• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme büyütme ameliyatından sonra şişliklerin inmesi

izmirde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
44
26
88
İzmir
Arkadaşlar 12 temmuz da meme büyütme ameliyatı oldum bugün 15. Günüm ameliyattan sonra göğüslerimdeki o sertlik gitti ve masajla beraberde baya yumuşadı şu anki hali çok güzel ve doğal duruyor fakat dahada küçülceklermi diye merak ediyorum bu konuda deneyimli arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar 12 temmuz da meme büyütme ameliyatı oldum bugün 15. Günüm ameliyattan sonra göğüslerimdeki o sertlik gitti ve masajla beraberde baya yumuşadı şu anki hali çok güzel ve doğal duruyor fakat dahada küçülceklermi diye merak ediyorum bu konuda deneyimli arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi ?

Küçülmez bence canım ben 5. gün doktora gittiğimde boyutu bu olacak küçülmez demişti.

O zaman süper canım :) bikini aldım bugün kendime değiştirmek zorunda kalcam diye korkuyordum. Peki denize ne zaman girebilcez acaba doktor bana 1 hafta sonra bile girebilirsin dedi fakat başka bi arkadaşıma 1 ay kesinlikle güneşlenme demişler

Denize ben 1ay sonra girdim ama güneşle temas cok olmasın dedi doktorum yani gübeşlenmedin

24 Temmuz da ameliyat oldum. Kas altı 390 mentor damla.. Koltuk altlarım dAki ağrılar çok azaldı ama Göğüslerim bomba gibi sert ve taş bağlamışın gibi baskı yapıyor :(( herkezde böyle miydi .. 4 Ağustos kontrolüm var inş hersey yolundadır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
24 Temmuz da ameliyat oldum. Kas altı 390 mentor damla.. Koltuk altlarım dAki ağrılar çok azaldı ama Göğüslerim bomba gibi sert ve taş bağlamışın gibi baskı yapıyor :(( herkezde böyle miydi .. 4 Ağustos kontrolüm var inş hersey yolundadır

Ben de 21inde oldum canım, o dediğin bana geceleri oluyor, hele de sabahları bildiğin taş ve acıyor da.. Kalkınca birkaç dk sonra normale dönüyor. E tabi daha sertler henüz yumuşamaz.

Aynen .. Sizinki damla mı? Uçları aşağıya bakıyor :( toplayacak inş .. Dr şekle girecek sabret dedi..ilk defa tüm vücut duşa girdim .. Bir garip oldum:) salınca ağrıdılar:(

Ben de ameliyat olalı 20 gün oldu yeşil yeşil damarlar çıktı geçer mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back