meme büyütme ameliyatı

banu299

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2020
7
2
32
Selam Güzel Kadınlar ;

Meme büyütme ameliyatı için gün almaya gideceğim doktorum başarılı birisi 15 gün önce rinoplasti ameliyatı oldum sonuç müthiş fakat korku var içimde ameliyat sonrası çok agrılı bir süreç mi ? ne zaman işe başlayabilirim bilgi verirseniz sevinirim.Birde silikon hastalığından bahsediyorlar yaşayan var mı?

Selam Güzel Kadınlar ;

Meme büyütme ameliyatı için gün almaya gideceğim doktorum başarılı birisi 15 gün önce rinoplasti ameliyatı oldum sonuç müthiş fakat korku var içimde ameliyat sonrası çok agrılı bir süreç mi ? ne zaman işe başlayabilirim bilgi verirseniz sevinirim.Birde silikon hastalığından bahsediyorlar yaşayan var mı?
Of ben de okula başlayacağım ne kadar sonra gidebilirim cevaplar mısınız

Selam Güzel Kadınlar ;

Silikon hastalığını bende merak ediyorum.beni de aydınlatırlarsa sevinirim

Selam Güzel Kadınlar ;

Ne iş yaptığınıza göre ve iş yerindekilerin size dönünce ne kadar yardımcı olacağına göre işe başlama süreciniz değişir diye düşünüyorum. Süreç ağrılı geçmese dahi zorlu kolların kullanımı gerçekten çok sınırlanıyor. Tek başınıza yatıp kalkamıyorsunuz bunların hepsini değerlendirin tabiki geçici bir süreç ben yaptirali henüz 12 gün olduğu için uzun zamanlı bir değerlendirme yapamıyorum 🌼

Selam Güzel Kadınlar ;

Ne iş yaptıgınıza baglı nezaman baslayacagınız burun amelıyatı oldum 10 yıl evvel ve meme amelıyatı oldum iki gün evvel ikisinide yaptırmıs biri olarak şunu söyleyebilirim meme amelıyatı daha zor agrı acıdan ziyade iyileşme süreci sizin bedeninizi kısıtlıyor ve bu kısıtlamalar her vücutta farklılık gösteriyor sırt agrısı ödem kesık agrısı baskı kalkarken meme düsücekmiş gibi biri aşşaya cekıyormus hissi herkeste var hemen hemen mesela burdan bir arkadaşla aynı doktora amelıyat olduk ıkı ay arayla o kollarını iki gün zor kullanms ama ben aynı gün ve bugün ikinci günüm amelıyat olmamıs gibi acıp kapatıyorum onda boynuna kadar ödem varmıs bende boynuma kadqr olmadı ama karnıma kadar ödemim var yani biraz değişkenlik gösteriyor ama 1 aya toparlanıyor herkes

Ben de tüm bunları kafama takıp yıllardır korkudan ameliyat olamadım. Şuan yaşım 38 ve artık yaptırmaya karar verdim. Bu risk var evet ama bünye ile alakalı, ameliyat olmadan bilemeyeceğimiz bir durum. 200 kişiden 1 kişide kapsül oluşabilir diye duymuştum. İnşallah o risk bizi bulmaz diyelim. Artık ertelemek istemiyorum. Bu şekilde mutsuzum ve yaptırıp memnun olan birçok insan var. Olumlu yorumları göz önünde bulundurup ameliyatımı olacağım. İleride neden olmadım diye pişmanlık yaşamaktansa süreci yaşayıp görelim.

Ben de tüm bunları kafama takıp yıllardır korkudan ameliyat olamadım. Şuan yaşım 38 ve artık yaptırmaya karar verdim. Bu risk var evet ama bünye ile alakalı, ameliyat olmadan bilemeyeceğimiz bir durum. 200 kişiden 1 kişide kapsül oluşabilir diye duymuştum. İnşallah o risk bizi bulmaz diyelim. Artık ertelemek istemiyorum. Bu şekilde mutsuzum ve yaptırıp memnun olan birçok insan var. Olumlu yorumları göz önünde bulundurup ameliyatımı olacağım. İleride neden olmadım diye pişmanlık yaşamaktansa süreci yaşayıp görelim.
Bende 35 yaşındayım bende tam karar vermişken bu olaylar çıktı ama sanırım en kısa zamanda yaptırcam bende mutsuzum şuan . İnş sorunsuz geçer sizinde

X