Merhaba,
Reha Yavuzer'e göğüs büyütme ameliyatı olmuş biri var mı aramızda? Hem deneyimi hem de fiyatı soracağım.
Reha Yavuzer'e göğüs büyütme ameliyatı olmuş biri var mı aramızda? Hem deneyimi hem de fiyatı soracağım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar,Göğüs büyütmede nasıl bilmiyorum ama yaptığı burunlardan birinin ciddi anlamda hatalı ve sağlık açısından da sıkıntılı olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. İkisi farklı branşlarla alakalı olduğundan göğüs büyütmede fark olabilir tabi ki.
Merhabalar,
Evet burun ile ilgili birkaç kişi daha negatif yazmış burada. Siz Reha Bey’in hastası mıydınız? Sizin başınıza geldiyse çok geçmiş olsun, inşallah düzelmiştir her şey.
Ben göğüs ameliyatımı oldum Reha bey’e. Bir sıkıntı yaşamadım şimdilik, hatta ilk zamanları ziyadesiyle rahat geçti. Ama tabi daha çok yeni. Umarım ileride de bir sorun çıkmaz
Evet ben Meme ve karın germe ameliyatlarımı Reha yavuzere oldum ancak maalesef hiç memnun kalmadım çok üzgünüm çünkü bunlar çok ciddi operasyonlar ve bir kaç kez tekrar edilmemesi gerektiğini düşünüyorumMerhaba,