Meme büyütme ameliyatı

Karadeniz5509

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2019
6
0
31
Mrb Kızlar ben aydında yasiyorum 2 cocugum var göğüslerim hiç yok denecek kadar küçüktü şimdi emzirme dolayısıyla gerçekten tamamen gitti ve inanılmaz derecede etkiliyor psikolojimi aydın devlet hastanelerinde meme büyütme ameliyatı yapılıyor mu bilgisi olan varmı fiyat ve memnuniyet belirtirseniz çok sevinirim durumum özellere yetmiyor

Slm kücük sehirdeki özeller cok pahali degil, gerci devlet hastanesi fiyatlarini bilmiyorum Ben özelde yaptirdim

Atatürk devletin plastik cerrahı iyi ama silikon protez ameliyatı yapıyor mu bilmiyorum. İstersen bi randevu al muayene ol.
Özelde yaptırdım bende. Cenk tokat doktorum. 10. Senem bu sene. Bide bodrumda mutaf adında bi doktor var. Cuma günleri durumu iyi olmayan ve gercekten ihtiyacı olanları ücretsiz ameliyat yapıyor. İnstagramdan takip et istersen.

Atatürk devletin plastik cerrahı iyi ama silikon protez ameliyatı yapıyor mu bilmiyorum. İstersen bi randevu al muayene ol.
Özelde yaptırdım bende. Cenk tokat doktorum. 10. Senem bu sene. Bide bodrumda mutaf adında bi doktor var. Cuma günleri durumu iyi olmayan ve gercekten ihtiyacı olanları ücretsiz ameliyat yapıyor. İnstagramdan takip et istersen.
Evet şimdi buldum çok teşekkürler ama devlette yapmıyorlarsa boşuna gitmek istemiyorum tam merkezde değilim çünkü

Cenk beyin güncel fiyatını bilmiyorum. Arkadasım tepecik eğitim arastırmada yaptı. Cenk beyle arasında 1000 tl vardı ama bunun yanında hastane için telefon mu nede istemişler tam detayını bılmiyorum cenk beyle aynı fiyata geliyor.
Ben 10. Seneye girdim herhangi bi sıkıntım yok şükür

Mrb Kızlar ben aydında yasiyorum 2 cocugum var göğüslerim hiç yok denecek kadar küçüktü şimdi emzirme dolayısıyla gerçekten tamamen gitti ve inanılmaz derecede etkiliyor psikolojimi aydın devlet hastanelerinde meme büyütme ameliyatı yapılıyor mu bilgisi olan varmı fiyat ve memnuniyet belirtirseniz çok sevinirim durumum özellere yetmiyor
Merhabalar ben de Aydın’da yaşıyorum. Aydın Devlet Hastanesinde Kadri Özer var. İşinde gerçekten çok başarılı fakat ben ameliyatımı İzmir’de Fatih Uygur’a oldum. Eğer özel düşünüyorsanız Fatih beyi tavsiye ediyorum.

X