Meme büyütme ameliyatım

Benim de hiç istemediğim ve doktorumun da hiç önermediği bi durum yanlardan taşma, o yüzden mantıklı karar vermişsiniz bence de, umarım sağlıkla ve acısız kavuşuruz istediklerimize.

me
Benim de hiç istemediğim ve doktorumun da hiç önermediği bi durum yanlardan taşma, o yüzden mantıklı karar vermişsiniz bence de, umarım sağlıkla ve acısız kavuşuruz istediklerimize.

merhaba herkese
ameliyatları özelde mi devlette mi oluyorsunuz ?
Ücret olarak ne anlaştınız.

benimki 325 cc 3 ay oldu ama sanki asagi indi

Merhaba öncelikle geçmiş olsun . nasıl geçti ameliyatınız? bende Zekeriya beyi düşünüyorum da.

Merhaba öncelikle geçmiş olsun . nasıl geçti ameliyatınız? bende Zekeriya beyi düşünüyorum da.
Merhaba, 18 Ekimde 375 cc high profil kas altı kondu.Sadece ameliyattan ilk çıktığım gün ağrım oldu, sonrası banyo yapmak, yatıp kalkmak vs. çok rahat yapabildim, hatta 3. Gün muayeneme tek başıma gittim ve 20 km araba kullandım.Açıkçası ameliyat sonrası hiç korktuğum gibi olmadı, şanslıydım yani. Sonuç olarak da memnunum ancak henüz yerleşmedi ve yukarıdalar bakalım 3 ayı bulacak gözle görülür inmesi deniyor.Ameliyat hiç korkulacak bişey değil karar verirseniz o kısım caydırıcı olmasın derim.

Maşallah güzel geçmiş ameliyat sonrası :) . Ameliyattan korkmuyorum da sadece iki çocuğum var onlar zorlayabilir. Zekeriya bey ile görüştüm fiyatı biraz yüksek geldi bende aynı yöntemlerle ameliyat yapan Dr. Barış beyle görüştüm . İnş karar verebilirsem bende hayalimi gerçekleştiricem.

promethea merhabaaa :) benim bu 4.günüm zekeriya beye ameliyat oldum sorunsuz geçti şükür sürecim. Ama şuan çok şiş sert ve büyük geliyorlar, senin de ilk günlerde böyleydi değil mi ? yerleşmesi evet 6 ayı bulur diyorlar o yüzden sabırsızlık etmek de istemiyorum.
Ve giydirdikleri korse 2 ay takılı kalacakmış sende hala duruyor mu ?

Geçmiş olsun. kaç cc protez taktırdınız? Ne kadar tuttu ?

Merhaba geçmiş olsun, sertlik hala devam ama ilk günlerdeki kadar değil, büyüklük belki ödemden kaynaklıdır bir de Henüz inmediği için yukarıdayken daha büyük görünüyor.Benim de henüz istediğimiz derecede bi inme olmadı cumartesi 1 ay olacak süreç normal sanıyorum. benim ameliyat sonrası korseyi cumartesi çıkardı dr. 3 hafta kalmış oldu.

Görüş ve karar verip şartları sağlayabilirsen mutlaka yaptır derim.İnanılmaz güzel bir his ve korkacak bir şey yok inan.Benim de 2 yaşında bir kızım var zorlamadım diyebilirim

çok teşekkür ederiim :) realselften sürekli aylara göre bakıyorum araştırıyorum 1 ay 2 ay çok çok yeni ve hiç bişeyin belli olup oturmadıgı bi zamanlama en az 6 aya ihtiyacımız var güzel olması için. Bana şuan büyük geliyorlar 295 cc olmasına rağmen ama umarım yumuşayıp aşağı inince tam istediğim kıvama gelecekler.
Korse çok sıkıyor ve giysileri kısıtlıyor umarım benim de 3.haftada çıkarır dr. yarın ameliyat sonrası ilk randevum var bakalım görünce ne diyecek doktor :))

Aynen ben de sürekli realselfteyim indiğinde çok daha güzel şekilli ve ideal boyutlarda olacaklar sanıyorum, korse bende terleme de yapıyordu çok -
kokacakmışım gibi geliyordu o yüzden iki ay demeden çıkarmasına çok sevindim.Sizin içinde rahat nasıl olacaksa öyle karar verir inşallah zekeriya bey

Merhaba bende zekeriya beyden ameliyat olmak istiyorum sorun yaşadınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…