meme büyütme ameliyatımı iptal ettim

ydshazirlik_

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2019
2
3
38
merhaba.22 yaşındayım.uzun zamandır meme büyütme ameliyatı olmayı çok istiyodum. ankarada ameliyat gününü de kararlaştırmıştık.az bir süre kala iptal ettim.yabancı plastik bir malzemenin vücudumda bulunacak olması beni korkuttu galiba. sizce doğru mu yaptım? yaptırıp da pişman olan var mır

Bu tamamen seninle alakalı. Eğer ki ameliyat olup devamlı psikolojik olarak protezlerden rahatsız olsaydın ve pişman olsaydın evet İptal etmekle doğru yaptın. Fakat tam tersine 1 ay sonra neden ameliyat olmadım diye düşünmeye başlayıp kendini yersen doğru seçimimi yapmamış olursun. Bu konuda zaten tekrar iyice düşünüp başka bir tarih alabilirsin, bir şey kaybetmemiş olursun 😊

umarım tercihinden pişman olmazsın. Ama yaşın daha küçükmüş. Bence biraz daha düşünüp psikolojik olarak hazır hissettiğinde tekrar araştırabilirsin. Doğru doktoru bulmuş olsaydın zaten bu tedirginliği yaşamazdın ve seni doğru yönlendirirdi. O yüzden iyi ki vazgeçmişsin. Tekrar araştırırsın.

merhaba.22 yaşındayım.uzun zamandır meme büyütme ameliyatı olmayı çok istiyodum. ankarada ameliyat gününü de kararlaştırmıştık.az bir süre kala iptal ettim.yabancı plastik bir malzemenin vücudumda bulunacak olması beni korkuttu galiba. sizce doğru mu yaptım? yaptırıp da pişman olan var mır
Cok ıyı yapmıssın bosver degmez.ben yarın cıkattırıorum o yabancı nesle benı cok hasta yaptı taktıralı 15 ay oldu once dr bana mentor dedı allergan taktı alerganda bırtur lenfoma kanserı yapıormus ve yasaklandı belkı mentor taksaydıda boyle hasta olacaktım ben sana takıldıgı gunden sonra yavas yvas olan seylerı anlatayım bende olanlar sık sık nezle grıp oluorum bagırsak problemlerı yasadım ve yasıorumda adet gunlerım sastı azaldı gece terlemelrım oldu ve anksıyete olustu bızım turkıyede ya yok bu problemlerı yasayan yada ınsanlar farkında degıl bazı hastalıklarının ama arastırmalarıma gore yurt dısında bır cok kadın var ımplantların hasta ettıgı sac dokulmesı ıltıhab daha neler neler yabancı sıtelerde arastırın.bazılarına komık gelebıle banada komık gelmıstı ama hastalıklarıma bı sebep bulunamayınca buna gercekten ınandım

Cok ıyı yapmıssın bosver degmez.ben yarın cıkattırıorum o yabancı nesle benı cok hasta yaptı taktıralı 15 ay oldu once dr bana mentor dedı allergan taktı alerganda bırtur lenfoma kanserı yapıormus ve yasaklandı belkı mentor taksaydıda boyle hasta olacaktım ben sana takıldıgı gunden sonra yavas yvas olan seylerı anlatayım bende olanlar sık sık nezle grıp oluorum bagırsak problemlerı yasadım ve yasıorumda adet gunlerım sastı azaldı gece terlemelrım oldu ve anksıyete olustu bızım turkıyede ya yok bu problemlerı yasayan yada ınsanlar farkında degıl bazı hastalıklarının ama arastırmalarıma gore yurt dısında bır cok kadın var ımplantların hasta ettıgı sac dokulmesı ıltıhab daha neler neler yabancı sıtelerde arastırın.bazılarına komık gelebıle banada komık gelmıstı ama hastalıklarıma bı sebep bulunamayınca buna gercekten ınandım
geçmiş olsun umarım rahatlarsınız çıkınca. Ama bu binde bir bile değil bence yaşayan. Markasından dolayı da bu şekilde rahatsız etmiş olabilir sizi. Belki de maddeye alerjiniz oldu. Değişik ne kere daha okumuştum yorumunuzu. Tekrar geçmiş olsun

gecmiş olsun evet Breast augmentation illness diye bir gercek var ve ben bu hastalıgın biraz da psikolojik kaynaklı oldugunu düsünüyorum.
Allergan markasından dolayı da olabilir tabi, yasaklanan bir marka.
Bende yaklaşık 1 senedir huzursuz bağırsak sendromu sürekli grip ve yoğun anksiyete yaşıyorum - göğüs protezlerim daha 2 hafta önce kondu.

acaba biraz da kendi kendinizi sartlamış olabilir misiniz? Ya da ameliyat olduğunuz zamanlarda veya kısa süre önce geçirdiğiniz travmalar var mı? Sıkı bır Neuroformat takıpcısıyım ve bu Sisteme inanıyorum. Bütün Hastalıkların tetikleyeni psikolojidir. Acaba Ameliyat süreciniz zor mu geçti pişmanmı oldunuz?
Bence hemen cıkarttırmadan bir Psikologla veya kendi Estetk Doktorunuzla birdaha görüşün derim daha 15 ay cok yeni :/ umarım haddimi aşmamışımdır sadece yardım etmek istedim ❤️

gecmiş olsun evet Breast augmentation illness diye bir gercek var ve ben bu hastalıgın biraz da psikolojik kaynaklı oldugunu düsünüyorum.
Allergan markasından dolayı da olabilir tabi, yasaklanan bir marka.
Bende yaklaşık 1 senedir huzursuz bağırsak sendromu sürekli grip ve yoğun anksiyete yaşıyorum - göğüs protezlerim daha 2 hafta önce kondu.

acaba biraz da kendi kendinizi sartlamış olabilir misiniz? Ya da ameliyat olduğunuz zamanlarda veya kısa süre önce geçirdiğiniz travmalar var mı? Sıkı bır Neuroformat takıpcısıyım ve bu Sisteme inanıyorum. Bütün Hastalıkların tetikleyeni psikolojidir. Acaba Ameliyat süreciniz zor mu geçti pişmanmı oldunuz?
Bence hemen cıkarttırmadan bir Psikologla veya kendi Estetk Doktorunuzla birdaha görüşün derim daha 15 ay cok yeni :/ umarım haddimi aşmamışımdır sadece yardım etmek istedim ❤️
Evet amalıyat surecım zordu ıyılesmem uzun surdu ama sonra tamam gectı normal hayata dondum bu belırtıler yavas yavas gelıstı sonra tavan yaptı doktor doktor gezdım ne va acaba dıe sonra bu sıteye denk geldım ve cok saırdım bır suru ama bır suru ınsan bu tarz sorunlar yasıordu hepımızınmı pskolojısı bozuk bazıları amalıyattan ıkı yıl sonra bu septomları yasamıs bazısı 6 ay sonra bazısı 5 sene sonra bakalım artık ınsallah cıkınca hersey gecer

geçmiş olsun ama bu hastalıklara protezin sebep olduğunu düşünmüyorum. meme silikonu kozmetik ve gıda sanayisinde fazla kullanılan bir maddedir ve vücuda karşı en fazla uyum sağlayan maddelerden biridir.
ayrıca allergan da iyi bir marka
yengem 8 senedir gayet rahat, allergan

geçmiş olsun ama bu hastalıklara protezin sebep olduğunu düşünmüyorum. meme silikonu kozmetik ve gıda sanayisinde fazla kullanılan bir maddedir ve vücuda karşı en fazla uyum sağlayan maddelerden biridir.
ayrıca allergan da iyi bir marka
yengem 8 senedir gayet rahat, allergan
😂😂😂😂😂😂😂 Krissi Krissi sence biz yine yanlış mı anladık? Sende “Allergan iyi bir marka” cümlesini okudun mu?

😂😂😂😂😂😂😂 Krissi Krissi sence biz yine yanlış mı anladık? Sende “Allergan iyi bir marka” cümlesini okudun mu?
yine mi iyi marka katalogisine girmiş 🤣🤣🤣🤣🤣 helal olsun valla ne iyi marka
Bosver ne okudugunu unut bazı ınsalar uc maymun olmaktan mutludur bende uc maymunu oynuorum bundan sonra kendım kurtuldumda ınanmak ısdemeyen ınsanlar umrumda degıl bundan sonra
3 maymunla alakası ne? sizin yaşadıklarınızı herkes yaşamıyor. ayrıca siz memnun kalmadınız diye herkes mi pişman olsun. 8 9 sene önce yengeme doktor bu markayı kullandı ve hala da takılı. hiç bir sağlık sorunu veya sarkma gibi bi deformasyonu da olmadı. en iyi marka demedim, iyi marka dedim. en azından bize iyi denk geldi.
bu arada C Cigdemm33 hanım, benle ilgili konuşacaksanız beni etiketleyerek konuşunuz
iyi günler

3 maymunla alakası ne? sizin yaşadıklarınızı herkes yaşamıyor. ayrıca siz memnun kalmadınız diye herkes mi pişman olsun. 8 9 sene önce yengeme doktor bu markayı kullandı ve hala da takılı. hiç bir sağlık sorunu veya sarkma gibi bi deformasyonu da olmadı. en iyi marka demedim, iyi marka dedim. en azından bize iyi denk geldi.
bu arada C Cigdemm33 hanım, benle ilgili konuşacaksanız beni etiketleyerek konuşunuz
iyi günler
Bak guzelım benı tanımazsın bende yengenı tanımam sorun yasamamıs olabılır zaten herkez sorun yasıycak dıede bısey yok bazı ınsanın vucudu kaldırmaz bende onlardan bırıyım goguslerımde gc bır sorun hc sarkma yoktu gogusle ılgılı hc bırın sorun yoktu bagısıklık sıstemımle ılgılı sorunlar vardı cok sık grıp olma enfenksıyon kapma gece terlemelerı kasıntı,lenflerımde sık sık buyume vudumda bır suru kırmızı benler cıktı anksıyete olustu bunlar ımplardan kısa bır sure sonra oldu bende cıkartırdım bundan ıbaret.bende nette explant dıe bı sayfaya dekkelmeseydım bende ımplantlardan olduguna ınanmazdım.

geçmiş olsun umarım rahatlarsınız çıkınca. Ama bu binde bir bile değil bence yaşayan. Markasından dolayı da bu şekilde rahatsız etmiş olabilir sizi. Belki de maddeye alerjiniz oldu. Değişik ne kere daha okumuştum yorumunuzu. Tekrar geçmiş olsun
Nasıl böyle bir konuda bir oran verebiliyorsunuz? Bu konuda herhangi bir arastirmaniz oldu mu? Ya da herhangi bir araştırma makalesi okudunuz mu?

Bu arada sadece Allergan değil , buradan bir arkadaş bir liste paylasmisti. Baska markalar da var bu listede. Özellikle DOKULU ve SALİN implantların hastalık yaptığı kanitlandi. Bu yüzden artık çoğu ülke kullanmıyor. Bu arada 8 yıl 10yil vs. ya da iki ay sonrası farketmez semptomlarin çıkmasında. Tıp alanı sürekli bilgilerin surekli yenilendigi bir bil dalı. Çoğu tanı ve tedavi deneme yanılma yöntemiyle bilimsellesiyor. 8 yıl önce meme dokusuna çok iyi tutunuyor ve dönme sarkma vs. sorunlar kesinlikle yaşanmıyor diye yere göğe sigdirilamayan dokulu protezler şuan lenfoma yaptığı gerekcesiyle yasaklanıyor. Tıpta bir kişi bile böyle bir durumla karsilasiyorsa bunun bilim açısından bir karsiligi vardır ve inanın birazcık araştırma yaparsanız bu sebepten sağlığını kaybeden ve hatta ölen kişi sayısı hiç de az değil..

Nasıl böyle bir konuda bir oran verebiliyorsunuz? Bu konuda herhangi bir arastirmaniz oldu mu? Ya da herhangi bir araştırma makalesi okudunuz mu?
neden saldırıyorsunuz onu anlamadım. Evet araştırmam oldu çünkü ameliyat oldum ve olmadan elbette araştırdım. Bu bahsedilen şikayetleri de ilk defa duydum! Demek ki çok yaygın değil. Çünkü ben aylarca araştırdım. Yabancı makaleler derseniz onları da okudum. Yazılanlar arasında bu oran veriliyordu. Demek ki iyi araştırmamış olan ben değilim ....

neden saldırıyorsunuz onu anlamadım. Evet araştırmam oldu çünkü ameliyat oldum ve olmadan elbette araştırdım. Bu bahsedilen şikayetleri de ilk defa duydum! Demek ki çok yaygın değil. Çünkü ben aylarca araştırdım. Yabancı makaleler derseniz onları da okudum. Yazılanlar arasında bu oran veriliyordu. Demek ki iyi araştırmamış olan ben değilim ....
Bahsedilen şikayetleri yeni duyduysaniz gerçekten çok iyi araştırma yapmışsınız...🤣 zaten eger öyle araştırma sonucunda(!) bu orana ulassaydiniz verdiğiniz oran için "bence binde bir bile değil" ifadesini kullanmazdiniz. Bu arada hangi cümlem veya kelimem saldırı ifadesi taşıyor onu da açıklasaniz bir zahmet?

Iyi ki de yaptirmamissin zaten evlenince ve çocuk dogurunca kocaman oluyor simdiden uaptirirsan dahada büyüyüp omuzlarin sürekli tasiyamafigindatasiyamafigindn kambur gibi gezmek zorunda kalırsın

X