-
- Konu Sahibi nuremre3434
Benim de hiç istemediğim ve doktorumun da hiç önermediği bi durum yanlardan taşma, o yüzden mantıklı karar vermişsiniz bence de, umarım sağlıkla ve acısız kavuşuruz istediklerimize.tıpkı ben ben de bu özelliklerden dolayı kendisini tercih ettim :)
boyum 158 kilom 49 şuan minyon bi bayanım, 240 cc ile 295 cc arası olur ama 300lere kayamam doğallıktan uzaklaşır yanlardan taşar dedi, olabilecek ideali 295 cc imiş, ilk etapta küçük geldi ama realself de çok araştırma yaptım 250 cc ile 400 cc nin aynı görüntüsü oldugunu gördükten sonra doktor ne derse o olsun modundayım şuan
Benim de hiç istemediğim ve doktorumun da hiç önermediği bi durum yanlardan taşma, o yüzden mantıklı karar vermişsiniz bence de, umarım sağlıkla ve acısız kavuşuruz istediklerimize.
benimki 325 cc 3 ay oldu ama sanki asagi indiBen seyahat ettim 20. günde baya ağır valiz çektim taşıdım bişey olmaz diye ama o günden sonra baya uzun süre dikiş yerinin ordan ağrı çektimsanırım iyileşen bazı dokulara zarar verdim. şu an tekrar iyi gibi ama ağır kaldırmamaya çalışın iyi hissetsenizde
Bu Cuma günü ameliyatım var.Doktorum Zekeriya Kul, Motiva Ergonomix 355 cc kas altı high profil olarak karar verdik. Fakat Perşembe ameliyat öncesi görüşmemde 380 - 400gibi bir sormayı düşünüyorum bi tık daha büyük olsa mı diye.
Doktorum ne kadar büyük olursa iyileşme ve komplikasyon riski o kadar atar demişti, kafama takılan o.
ben kendimiz 3-4 gün çok fazla ağrı ve acı fikrine alıştırdım ama ya sonrası?
10. günde işe başlayacağım mesela, bir de iki yaşında kızım var.
Ağrı ve konforsuzluk hali ne kadar sürüyor, ne kadar sonra normal hayatıma - işlem olmamışçasına dönebileceğim?
Merhaba öncelikle geçmiş olsun . nasıl geçti ameliyatınız? bende Zekeriya beyi düşünüyorum da.Bu Cuma günü ameliyatım var.Doktorum Zekeriya Kul, Motiva Ergonomix 355 cc kas altı high profil olarak karar verdik. Fakat Perşembe ameliyat öncesi görüşmemde 380 - 400gibi bir sormayı düşünüyorum bi tık daha büyük olsa mı diye.
Doktorum ne kadar büyük olursa iyileşme ve komplikasyon riski o kadar atar demişti, kafama takılan o.
ben kendimiz 3-4 gün çok fazla ağrı ve acı fikrine alıştırdım ama ya sonrası?
10. günde işe başlayacağım mesela, bir de iki yaşında kızım var.
Ağrı ve konforsuzluk hali ne kadar sürüyor, ne kadar sonra normal hayatıma - işlem olmamışçasına dönebileceğim?
Merhaba, 18 Ekimde 375 cc high profil kas altı kondu.Sadece ameliyattan ilk çıktığım gün ağrım oldu, sonrası banyo yapmak, yatıp kalkmak vs. çok rahat yapabildim, hatta 3. Gün muayeneme tek başıma gittim ve 20 km araba kullandım.Açıkçası ameliyat sonrası hiç korktuğum gibi olmadı, şanslıydım yani. Sonuç olarak da memnunum ancak henüz yerleşmedi ve yukarıdalar bakalım 3 ayı bulacak gözle görülür inmesi deniyor.Ameliyat hiç korkulacak bişey değil karar verirseniz o kısım caydırıcı olmasın derim.Merhaba öncelikle geçmiş olsun . nasıl geçti ameliyatınız? bende Zekeriya beyi düşünüyorum da.
Maşallah güzel geçmiş ameliyat sonrası :) . Ameliyattan korkmuyorum da sadece iki çocuğum var onlar zorlayabilir. Zekeriya bey ile görüştüm fiyatı biraz yüksek geldi bende aynı yöntemlerle ameliyat yapan Dr. Barış beyle görüştüm . İnş karar verebilirsem bende hayalimi gerçekleştiricem.Merhaba, 18 Ekimde 375 cc high profil kas altı kondu.Sadece ameliyattan ilk çıktığım gün ağrım oldu, sonrası banyo yapmak, yatıp kalkmak vs. çok rahat yapabildim, hatta 3. Gün muayeneme tek başıma gittim ve 20 km araba kullandım.Açıkçası ameliyat sonrası hiç korktuğum gibi olmadı, şanslıydım yani. Sonuç olarak da memnunum ancak henüz yerleşmedi ve yukarıdalar bakalım 3 ayı bulacak gözle görülür inmesi deniyor.Ameliyat hiç korkulacak bişey değil karar verirseniz o kısım caydırıcı olmasın derim.
promethea merhabaaa :) benim bu 4.günüm zekeriya beye ameliyat oldum sorunsuz geçti şükür sürecim. Ama şuan çok şiş sert ve büyük geliyorlar, senin de ilk günlerde böyleydi değil mi ? yerleşmesi evet 6 ayı bulur diyorlar o yüzden sabırsızlık etmek de istemiyorum.Merhaba, 18 Ekimde 375 cc high profil kas altı kondu.Sadece ameliyattan ilk çıktığım gün ağrım oldu, sonrası banyo yapmak, yatıp kalkmak vs. çok rahat yapabildim, hatta 3. Gün muayeneme tek başıma gittim ve 20 km araba kullandım.Açıkçası ameliyat sonrası hiç korktuğum gibi olmadı, şanslıydım yani. Sonuç olarak da memnunum ancak henüz yerleşmedi ve yukarıdalar bakalım 3 ayı bulacak gözle görülür inmesi deniyor.Ameliyat hiç korkulacak bişey değil karar verirseniz o kısım caydırıcı olmasın derim.
Geçmiş olsun. kaç cc protez taktırdınız? Ne kadar tuttu ?promethea merhabaaa :) benim bu 4.günüm zekeriya beye ameliyat oldum sorunsuz geçti şükür sürecim. Ama şuan çok şiş sert ve büyük geliyorlar, senin de ilk günlerde böyleydi değil mi ? yerleşmesi evet 6 ayı bulur diyorlar o yüzden sabırsızlık etmek de istemiyorum.
Ve giydirdikleri korse 2 ay takılı kalacakmış sende hala duruyor mu ?
295 cc benim, 17 bin toplamGeçmiş olsun. kaç cc protez taktırdınız? Ne kadar tuttu ?
Merhaba geçmiş olsun, sertlik hala devam ama ilk günlerdeki kadar değil, büyüklük belki ödemden kaynaklıdır bir de Henüz inmediği için yukarıdayken daha büyük görünüyor.Benim de henüz istediğimiz derecede bi inme olmadı cumartesi 1 ay olacak süreç normal sanıyorum. benim ameliyat sonrası korseyi cumartesi çıkardı dr. 3 hafta kalmış oldu.promethea merhabaaa :) benim bu 4.günüm zekeriya beye ameliyat oldum sorunsuz geçti şükür sürecim. Ama şuan çok şiş sert ve büyük geliyorlar, senin de ilk günlerde böyleydi değil mi ? yerleşmesi evet 6 ayı bulur diyorlar o yüzden sabırsızlık etmek de istemiyorum.
Ve giydirdikleri korse 2 ay takılı kalacakmış sende hala duruyor mu ?
Görüş ve karar verip şartları sağlayabilirsen mutlaka yaptır derim.İnanılmaz güzel bir his ve korkacak bir şey yok inan.Benim de 2 yaşında bir kızım var zorlamadım diyebilirimMaşallah güzel geçmiş ameliyat sonrası :) . Ameliyattan korkmuyorum da sadece iki çocuğum var onlar zorlayabilir. Zekeriya bey ile görüştüm fiyatı biraz yüksek geldi bende aynı yöntemlerle ameliyat yapan Dr. Barış beyle görüştüm . İnş karar verebilirsem bende hayalimi gerçekleştiricem.
çok teşekkür ederiim :) realselften sürekli aylara göre bakıyorum araştırıyorum 1 ay 2 ay çok çok yeni ve hiç bişeyin belli olup oturmadıgı bi zamanlama en az 6 aya ihtiyacımız var güzel olması için. Bana şuan büyük geliyorlar 295 cc olmasına rağmen ama umarım yumuşayıp aşağı inince tam istediğim kıvama gelecekler.Merhaba geçmiş olsun, sertlik hala devam ama ilk günlerdeki kadar değil, büyüklük belki ödemden kaynaklıdır bir de Henüz inmediği için yukarıdayken daha büyük görünüyor.Benim de henüz istediğimiz derecede bi inme olmadı cumartesi 1 ay olacak süreç normal sanıyorum. benim ameliyat sonrası korseyi cumartesi çıkardı dr. 3 hafta kalmış oldu.
Merhaba bende zekeriya beyden ameliyat olmak istiyorum sorun yaşadınız mıtıpkı ben ben de bu özelliklerden dolayı kendisini tercih ettim :)
boyum 158 kilom 49 şuan minyon bi bayanım, 240 cc ile 295 cc arası olur ama 300lere kayamam doğallıktan uzaklaşır yanlardan taşar dedi, olabilecek ideali 295 cc imiş, ilk etapta küçük geldi ama realself de çok araştırma yaptım 250 cc ile 400 cc nin aynı görüntüsü oldugunu gördükten sonra doktor ne derse o olsun modundayım şuanm