Bana da öyle geliyor,ya bilemedim beklesem sonra çocuk olunca küçük çocukla da ameliyat olunmaz uzar da uzarsarksa da çok az olur bence. yani belirgin fark olmaz bana kalırsa. ben yaşamadım ama tahminimce öyle
valla bence yaptır kendini erteleme. görüşeceğin doktora da sorarsın sorun olur mu diye. bence kendini daha iyi görürsen çok daha iyi hissedersin motivasyonun olursa çocuk bakmak ya da doğum şunlar bunlar çok daha kolay gelir sanaBana da öyle geliyor,ya bilemedim beklesem sonra çocuk olunca küçük çocukla da ameliyat olunmaz uzar da uzar
Valla doğru söylüyosun ,eşimi bir ikna etsem hemen görüşme ayarlıcamvalla bence yaptır kendini erteleme. görüşeceğin doktora da sorarsın sorun olur mu diye. bence kendini daha iyi görürsen çok daha iyi hissedersin motivasyonun olursa çocuk bakmak ya da doğum şunlar bunlar çok daha kolay gelir sana
senin için gibi şeylersöyle sende beğenicek gibi şeyler. erkekler kolay kanarlar böyle şeylere benimkinden biliyorum :)))Valla doğru söylüyosun ,eşimi bir ikna etsem hemen görüşme ayarlıcam
Olumsuz bişeylet söyler de hevesimi kaçırır diye bi konuyu açamadım bir açabilsemsenin için gibi şeylersöyle sende beğenicek gibi şeyler. erkekler kolay kanarlar böyle şeylere benimkinden biliyorum :)))
rica ederim canım işe yarayacağını görüceksin :))Olumsuz bişeylet söyler de hevesimi kaçırır diye bi konuyu açamadım bir açabilsemAma mantıklı taktik canım sağol :))))