Arkadaşlar 12 temmuz da meme büyütme ameliyatı oldum bugün 15. Günüm ameliyattan sonra göğüslerimdeki o sertlik gitti ve masajla beraberde baya yumuşadı şu anki hali çok güzel ve doğal duruyor fakat dahada küçülceklermi diye merak ediyorum bu konuda deneyimli arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi ?
Arkadaşlar 12 temmuz da meme büyütme ameliyatı oldum bugün 15. Günüm ameliyattan sonra göğüslerimdeki o sertlik gitti ve masajla beraberde baya yumuşadı şu anki hali çok güzel ve doğal duruyor fakat dahada küçülceklermi diye merak ediyorum bu konuda deneyimli arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi ?
O zaman süper canım :) bikini aldım bugün kendime değiştirmek zorunda kalcam diye korkuyordum. Peki denize ne zaman girebilcez acaba doktor bana 1 hafta sonra bile girebilirsin dedi fakat başka bi arkadaşıma 1 ay kesinlikle güneşlenme demişler
24 Temmuz da ameliyat oldum. Kas altı 390 mentor damla.. Koltuk altlarım dAki ağrılar çok azaldı ama Göğüslerim bomba gibi sert ve taş bağlamışın gibi baskı yapıyor ( herkezde böyle miydi .. 4 Ağustos kontrolüm var inş hersey yolundadır
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
24 Temmuz da ameliyat oldum. Kas altı 390 mentor damla.. Koltuk altlarım dAki ağrılar çok azaldı ama Göğüslerim bomba gibi sert ve taş bağlamışın gibi baskı yapıyor ( herkezde böyle miydi .. 4 Ağustos kontrolüm var inş hersey yolundadır
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de 21inde oldum canım, o dediğin bana geceleri oluyor, hele de sabahları bildiğin taş ve acıyor da.. Kalkınca birkaç dk sonra normale dönüyor. E tabi daha sertler henüz yumuşamaz.