Meme büyütme ameliyatım

neyok

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
14
2
8
34
İstanbul
Selam arkadaslar 21mayısta ben de meme büyütme ameliyatımı oldum...karar verme aşamasından seçtiğim doktorlara kadar neredeyse bütün bilgileri buradan aldım ve öğrendim..o yüzden yazmayı bir borç bilirim:)

Istanbul'da özel bir hastanede oldum ameliyatımı..sabah 11gıbi girdim..narkozun etkisinden tamamen kurtulmam saat 15 i buldu...boyum 1.69 kilom 53 ve meme dokum neredeyse yoktu..alllergan ultra high profile(410mx) 325cc damla protez takıldı..kas altı meme altı kesisi oldu..büyüklük olarak açıkcası tam ıstedıgım gibi ve güzel bi dekolte olacak..dolgun diri seksi dekolte...daha büyüğü yanlardan taşacak ve önümde çok yükseleceklerdi..doktorumdan özellikle rica ettim..

Hayırlı olsun canım, sağlıkla kullan

geçmiş olsun canım..
müsait olunca resim paylaşabilrisen çok iyi olur.damla protezden hiç örnek bulamıyorum nedense..
birde ücreti ne kadardı kendini şuan nasıl hissediyorsun..

Geçmiş olsun canım umarım herşey istediğin gibi olur.

Tesekkurler arkadaslar..umarim odemler cabuk inerler..bol su iciyorum..duzenli az ve sık besleniyorum..

Elbette koyarim fotograf..su an da ultra high profil oldugundan tepeler balon gibi..cok odem var tabi bir de..ameliyatin toplami 7000 tl ...sutyen hastane yatis protezler muayeneler hersey dahil..bugun ameliyat gunumle birlikte 5.gunum ve hizla iyilesiyorum..ilk gun acisini anlatamam ama...gercekten sinirden ve acidan tansiyonum surekli dusuyodu..kimseyle konusamiyodum hatta yanimda birileri yanimda konusunca bile batiyodu bana...direnlerim 3.gun alindi ve acim yari yariya hafifledi:) bugun sabah da en rahat uyandigim gun oldu..biraz yuruyus yapmayi bile dusunuyorum disarda..sabah agri kesicimi almadim sadece kas gevsetici ictim..ordan pay biciyorum iste..

şuan ki durumun nasıl ? ödemler geçtimi ? iz'in ne durumda? bende 9 eylülde olacağım çok heyecanlıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…