Meme buyutme ameliyatindan sonra usume ates

Betty1978

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2018
46
21
46
Merhaba 1 hafta once memeprotez ameliyati oldum. 385cc yuvarlak konuldu.genel durumum iyi ..ilk 2 saat disinda cok aci cekmedim.agrim yok.bugun bandajlarim acildi. Bu hafta icinde ara ara aksam saati bir usume sonrasi hafif ates oluyor. Ates 38 i gecmio. Ama beni halsiz birakiyor.antibiyotigim dun bitti. Bugun kontrolde herseyin normal oldugunu soyledi.doktorumla gorustugumde memeyle alakali diil bagisiklik sistemin dustugu icin diyor. Ama insan ameliyat olunca herseyi ona yoruyor. Ameliyattan sonra boyle bir sey yasayan varmi ?lutfen paylasin

Estetik ameliyati sonrasi degilde ben ameliyatlarimdan sonra sezeryan olsun yada apse ameliyati fln oldum narkoz sonrasi bendede ara ara üsüme ates yükselme olmustu ama en sonuncusunda ic kanamadan dolayi olusmustu enfeksyon falanda kaparsaniz ates üsüme oluyor yani her sekilde altinda bisey yatiyor durduk yere ates cikmaz bence kan falan alip baktimi doktorunuz degerlerinize

Estetik ameliyati sonrasi degilde ben ameliyatlarimdan sonra sezeryan olsun yada apse ameliyati fln oldum narkoz sonrasi bendede ara ara üsüme ates yükselme olmustu ama en sonuncusunda ic kanamadan dolayi olusmustu enfeksyon falanda kaparsaniz ates üsüme oluyor yani her sekilde altinda bisey yatiyor durduk yere ates cikmaz bence kan falan alip baktimi doktorunuz degerlerinize

Ameliyattan sonra kana bakilmadi. Eger ic kanama olsaydi memede agridan duramazsin dedi doktorum.meme kizarir yanar dedi.yalniz su geliyor aklima ameliyata girerken hafif bir bogaz enfeksiyonu geciriyordum ameliyathanedede dondum ameliyat cikisi titremem 2 saat gecmedi. Zaten her gun olmuyor yoruldugumda oluyor. Ama gene de devam ederse bi dahiliye doktoruna gidicem kanada baktiricam.

Ameliyattan sonra kana bakilmadi. Eger ic kanama olsaydi memede agridan duramazsin dedi doktorum.meme kizarir yanar dedi.yalniz su geliyor aklima ameliyata girerken hafif bir bogaz enfeksiyonu geciriyordum ameliyathanedede dondum ameliyat cikisi titremem 2 saat gecmedi. Zaten her gun olmuyor yoruldugumda oluyor. Ama gene de devam ederse bi dahiliye doktoruna gidicem kanada baktiricam.

Canim zaten eger enfeksyon falan varsa onlarda kanda belli oluyor bence kan alip kan degerlerine bakmaliydi mutlaka baktir derim fazla beklemeden..

Hafif hasta olsanizda o ameliyati ertelemelilerdi.
Esim estetik ameliyatlara giriyor, kisinin burnu aksa ameliyata almiyorlar.

Eger ates yoksa cogu doktor ameliyata aliyor.. benim oglum kalp ameliyati oldugunda gripti burnu akiyordu doktor atrsi yok sikinti degil diyip ameliyati basariyla yapti sükür sorun yasanmadi

Eger ates yoksa cogu doktor ameliyata aliyor.. benim oglum kalp ameliyati oldugunda gripti burnu akiyordu doktor atrsi yok sikinti degil diyip ameliyati basariyla yapti sükür sorun yasanmadi
Aynen benim bogazim kotuydu iste .ama ates yok dediler girdim
Rahatlamanin tek yolu kantahlili .yaptiriim rahat ediim yarin

Hafif hasta olsanizda o ameliyati ertelemelilerdi.
Esim estetik ameliyatlara giriyor, kisinin burnu aksa ameliyata almiyorlar.
Olması gereken kesinlikle bu .. hafif burun akıntısında bile ( acil bir ameliyat değilse ) ertelenir .. yoksa o enfeksiyon akciğerlere iner ve ameliyat sonrası daha ciddi sorunlar yaşanabilir , bunun riski alınmamalı

Olması gereken kesinlikle bu .. hafif burun akıntısında bile ( acil bir ameliyat değilse ) ertelenir .. yoksa o enfeksiyon akciğerlere iner ve ameliyat sonrası daha ciddi sorunlar yaşanabilir , bunun riski alınmamalı

Öyledir cnm bende öyle biliordum o yüzden büyük ihtimal ertelenir ameliyat diye düsündüm ama ertelemediler ates yok sorun yok dediler

Öyledir cnm bende öyle biliordum o yüzden büyük ihtimal ertelenir ameliyat diye düsündüm ama ertelemediler ates yok sorun yok dediler
Acil ameliyatlarda dikkati alınmayabilir ama acil olmayanlarda anestezi kabul etmez, edilmemeli .. aklınızda olsun , gerçekten bir risk , Allah korusun elbette

Benimde bir iki keren öyle oldu ben kas gevsetici haptan dolayi oldu diye tahmin ediyom çünkü onu birakinca bidaha olmadi

Merhaba aynı durum bende de var sorununuz nasıl çözüldü acaba lütfen yardım

X