süre ile önden düğmeli kıyafetler giymeli kolları zorlamamak için? banyo yaparken de kollar ister istemez yukarı kalkacaktır. nasıl hallettiniz?
Ben ilk 1 hafta önden fermuarlı kıyafetler giydim. Sonra kardeşimin yardımıyla kazak giymeye başladım. Banyo konusuna gelince yardım almanı tavsiye ederim. Özellikle kas altı protezde kolları çok zorlamamak gerekiyor. Ben biraz zorlamıştım ve sağ dikişten kanamam olmuştu. Herkeste süreç farklı ilerliyor. Ben geç iyileşenlerdenim. Kendini test et çok zorlamadan yapabileceklerine bak. Eğer olmuyorsa zorlamamanı tavsiye ederim.
ben kas algi zari teknigiyle buyutme yaptirdim . cok korkuyordum ameliyathanenin kapsinda bi igne yaptilar ondan sonrasinda tekarar amleiyathanede uandirldim gozumua ctigimd asedece basim donuyordu .odama ciktigimda zaten agri kesici serumlar veriliyor sadece tuvalete gitme kisminda mutlaka birisi sirtinizdan kaldirmaso gerekiyor. hic agrim.olmadi eve geldim ilavlarmi duzneli ictim jatirladigik. bi agri olmadi 5. gunde cok rahattim.insallah ilerde de bi sorun cikmaz .burda dayanilamycak bi aci yok tek siknti sirt ustu yatma ve basta tuvalete gidememeCanım 1 haftada vücüt kendini tam toparlayamıyorki,narkozu bile atamıyorsun bence tam olarak vücuttan.Ben kas zarı altı ameliyatı oldum,bir hafta evde sürekli yattım,inanılmaz sırt agrıları oluyor bu ameliyattan sonra,ayrıca kol hareketlerinde kısıtlama oluyor,kolunu tam olarak kaldıramıyor,kullanamıyor,agır kaldıramıyorsun.İlk birkaç hafta kendinize çok iyi bakmanız gerekiyor,birde ameliyattan sonra herşey bitti tamam artık hiçbir sorun yaşamayacagım diye birşeyde yok,ben ikinci bir ameliyata girdim sıvı birikmesi yüzünden.Siz ameliyat sonrası yaşanabilecek komplikasyonları hiç göze almıyorsunuz sanırım,yapmayın arkadaşlar bu ameliyat öyle kolay bir ameliyat degil,hiçbir ameliyat kolay degildir.Sonuçta bıçak altına yatıyorsunuz,birsürü narkotik ilaç alıyorsunuz,kan kaybediyorsunuz.Heleki kas altı ameliyatlarından sonra bir hafta sonra işe başlamak..Bu kesinlikle inandırıcı olmaz,gögüs kaslarınız kesiliyor.Kol kasları gögüs kaslarına baglıdır,siz nasıl kollarınızı rahatça hareket ettirmeyi düşünüyorsunuz,işe gidip gelirken ya gögsünüze yanlışlıkla biri vursa,biryere çarpsanız bunları düşünüyormusunuz,zaten ayaga kalktıgınızda ilk haftalar tansiyon düşüklügü yaşıyorsunuz,o kadar kan kaybediyorsunuz sonuçta..İşe gitmek,çalışmak.. bilemiyorum,iyice düşünün derim ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?