Herkese merhaba. Eskişehir den yazıyorum. 4 şubatta Meme büyütme ameliyatı oldum. Bugün 3. günüm.. 375 cc mentor marka kullanıldı. Görüntü olarak şuan çok şiş ve korkunçlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şehir de mi oldunuz peki ? Tanıştığıma çok memnun oldum. Görüntü anlamında aynı kaderi yaşıyoruz o zaman. Sanki ağzımda memitolar ayna da bakmak dahi istemiyorum yüzde 35 küçülecek dedi doktor ya bakalım ? Agrıların nasıl hafifledi mi ?Merhaba hemşerim. Çok geçmiş olsun. Ben de 10 gün önce oldum ödem de var ama şekli çok garip bir an önce normal meme görüntüsü olsun diye bekliyorum :)
Demekki senin güzel duruyor şuan için. Benimki kare bir Meme olarak düşün. Doktoru da darlamak istemiyorum mecbur bekliyorum.Ben de memnun oldum. Ama ben İstanbul'da oldum mesajı Eskişehir doğumluyum. O kadar kuculmesin ya ben 400 CC taktırdım c cup olsun istiyorum ama bakalım. Aynaya benim de bakasım yok açıkçası. Masaj yapmak da içimden gelmiyor
Ne güzel. Mutlu oldum sizin adınıza. Ben ilk 2 gün çok acı cektim bugün 4. Gün halen ara ara acılar çekmekteyim. Ve kocaman memitolarım var. Üstelik kareBen alıntı yapmayı beceremedim nedense. Ağrım hiç olmadı diyebilirim hele de dikiş yerlerini hiç hissetmiyorum. Ve bu yüzden de çok şımardım sürekli iş yapıyorum umarım silikonlara zarar vermem. Sizin durumunuz nasıl?
Bende bandaj yoktu. Medikal sütyen le çıktım ameliyattan. Bir ay kullanacakmısım. Bugün 5. Günüm. Çok daha iyiyim.Bandaj
İyi olmanıza çok sevindim gün be gün iyi olacağız gözle görülür şekilde inşallah Bende sütyende çıktım ama yanlar ve üstleri hatta sanırım altları bandajlamışlar Ksclila canım bandajlarla ilgili bilgin var mı senin sen çok daha hakimsin neden takıyor doktorumuz?Bende bandaj yoktu. Medikal sütyen le çıktım ameliyattan. Bir ay kullanacakmısım. Bugün 5. Günüm. Çok daha iyiyim.
Masaja 9. Gün başladım yanlardan ortaya doğru bastırdım goguslerimi çatalı birleşecek şekilde 1 hafta bunu yaptım dün itibariyle de ustlerden tutup hafif çeviriyorum gibi bı masaj yapmaya başladım 1 haftada bunu yapicam şuan gayet iyi baya yumuşadı. Birde her gece kantaron yağı ile yaptım.masajlarimi çok iyi geldiKsclila bana doktor medikal sütyeni en az 4 hafta takacaksin dedi. Sporcu sütyeni nerden aldın ben de alicam ama yanlış bir şey alırım diye korkuyorum. Bir de masaj yaptın mı?
Ozel den yqzdim ama gormedinz sanirim cevap verirseniz sevinirimMasaja 9. Gün başladım yanlardan ortaya doğru bastırdım goguslerimi çatalı birleşecek şekilde 1 hafta bunu yaptım dün itibariyle de ustlerden tutup hafif çeviriyorum gibi bı masaj yapmaya başladım 1 haftada bunu yapicam şuan gayet iyi baya yumuşadı. Birde her gece kantaron yağı ile yaptım.masajlarimi çok iyi geldi