Merhaba arkadaslar LÜTFEN YAPTIRACAKSANIZ İYİ OKUYUN!! EĞER DOKTORLAR ŞU SİZE VERECEĞİM BİLGİLERİN %20’SNİ VERSELER VAZGEÇERSİNİZ. 15 kasımda yani 8 gün önce ameliyat oldum. Ameliyat olmadan önce gözüme perde inmişti , hiçbir şeyi araştırmamıştım. Ameliyatı olduğum an o feci ağrı sızı bir yana ‘ben bu yabancı cisimlerle bir ömür nasıl yaşayacağım dedim’ akabinde kapsül kavramının ne olduğuyla yüzleştim. O sapasağlam vücudumuz , yabancı bu cisimle her saniye savaştığı için bir doku oluşturuyor buna kapsül diyorlar. Bu kapsül gittikçe kalınlaşıyor ve ya hasta oluyorsunuz ya kapsüller ağrı yapıyor değiştirmek zorunda kalıyorsunuz.ÖMÜRLÜK diye satılan silikonların gerçekten ömürlük fakat ömürlük olmayan şeyin kapsül oluşumu sonrası değiştirme zorunluluğundan kimse bahsetmiyor. Yani bu ÖMÜRLÜK inplantları max 10 sene sorunsuz kullanabilirsiniz. Sonrasında değiştirmek zorunlu. O ağrıyo acıyı bir kere çeken bi daha çekmez çekmemeli .. Ha bir de %30 lenfoma kanseri ihtimali de cabası. Hiç düşük bir ihtimal değil ! ayrıca nolur instagramdan youtubeden EXPLANT etiketini araştırın. O insanlara bakın okuyun. İmplant hastalığı diye bir şey var ve yine oranı hiç düşük değil neredeyse %50 yi geçmiş. Şu an Feci bir sırt ağrısı cekiyorum , inanılmaz sertler tahtadan farksızlar göğüslerim. O kadar üzgün ve pişmanım ki kendimi sevmeyi öğrenmektense bıçak altına yatmak kolay geldi şimdi ise pazartesi doktorumla görüsüp rn kısa zamanda cıkartmak istediğimi söyleyeceğim. Eskisinden kötü olmasından cok ama cok korkuyorum ama bu kadar riskle ve bu kadar yapay bir cisimle yaşayamam . Çıkardıktan sonra yine bilgi veririm sizlere. Çıkartan varsa da lütfen paylaşabilir mi yasadıklarını